Reclamă

5 zodii care experimentează schimbări majore în relații până pe 13 octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele

Există o singură modalitate de a vorbi despre iubire și aceasta este cu ajutorul astrelor. 5 zodii care experimentează schimbări majore în relații până pe 13 octombrie 2024 se vor simți ghidați în permanență. Planetele sunt benefice în favoarea lor săptămâna aceasta.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 8 octombrie 2024, 9:19

Relațiile deja existente vor întâlni schimbări inedite, asta pentru că partenerii își doresc un drum cu reflecții și creștere interioară. E important ca nativii să fie atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor, dar mai ales la ceea ce le comunică cei dragi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 zodii care experimentează schimbări majore în relații până pe 13 octombrie 2024

La începutul săptămânii, e momentul pentru alegerea drumului corect. Acest lucru îi ajută pe nativi să realizeze ceea ce vor cu adevărat, fără să se mai împiedice de probleme minore. E important să ia inițiativa cu mai multă claritate decât până acum.

Taur

Adevărul nu trebuie să fie frumos pentru a avea o valoare în cazul nativilor Taur. Cu toate că ei vor să creeze o viață care să arate și să se simtă perfect, uneori asta aduce cu sine multe sacrificii. Pe măsură ce vor înainta în alegerile lor, vor vedea că relațiile se vor aprofunda. O parte din a merge tot mai departe, este a vedea unde se află cu adevărat sfârșitul, arată Yourtango.com. Astrele spun că este important să-și aprecieze diferențele alături de partener.

Rac

Reclamă

Nativii Rac aleg să trăiască într-o lume plină de iubire. Chiar dacă simt că trecutul este în urma lor, vor să vadă cum este să aibă un nou început. Pot să aleagă între a fi răniți în urma a ceea ce au trăit sau să aibă încredere în forțele proprii. E important să se lase duși de val și să fie mult mai detașați. Astrele îi sfătuiesc să vadă această situație ca pe un lucru ușor de realizat, dar în care e important să investească, spune Astrology.com. Vor afla cine sunt cu adevărat, fără să le mai fie teamă de acțiunile lor.

În această perioadă se vor simți plini de speranță și pregătiți să iubească din nou. Indiferent că se refac în urma unei relații mai vechi sau încep o poveste cu totul nouă, e important să facă primul pas.

Balanță

Reclamă

Nativii Balanță s-au surprins pe ei înșiși cu atitudinea curajoasă de care au dat dovadă în ultima vreme. Nu mai vorbesc fără să gândească, iar acest lucru îi aduce de fiecare dată pe o linie de plutire. Își descoperă autenticitatea și nu le este frică să o arate întregii lumi, dar mai ales partenerilor amoroși. Indiferent ce s-a întâmplat în relațiile lor trecut, acum este momentul pentru creștere personală. Astrele spun că trebuie să creadă în ei și să-și dea seama de procesul prin care trec este unul natural.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Fecioară

Nu întotdeana nativii Fecioară au de ales între a spune adevărul și a tăcea o lungă perioadă. Atunci când e momentul, își dau seama că dorințele lor se aliniează cu ale celorlalți fără nicio problemă. Vor scăpa de gândurile negative, însă nu va fi cea mai ușoară lecție de care vor avea parte. De îndată ce vor descoperi adevărul din interiorul sufletului lor vor găsi conexiunea perfectă într-o relație de iubire. Își onorează adevărurile proprii fără a se îndepărta prea mult de acestea.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător este important să fie o perioadă de introspecție. Astrele spun că la un moment dat vor face pace cu tot ceea ce au trăit până acum, fără niciun fel de remușcare. Vor începe să se simtă mai încrezător. În cazul alegerilor romantice nu există diferențe, vină sau rușine. E mult mai ușor să reflecteze asupra a ceea ce au trăit în trecut, mai ales acum când totul e mult mai clar. Se află într-un proces în care nu trebuie să se pedepsească. Vor vedea astfel ceea ce i-a adus în prezent, dacă au noroc și dacă vor să pornească pe acest drum încă o dată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 7 octombrie – 13 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de schimbări datorită mișcării retrograde a lui Jupiter. Citește horoscopul săptămânii 7 octombrie – 13 octombrie 2024 și vezi ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte. Vor avea loc...
3
Tort Malakoff pe platou, alături de două cești cu ceai și două farfurii cu o paletă de inox
Rețete
Tort Malakoff. Rețetă tradițională din bucătăria austriacă
Rețeta de tort Malakoff poate fi alegerea potrivită pentru un eveniment deosebit în familie sau pur și simplu pentru a-i impresiona pe cei dragi. Nu este o rețetă complexă, iar ingredientele sunt simple și...
4
Harta astrală pe un fundal colorat
Horoscop
Combinații de zodii șef-angajat. Cu ce nativ s-ar putea să nu te înțelegi la locul de muncă
Dacă nu poți să-ți dai seama de ce tu și superiorii nu ajungeți la un acord, astrologia poate fi de vină. Ai mai jos combinații de zodii șef-angajat care au toate șansele să persiste...
5
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
PARTENERI
×