Reclamă

3 zodii cu standarde înalte în relații. Ei sunt nativii care nu se mulțumesc cu puțin

Cele 3 zodii cu standarde înalte în relații ridică multe pretenții atunci când întâlnesc un nou partener. Aceste femei din zodiac au tendința să-și testeze bărbatul înainte de a se decide dacă acesta este potrivit pentru o relație de lungă durată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iunie 2023, 11:26

Zodiile pretențioase sunt foarte atente la gesturile mici ale partenerului. Ele devin tăioase atunci când bărbatul ales nu se ridică la măsura așteptărilor. În cele ce urmează, vezi care sunt cele 3 zodii cu standarde înalte. Află cum reușesc ele să-și aleagă partenerul alături de cale să construiască un viitor prosper.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii cu standarde înalte în relații

Astrele vorbesc despre 3 zodii care au standarde înalte în relații. Aceștia sunt nativii care nu se mulțumesc niciodată cu puțin de la un partener.

Ei își doresc tot ce este mai bun în viață, iar când vine vorba de dragoste nu fac niciodată compromisuri.

Nativii cu standarde înalte se prețuiesc pe ei înșiși, își cunosc valoarea și aptitudinile și nu își coboară standardele pentru ceilalți.

Deși la prima vedere par zodii arogante, acestea sunt de fapt zodiile care au muncit din greu pentru a ajunge într-o poziție favorabilă. Puterea lor vine din încrederea pe care și-au construit-o pas cu pas vreme de ani la rândul.

Reclamă

Leu

Leii se numără printre cele 3 zodii cu standarde înalte în relații. Acești nativi nu se mulțumesc niciodată cu puțin. Femeile Leu sunt zodii de foc puternice și impunătoare.

Ele muncesc din greu pentru propria carieră, motiv pentru care se așteaptă ca partenerul să se ridice la înălțimea standardelor lor. Sacrificiile pe care un bărbat trebuie să le facă pentru a face o astfel de femeie fericită pot părea dificile pentru cei mai mulți pretendenți.

Reclamă

Astfel, o femeie Leu își va alege cu mare grijă pețitorii și cu și mai multă atenție pe cel care îi va sta alături în momentele fericite, dar și în cele grele. Deși știe că se poate descurca singură, femeia Leu va căuta un bărbat alături de care să construiască un adevărat imperiu. Luxul este o cerință necesară a vieții pe care Leii își doresc să o ducă.

Balanță

Nativii din zodia Balanței nu puteau să lipsească din această categorie. Este cunoscut faptul că femeile Balanță își doresc o viață lipsită de griji, echilibrată, dar care să denote bunul gust și rafinamentul. Astfel, Balanțele se numără printre cele 3 zodii cu standarde înalte în relații.

Ele nu fac compromisuri, scrie YourTango.com. Atunci când un bărbat le greșește, ele preferă să rupă relația.

Cu greu o astfel de femeie este dispusă să acorde o a doua șansă. Pentru ea pretendenții sunt nelipsiți și preferă să aleagă un partener care să o facă fericită, decât să încerce să reia legătura cu fostul iubit. Este o femeie greu de mulțumit, dar care iubește pasional.

Capricorn

Femeile din zodia Capricorn sunt privite ca fiind niște doamne și domnișoare cu sufletul rece. Sunt destul de distante, însă acest lucru se datorează progresului rapid pe care îl fac în viața profesională.

Acești nativi se bazează foarte mult pe inteligența lor și muncesc pentru a ajunge într-o poziție cât mai avantajoasă. Devine dificil pentru un bărbat să se ridice la nivelul așteptărilor unor astfel de femei, mai ales c acestea știu să se descurce singure în aproape orice situație. Sunt selective când vine vorba de bărbații care le pot sta alături.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×