Reclamă

3 zodii care au cel mai bun horoscop al lunii. Vezi ce spun astrele în luna octombrie 2024

Cea de-a doua lună de toamnă aduce săptămâni încărcate cu energii puternice. 3 zodii care au cel mai bun horoscop al lunii vor simți acest lucru pe propria piele. Astrele recomandă să fie pregătite pentru o putere a subconștientului pe care nu au mai testat-o până acum.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 11 octombrie 2024, 9:37

Vise mai vechi și dorințe care nu au fost îndeplini vor ieși la suprafață și le vor readuce în atenție ceea ce nu s-a îndeplinit. Marile întrebări își fac din nou apariția în cazul acestor nativi. În relații vor avea de înfruntat momente dificile, dar definitorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii care au cel mai bun horoscop al lunii

Mai multe mișcări astrale îi vor ajuta pe nativi să manifesteze lucrurile pe care și le doresc atât în viața personală cât și profesională. Puterea și înțelegerea colectivă le oferă șansa de a-și vedea țelurile îndeplinite.

Berbec

Pentru nativii Berbec, darurile primite de la astre se vor materializa în luna octombrie. Anumite premoniții vor ieși la suprafața, în timp ce altele îi vor îndepărta de oamenii care nu le aduc nimic bun în viață. Este important să rețină doar lucrurile importante, să se concentreze pe acestea și să aibă asupra lor un jurnal în care să-și noteze cele mai simple evenimente, spune Yourtango.com. Piesele se vor alinia într-o formă dorită la un moment dat.

Vor fi intens influențați de schimbările astrale și acest lucru îi ajută să-și descopere noi pasiuni și hobby-uri uitate în trecut. De asemenea, își vor da seama că nu au atât de multe lucruri în comun cu oameni apropiați. Sunt încurajați să-și facă timp pentru cei dragi, nu doar în preajma sărbătorilor ci în fiecare zi. E important să fie o alegere conștientă.

Reclamă

Taur

Nativii Taur se găsesc într-o cale de mijloc între visele noi și cele vechi. E important să îmbrățișeze schimbarea și să se lase ghidați de ea. Chiar dacă se simt temători, nimic nu-i mai poate întoarce acum din drum. Alegeri vor avea un impact puternic asupra viitorului apropiat. Două forțe majore din astrologie îi vor influența în această perioadă, arată Astrology.com. E important să nu se teamă de adevărurile spuse de către cei dragi, asta pentru că uneori poate fi dureros.

Creativitatea și intelectul de care dau dovadă îi poate scoate din zona de confort pentru o perioadă, chiar dacă asta îi face să se simtă luați pe nepregătite. E important să-și creeze șanse unice de creștere.

Reclamă

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Rac

Nativii Rac vor trece printr-o lună cu multe momente intrigante. Vor fi sub radarul celor din jur, mai ales a oamenilor apropiați. E important să fie atenți la semne și la sincronicități. Pe măsură ce observă micile detalii, le va fi mai ușor să rămână pe baricade și să-și construiască propriul viitor așa cum își doresc.

Vor începe o perioadă în forță și își vor dovedi admirația pentru sine. E important să construiască un drum de mijloc și să nu se lase complet ghidați de cei din jur. Chiar dacă aparanțele înșală, în ceea ce îi privește acest lucru nu se aplică întotdeauna.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×