Reclamă

Zodii care plâng rar. Nativii care își ascund sentimentele cu ușurință

Indiferent că au suferit o despărțire, au avut o zi proastă sau au avut un conflict personal, anumite semne zodiacale nu vor vărsa o lacrimă. De fapt, ele se simt dezarmate permanent de oricine din jurul lor care e copleșit de emoții. Pentru aceste zodii, este ușor să rămână de neclintit în majoritatea timpului. Află de la un renumit astrolog mai multe despre cele 3 zodii care plâng rar. Acești nativi excelează în arta ascunderii emoțiilor.

Andreea Ivana
Andreea Ivana
Publicat: 12 februarie 2024, 6:29

Indiferent că nu prea mai au lacrimi sau preferă să țină totul în ele, aceste semne sunt de admirat. Un numitor comun al acestor 3 zodii este că se pricep de minune să rămâne calme în situații care pe alții îi scot din sărite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care plâng rar

În vreme ce un Scorpion își va da ochii peste cap când asistă la o scenă lacrimogenă, un Rac va ofta de fiecare dată când este sub presiune. În sfârșit, un nativ Pești va ocupa toaleta pentru mini-ședințe de stors batista. Însă alte zodii pot române neverosimil de calme doar respirând de câteva ori adânc. De menționat că există în mod natural câteva zodii care emană o deosebită înțelepciune în situații limită

În același timp, unele semne zodiacale sunt în mod natural copleșite fără prea mult efort de ceea ce se întâmplă în exterior. În vreme ce semnele de apă sunt asociate în mod tradițional cu un șuvoi de lacrimi, semnelor de aer și de pământ le este mai ușor să nu se lase copleșite de emoții. Află care sunt cele mai importante 3 semne zodiacale care plâng cel mai puțin. Reușesc să facă față cu relativă detașare unor situații limită, notează Bustle.com.

Taur (20 aprilie –  20 mai)

Cel mai probabil au trecut 6 luni sau mai mult de la ultimul moment care s-a lăsat cu lacrimi. Nu este vorba de o dramă între prieteni, de stres intens la birou sau de o ceartă cu partenerul de cuplu. Niciuna dintre aceste situații nu îți va aduce lacrimi în ochi.

Reclamă

E adevărat, te poți simți agasat sau furios. Dar ca semn de pământ tinzi să parcurgi ziua într-un ritm constant și echilibrat. În viziunea lui Michelle Bell, fondatoare a portalului astrologic Cosmic Fusion, Taurul se pricepe de minune să țină lucrurile sub control. Prin urmare rareori se va simți doborât emoțional de suișurile și coborâșurile vieții. Taurii sunt prea mândri ca să-și arate emoțiile vulnerabile, explică experta. Acești nativi dispun de o capacitate peste medie de manageriere a stresului și a presiunii.

Taurul, chiar dacă se simte copleșit interior de nevoia de a plânge, este cel mai bun în reprimarea crizei de lacrimi până la momentul potrivit. În loc să izbucnească la birou, de exemplu, va face o plimbare sau va respira de câteva ori adânc, lăsând furtuna să treacă. Însă la un moment dat, doar atunci când va simți că a venit momentul perfect, nu va ezita să se descarce emoțional.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Reclamă

Acest semn de apă se simte foarte fericit trăind în mica sa lume. Asta implică inclusiv faptul că nu este mișcat până la lacrimi la fel de des ca oricine altcineva. De fapt, momentele care altora le aduc lacrima în colțul ochilor, cum ar fi un film, lor le-ar putea provoca hohote de râs.

“Vărsătorii iubesc să bată toba în ritmul lor și sunt destul de neconvenționali”, explică astrologa menționată mai sus. Așadar, punctează Bell, dacă aparții acestei zodii, este mult mai probabil să îți dai ochii peste cap cu un zâmbet ironic.

Ca semn de aer, poți fi puțin detașată emoțional, completează Bell. Ca atare viziunea ta despre viață se bazează pe o minte analitică în locul uneia reactive. Nu ești omul care să plângă fiindcă ceva ți se pare frumos sau emoționant. Ci pentru că te simți stresată sau plictisită. Însă ocazional este posibil să mai verși câte o lacrimă atunci când ești copleșită de tristețe.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Este zodia care domină lista celor mai puțin emoționale semne zodiacale. Potrivit lui Bell, acest semn de Pământ tinde să abordeze viața practic și rational în detrimentul emoționalului. În vreme ce unele persoane se confruntă cu stresul sau ghinionul plângând, dând frâu liber emoției, Capricornii tind să caute soluții.

În loc să cedeze nervos, Capricornul va apela la toate celelalte modalități de a rezolva criza. Ținând cont că este un semn guvernat de Saturn, planeta asociată cu sarcinile și responsabilitățile, acest semn va conduce oamenii prin diverse situații. Deseori i se va părea că nu prea are timp să plângă. Însă dacă un Capricorn simte că se acumulează emoțiile, în final va simți nevoia să privească un film melancolic. Îl va ajuta să suspine fără rezerve.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×