Reclamă

Jupiter retrograd în 2024. 3 semne zodiacale sunt cele mai afectate

Jupiter retrograd în 2024 începe pe 9 octombrie și se termină pe 4 februarie 2025. Jupiter, planeta norocului, pare să se întoarcă din perspectiva noastră. Această planet lasă loc expansiunii, dar și iluziilor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 octombrie 2024, 6:43

Jupiter retrograd este un moment în care sentimentele de optimism sunt testate constant. Trebuie să depui mult mai mult efort pentru a găsi extinderea, mai degrabă decât să lași problemele la voia întâmplării. Jupiter este considerată planeta norocului. Retrogradele ne atrag în interior, căutând validare internă în loc de câștig extern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jupiter retrograd în 2024

Jupiter retrograd începe pe 4 octombrie. Acest Jupiter are loc în tărâmul Gemenilor. Acest semn de aer este dualist, văzând întotdeauna circumstanțele dintr-o lentilă cu mai multe fațete.

S-ar putea să fim mult mai indeciși și nesiguri sau copleșiți de situații în timpul acestei perioade. Pentru a evita suprastimularea, trebuie să învățăm să fim mai responsabili. Trei semne zodiacale vor fi influențate puternic de Jupiter retrograd în 2024.

Aceste semne zodiacale trebuie să învețe să fie mult mai atente la semnele pe care le primesc de la Univers. Deși nativii sunt obișnuiți cu mercur retrograd, ei vor învăța mai multe despre Jupier.

Planeta norocului și a abundenței îți va schimba mișcarea în perioada următoare, dar zodiile nu trebuie să-și piardă speranța cu privire la viitorul lor. Este o perioadă de bun augur pentru nativii care știu cum să privească fiecare zi ca pe o oportunitate de a evolua pe toate planurile. Află ce îți rezervă astrele, în funcție de zodia în care te-ai născut. Vezi dacă te numeri printre nativii afectați în această perioadă

Reclamă

Gemeni

Gemenilor li se cere să încetinească ritmul pe măsură ce Jupiter începe retrograd, fiind cel mai afectat semn zodiacal. Prin urmare, Gemenii trebuie să-și amintească că drumul lor general de viață necesită introspecție.

Cu toate acestea, nu este nimic de care să ne temem, deoarece încă avem de-a face cu planta norocului. Gemenii trebuie să învețe să se bazeze mai mult pe forțele proprii, spune YourTango.com.

Reclamă

Fecioară

Fecioarele vor observa schimbări notabile în viața lor profesională. Totul se va întâmpla pe măsură ce Jupiter va avea loc retrograd.

Acest semn de pământ, Fecioara, va fi mult mai practic și responsabil. Fecioarele vor trebui să rămână deschise la oportunități și să privească înainte.

Există mai mult de o soluție pentru problemele care apar și vor trebuie să ia în considerare toate opțiunile lor cu atenție înainte de a face alegeri reactive. Pentru a crea impresii de durată, Fecioarele trebuie să rămână curioase.

Săgetător

În timpul retrogradului lui Jupiter, Săgetătorul câștigă multe pe plan personal. Relațiilor lor vor fi afectate, dar vor reuși să-și rezolve problemele. Prin urmare, comunicarea este deschisă.

Săgetătorii se simt neliniștiți în legătură cu acest tranzit, deoarece Jupiter este planeta lor guvernantă. Cu toate acestea, întoarcerea spre interior va rezolva imediat problemele care apar.

Dacă acest semn de foc acordă prioritate încetinirii pentru a găsi claritate mentală înainte de a reacționa la cei dragi, aceștia vor obține informații neprețuite în timpul acestei perioade, spun astrologii de la Parade.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×