Reclamă

Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu

Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor mai infidele zodii feminine, adevărul este că și bărbații zodiacului sunt perfect capabili să trișeze. Zodii care înșală în orice relație.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 februarie 2024, 7:21

Desigur, fiecare are propria definiție a infidelității. Există aproximativ un milion de acțiuni diferite care pot intra sub această categorie. Indiferent că este vorba despre flirt, ieșit în oraș sau relații intime, dacă ai deja un partener, aceste acțiuni sunt toate nepotrivite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care înșală în orice relație

Oricare ar fi cazul de infidelitate, e groaznic să fii înșelată, mai ales după ce te îndrăgostești. Din păcate, poți ajunge la probleme de încredere. Ele te vor face să te ferești de relații viitoare și este mai greu să lași oamenii să intre la fel de mult în viața ta pentru că nu vrei să fii din nou rănită.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele sunt nativii care dau curs flirturilor. Acesta e principalul motiv pentru care atât de mulți oameni ezită să intre în relații cu ei. Și poate că au dreptate să ezite.

Deși ai crede că flirtul se va opri odată ce Balanța se află într-o relație dedicată, nu se întâmplă. Și chiar dacă de obicei este inofensiv, uneori merge prea departe.

Reclamă

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt foarte dornici de atenție într-o relație. Așa că, dacă nu îi poți acorda acest lucru non-stop, ea va găsi pe cineva care poate.

Femeile Gemeni pot fi destul de indecise, așa că îi place să aibă opțiuni. În ceea ce privește semnele zodiacale care nu sunt loiale, Gemenii sunt cel mai probabil să înșele dacă își doresc totul și unul sau doi parteneri nu îi pot oferi asta.

Reclamă

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul caută ceva foarte specific în relații, să câștige cât mai mult din ele. Aceasta înseamnă că nativii acestei zodii caută fericire, sprijin, stabilitate și poate chiar statut.

Deoarece toate acestea pot fi greu de găsit la un partener, atunci când le găsește, nu va risca ​să le piardă. Dar dacă nu are ce vrea, nu ezită să caute în continuare.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Motivul pentru care femeia Taurul nu va înșela este că dacă îi e fidelă partenerului ei, acest lucru îi va aduce cel mai mult beneficii.

A avea o singură relație înseamnă să facă un efort doar cu o singură persoană și nu este nevoie de energie suplimentară pentru a te furișa și a găsi scuze pe loc. Taurul este prea leneș să se gândească măcar la infidelitate. Cu toate acestea, atunci când simte că nu mai e fericit, va pleca și nu va închide relațiile din trecut.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este de departe una dintre cele mai fidele semne zodiacale și este al doilea cel mai puțin probabil să trișeze.

Familia este cel mai important lucru pentru nativii acestei zodii și este mereu în căutarea unui sprijin constant și emoțional. Îi place să se simtă confortabil și în siguranță, iar infidelitatea îi dă o stare de anxietate.

Deoarece unele dintre aceste motive se dovedesc a fi benefice doar pentru Raci, nativii acestei zodii nu ocupă ultimul loc pe listă, dar te poți baza pe faptul că nu va înșela dacă primește ce are nevoie. Dacă nu se întâmplă, va uita rapid de tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×