Reclamă

3 zodii cu standarde înalte în relații. Ei sunt nativii care nu se mulțumesc cu puțin

Cele 3 zodii cu standarde înalte în relații ridică multe pretenții atunci când întâlnesc un nou partener. Aceste femei din zodiac au tendința să-și testeze bărbatul înainte de a se decide dacă acesta este potrivit pentru o relație de lungă durată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iunie 2023, 11:26

Zodiile pretențioase sunt foarte atente la gesturile mici ale partenerului. Ele devin tăioase atunci când bărbatul ales nu se ridică la măsura așteptărilor. În cele ce urmează, vezi care sunt cele 3 zodii cu standarde înalte. Află cum reușesc ele să-și aleagă partenerul alături de cale să construiască un viitor prosper.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii cu standarde înalte în relații

Astrele vorbesc despre 3 zodii care au standarde înalte în relații. Aceștia sunt nativii care nu se mulțumesc niciodată cu puțin de la un partener.

Ei își doresc tot ce este mai bun în viață, iar când vine vorba de dragoste nu fac niciodată compromisuri.

Nativii cu standarde înalte se prețuiesc pe ei înșiși, își cunosc valoarea și aptitudinile și nu își coboară standardele pentru ceilalți.

Deși la prima vedere par zodii arogante, acestea sunt de fapt zodiile care au muncit din greu pentru a ajunge într-o poziție favorabilă. Puterea lor vine din încrederea pe care și-au construit-o pas cu pas vreme de ani la rândul.

Reclamă

Leu

Leii se numără printre cele 3 zodii cu standarde înalte în relații. Acești nativi nu se mulțumesc niciodată cu puțin. Femeile Leu sunt zodii de foc puternice și impunătoare.

Ele muncesc din greu pentru propria carieră, motiv pentru care se așteaptă ca partenerul să se ridice la înălțimea standardelor lor. Sacrificiile pe care un bărbat trebuie să le facă pentru a face o astfel de femeie fericită pot părea dificile pentru cei mai mulți pretendenți.

Reclamă

Astfel, o femeie Leu își va alege cu mare grijă pețitorii și cu și mai multă atenție pe cel care îi va sta alături în momentele fericite, dar și în cele grele. Deși știe că se poate descurca singură, femeia Leu va căuta un bărbat alături de care să construiască un adevărat imperiu. Luxul este o cerință necesară a vieții pe care Leii își doresc să o ducă.

Balanță

Nativii din zodia Balanței nu puteau să lipsească din această categorie. Este cunoscut faptul că femeile Balanță își doresc o viață lipsită de griji, echilibrată, dar care să denote bunul gust și rafinamentul. Astfel, Balanțele se numără printre cele 3 zodii cu standarde înalte în relații.

Ele nu fac compromisuri, scrie YourTango.com. Atunci când un bărbat le greșește, ele preferă să rupă relația.

Cu greu o astfel de femeie este dispusă să acorde o a doua șansă. Pentru ea pretendenții sunt nelipsiți și preferă să aleagă un partener care să o facă fericită, decât să încerce să reia legătura cu fostul iubit. Este o femeie greu de mulțumit, dar care iubește pasional.

Capricorn

Femeile din zodia Capricorn sunt privite ca fiind niște doamne și domnișoare cu sufletul rece. Sunt destul de distante, însă acest lucru se datorează progresului rapid pe care îl fac în viața profesională.

Acești nativi se bazează foarte mult pe inteligența lor și muncesc pentru a ajunge într-o poziție cât mai avantajoasă. Devine dificil pentru un bărbat să se ridice la nivelul așteptărilor unor astfel de femei, mai ales c acestea știu să se descurce singure în aproape orice situație. Sunt selective când vine vorba de bărbații care le pot sta alături.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×