Reclamă

3 sfaturi practice pentru împachetarea eficientă a bagajelor de vacanță

Atunci când vine vara, toată lumea se entuziasmează la gândul că urmează multe călătorii și experiențe unice în vacanță. Situația se schimbă atunci când vine momentul pregătirii valizelor. Acest proces este de cele mai multe ori o sursă de stres. Din fericire avem la îndemână soluții minunate de fiecare dată. Împachetarea eficientă a bagajelor, de exemplu, ne poate scoate din încurcătură.

Publicat: 24 iulie 2021, 7:33

Există o situație foarte comună pentru multe familii. Mai exact, la întoarcerea din vacanță se descoperă articole vestimentare care nu au fost purtate, chiar dacă vacanța a fost lungă. Dacă și tu te regăsești în această situație, avem pentru tine câteva soluții care vor schimba acest tipar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împachetarea eficientă a bagajelor – cheia pentru o vacanță fără griji

Imaginează-ți pentru o secundă o valiză organizată în care găsești imediat ceea ce cauți. Nu este un vis, poate deveni o realitate chiar și pentru tine. După ce vei afla cât de simplu este de fapt să faci bagajele pentru tine și pentru cei dragi, vei aștepta fiecare pregătire de vacanță cu nerăbdare.

Cel mai important este că nu vei avea nevoie de o geantă imensă și mai ales, te vei putea descurca cu doar câteva articole vestimentare alese foarte atent. Ți-am pregătit o listă scurtă de sfaturi care te vor ajuta din plin la împachetarea eficientă a bagajelor.

Pune pe hârtie fiecare lucru pe care vrei să-l ai în valiză

Acesta este pasul zero pentru pregătirea de vacanță și pentru împachetarea eficientă a bagajelor. Vei avea notate toate obiectele pe care le folosești aproape zilnic și așa îți vei putea da seama dacă în vacanță te vor ajuta sau nu. În plus, persoanele care au mereu senzația că au uitat ceva, vor scăpa de această temere, nefondată uneori.

Reclamă

Pentru început, trece pe listă actele personale și alte documente importante, cum ar fi biletele de călătorie. Apoi gândește-te la dispozitivele din casă și hotărăște-te ce este indispensabil în concediu. Nu uita de produsele de îngrijire și de medicamente, dacă este cazul.

Nu în ultimul rând, organizarea pe hârtie te va ajuta să nu mai cumperi din vacanță ceea ce ai uitat acasă: o cremă, o periuță de dinți sau poate chiar pastile, menționează Smartertravel.com.

Bazează-te pe o valiză de dimensiuni potrivite

Reclamă

Adaptează dimensiunea bagajului la numărul de zile de vacanță. Dacă pleci pentru trei zile cu un bagaj de cală, cel mai probabil vei pune în el foarte multe obiecte inutile. În cazul în care mergi într-un concediu lung, vei avea nevoie de o geantă mai mare. Fii atentă cum depozitezi obiectele de valoare: laptopul, aparatul foto, bijuteriile.

Există situații în care se pierd bagaje și riști să rămâi fără lucrurile tale sau în cel mai bun caz, să le recuperezi mai greu. Pentru a te feri de asemenea evenimente, pune toate obiectele importante în geanta pe care o poți lua cu tine, dacă este posibil.

Pentru împachetarea eficientă a bagajelor alege cele mai versatile haine

Aceasta ar trebui să fie o regulă de aur, apropo de împachetarea eficientă a bagajelor. Din nou, poți începe cu o listă. Gândește-te care sunt hainele tale preferate, și care te avantajează cel mai mult.

Recomandarea este să verifici prognoza meteo din zona în care urmează să mergi, apoi să alegi doar hainele care se combină ușor și se întrețin bine. De asemenea, dacă ai posibilitatea, interesează-te dacă la locație găsești prosoape sau lenjerie de pat. În acest fel vei avea mai mult spațiu pentru cadouri pentru cei dragi la întoarcere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×