Reclamă

3 zodii care au noroc cu carul până pe 13 octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele

Universul lucrează întotdeauna în detrimentul nativilor și nici de această dată nu este o excepție. 3 zodii care au noroc cu carul până pe 13 octombrie 2024 experimentează acest lucru pe pielea lor. Chiar dacă astrele sunt de partea lor, asta nu înseamnă că nu trebuie să depună efort. Va fi un ajutor divin neașteptat, dar foarte bine pus la punct.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 octombrie 2024, 9:06

Jupiter, planeta norocului, le va oferi șansa de a se vindeca din relații vechi și mai puțin plăcute. Nativii își urmează visele cu mai multă convingere și atitudinea lor către abundență este complet diferită. E important să observe lucrurile pozitive din fiecare întâmplare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii care au noroc cu carul până pe 13 octombrie 2024

Acești nativi sunt pregătiți să reflecteze asupra situațiilor din trecut și să treacă peste ele cu convingerea că în viitor le va fi mai bine. E important de asemenea ca atunci când lucrurile se așează în viața lor să observe cum totul funcționează așa cum și-au dorit de fapt. Odată ce nu mai rezonează cu anumite aspecte din imediata lor apropiere pot renunța la ele.

Taur

Pe nativii Taur nimic nu-i ține din a-și îndeplini destinul karmic. Chiar dacă au trecut printr-un proces dificil, fiecare pas i-a adus unde se află în acest moment. Sunt invitați de către astre să reflecteze asupra a ceea ce au trăit și să manifesteze ceea ce își doresc pe viitor. Au șansa de fiecare dată să aleagă ce viață vor trăi. Chiar dacă sunt ocupați în a-și încetini anumite procese, un ultim pas îi așteaptă spre definitivare, arată Yourtango.com.

E important să învețe că atunci când se opresc din a demonstra tuturor ceea ce pot să facă nu înseamnă că momentul final nu va ajunge la ei. Chiar dacă nu au trecut prin momente tocmai ușoare, reușesc într-un final să se regăsească.

Reclamă

Balanță

Nativii Balanță se află exact în momentul prezent pe care trebuie să-l trăiască din toată inima. Reflectează asupra a ceea ce au trăit și își permit să urmărească anumite posibilități fără nicio teamă. E important să ia în calcul toate posibilitățile indiferent de risc.

Astrele spun că timpul folosit cu folos îi va ajuta să-și descopere sentimentele și credințele în cei din jur. Șanse noi vor veni pe plan profesional, lăsându-i pe nativi departe de zona de confort, spune Astrology.com.

Reclamă

Chiar dacă poate părea provocator la început, vor vedea adevărata valoare pe parcurs. Conexiunile pe care le vor crea în plan personal le vor aduce transformări profunde.

Dacă își vor urmări drumul și visele vor construi tot ceea ce doresc într-un timp scurt. Universul nu așteaptă pe nimeni, astfel că este esențial să înțeleagă acest lucru.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Pești

Nativii Pești se pregătesc de o perioadă plină de entuziasm și abundență. Atunci când Mercur intră în Scorpion, totul se va schimba în casa norocului.

Oferte noi, posibilități și șanse inedite vor veni pentru Pești. În acest caz e important ca ei să se pregătească pentru a primi rezultatele muncii lor. Cu Saturn în semnul lor din 2023, au fost mult mai dornici să-și arate talentul la locul de muncă. Acum este momentul să intre într-o perioadă de abundență totală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×