Reclamă

3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele

Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea astrelor. Energii puternice îi vor înconjura, mai ales că schimbările nu vor întârzia să apară.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 3 octombrie 2024, 9:29

Cu Jupiter retrograd în Gemeni pe 9 octombrie, aceștia trebuie să se pregătească pentru a-și cântări ideile și a vedea care dintre acestea sunt folositoare pe viitor. De asemenea, vise mai vechi și dorințe puternice vor reveni în viața lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024

Pluto care merge direct în zodia Capricorn pe 11 octombrie va fi ca o binecuvântare pentru acești 3 nativi. Vor fi spuse adevăruri valoroase și multe dintre surprize vor fi astfel dezvăluite. Forța colectivă pe care o primesc din partea celor dragi îi va ajuta să-și regăsească abilitățile.

În final, Luna Plină în Berbec pe 17 octombrie va oferi tuturor șansa de a manifesta ceea ce își doresc. Puterea va veni odată cu integrarea în noi grupuri de prieteni. Cu toții vor observa schimbările din plan personal.

Berbec

Nativii Berbec își lărgesc orizonturile în luna octombrie. Unii vor avea parte de promovări, alții vor descoperi că nu au de ce să petreacă timp alături de oameni care nu le fac bine. Piesele de puzzle vor face sens în curând. Vor fi influențați de Jupiter retrograd în Gemeni după data de 9 octombrie, spune Astrology.com. Își vor descoperi noi pasiuni pe care le vor încerca o perioadă lungă de timp.

Reclamă

Sunt încurajați să petreacă mai mult timp alături de cei dragi în luna octombrie. O alegerea conștientă și prioritizarea persoanelor importante îi va face să se simtă mai bine.

Taur

Nativii Taur se găsesc între ideile noi și ceea ce au păstrat din trecut. Este important de observat dacă vor alege schimbarea sau se vor retrage în zona de confort. Este posibil ca anumite temeri să le blocheze destinul, arată Yourtango.com. Acesta este focusul pentru ei în această lună. Alegerile pe care le vor face vor avea un impact major în viitorul apropiat.

Reclamă

Două forțe astrologice majore îi vor influența în luna octombrie. Este vorba despre Pluto în Capricorn pe 11 octombrie, dar și Mercur care intră în Scorpion pe 13 octombrie. Împreună, aceste curente cosmice îi vor provoca să-și arate adevărul.

Chiar dacă va fi dureros să recunoască faptul că au nevoie de o schimbare, aceasta îi va ajuta în ceea ce privește creativitatea și intelectul.

Află care sunt acele meserii potrivite pentru zodia Taur. Ce cariere ar trebui să urmeze acești nativi

Rac

Nativii Rac vor avea o perioadă extrem de intrigantă în luna octombrie 2024. Vor intra mai mult sub radarul prietenilor. E important să fie atenți la semnele astrelor. Pe măsură ce observă micile detalii, le va fi mai ușor să profite de ceea ce le oferă planetele. Își vor regăsi geniul creator odată cu eclipsa de lună în Balanță.

Pluto în Capricorn pe 11 octombrie și sezonul Scorpionului care începe din 22 octombrie vor juca roluri importante în viața lor. Vor fi provocați să nu se mai fixeze pe anumite stereotipuri în funcție de aparențe, vârstă sau etnie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Biscuiți din fulgi de ovăz
Sănătate
Cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. E recomandat să-l consumi și tu
Cu multitudinea de informații despre nutriție pe care o regăsim peste tot, cu siguranță și tu te-ai întrebat care e cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. Răspunsul este simplu și are...
2
O femeie care merge pe o potecă de munte
Horoscop
Singurătatea se termină pentru aceste trei zodii pe 3 octombrie 2024. Nativii care pot vedea luminița de la capătul tunelului
În perioada care urmează astrologia are parte de tranzite cosmice importante, care vor avea un impact mare în zona sentimentelor și emoțiilor. Cu această ocazie, singurătatea se termină pentru aceste trei zodii pe 3...
3
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
4
persoană care stă la birou și scrie în chineză pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Nativii primesc un mesaj important din partea astrelor în perioada ce urmează. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024 și vezi dacă te numeri printre...
5
Cremă de fistic în bol de sticlă și pe felie de pâine, alături de un borcan cu fistic
Rețete
Cremă de fistic făcută în casă. Rețetă simplă și ușoară
Dacă adori fisticul, rețeta de cremă de fistic te va cuceri atât din punct de vedere al gustului, cât și al texturii și culorii apetisante. Se prepară simplu și ușor din ingrediente puține și...
PARTENERI
×