Reclamă

4 zodii care divorțează cel puțin o dată în viață. Ce spun specialiștii

Dacă vrei să afli care sunt acele 4 zodii care divorțează cel puțin o dată, citește horoscopul de mai jos. Unii native tind să se despartă maim ult decât alții. Divorțul este printre cele mai stresante și dificile evenimente din viața unui om. Cu toate acestea, a devenit foarte comun în zilele noastre. Unul din patru cupluri ajung la această decizie.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 23 iunie 2023, 9:37

Partenerii ajung în acest punct pentru că nu pot să facă față vieții stresante și provocărilor care le sunt aduse în față. Cel mai comun motiv pentru divorț este infidelitatea, urmat de certurile legate de economii, lipsa comunicării și caracterele care nu sunt compatibile. De asemenea, lipsa satisfacției sexuale este o altă problemă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 zodii care divorțează cel puțin o data în viață

Chiar dacă divorțul poate fi dureros, este de asemenea un pas în față către o viață mai bună și mai împlinită. Aceste 4 zodii știu acest lucru, de aceea pun în practică această idee de mai multe ori pe parcursul traiectoriei. Nu trebuie să ne așteptăm la schimbări majore din partea lor, dar fiind faptul că cest lucru face parte din personalitatea lor.

Taur

Nativii Taur sunt cunoscuți pentru încăpățânarea lor, dar și dorința de a controla lucrurile în viață. Acest lucru poate cauza probleme în căsnicia lor. Într-un mariaj se pot dovedi foarte încăpățânați și deloc dispuși să ajung să un acord. Acest lucru poate duce la conflicte.

Gravitează în jurul bunurilor materiale și a plăcerilor. Acest gest poate lăsa loc de interpretări în fața partenerului. spune Astrology.com.

Reclamă

Află totul despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Gemeni

Semn de aer, nativii Gemeni sunt dispuși să ajungă la schimbare într-un timp foarte scurt. Într-o relație, se pot lăsa foarte ușor pradă rutinei.

Reclamă

Au nevoie de stimulare pentru a-și menține interesul față de partener. Acest lucru îi poate transforma în persoane foarte reci și distante. Pot avea probleme de încredere față de cei din jur.

Leu

Acești nativi sunt carismatici și își doresc să rămână întotdeauna în față pentru a conduce o societate. Ca semn de foc, iubesc atenția și să fie în centrul tuturor lucrurilor. Pot fi cauzate foarte multe probleme în căsnicie.

Partenerul se poate simți astfel neglijat sau ținut pentru multă vreme într-un con de umbră, arată Yourtango.com. Leii au o voință de fier. Le este greu să accepte părerile diferite ale celor din jur. Pot fi foarte pasivi atunci când vine vorba despre viață sau chiar o relație care ajunge la căsnicie.

Balanță

Nativii balanță sunt orientați către armonie și urăsc conflictele. Lasă deoparte dorințele lor și nu luptă pentru acestea. Nu vor să-și provoace sentimente negative, astfel că evită distragerile. Acest lucru poate duce la anxietate dar și dezavantaje într-o căsnicie. Au dorința de a se îndrepta întotdeauana către următorul partener.

Acceptă să se căsătorească, dar realizează în cele din urmă faptul că au făcut o greșeală. Vor ajunge să regrete foarte repede și vor iniția divorțul.

Nu va fi un lucru care se va întâmpla o dată în viață. Mariajul reprezintă pentru ei o experiență de viață nouă, de fiecare dată. Se gândesc că nu este vorba despre un angajament serios.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×