Reclamă

Solstițiul de vară 2023 din punct de vedere astrologic. Ce aduce pentru zodii cea mai lungă zi din an

Solstițiul de vară 2023 din punct de vedere astrologic are o însemnătate foarte mare pentru nativii din zodiac. Este cea mai lungă zi din an și ca de fiecare dată are loc la data de 21 iunie. În acest an, evenimentul se va produce în emisfera nordică la ora 16:57 ( ora Europei Centrale), fiind ora 17:57 în România. Nu putem scăpa de tradiții și superstiții nici de această dată.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 iunie 2023, 9:43

Se punctează astfel începutul verii din punct de vedere astronomic. Este o zi cu o însemnătate deosebită încă din vremurile de demult. Solstițiul este de fapt clipa în care planul determinat de centrul Soarelui și de axa de rotație a Pământului, devine perpendicular pe planul orbitei Pământului. Astfel, unghiul care se formează razele solare cu orizontul, în timpul amiezii, este cel mai mare. Pământul se află la cea mai mare distanță față de Soare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Solstițiul de vară 2023 din punct de vedere astrologic

Abordarea astrologică descrie acest moment ca perioada în care declinația Soarelui pare a fi constantă, iar mișcarea sa aparentă spre nord sau sud pare să fie oprită înainte de a-și schimba direcția. În limba latină înseamnă “soare nemișcat”.

Pentru nativii, acest eveniment indică o perioadă cu energie, schimbare și creștere pe plan personal, spune Yourtango.com. Astfel, clipele de intensitate maximă sunt pretutindeni.

Solstițiul de vară 2023 este șansa tuturor de a scăpa de gândurile sau momentele care nu mai servesc unor scopuri de viitor. De asemenea, este indicat ca nativii să se gândească acum la ce îi face cu adevărat fericiți. Cu toate că vor fi și clipe tensionate, acestea trebuie privite doar ca pe indicații ale depășirii limitelor. Este o șansă de a lucra cu energiile feminine. Acum mai are loc și sărbătoarea de Sânziene sau Drăgaica.

Pe 21 iunie 2023 este solstițiul de vară. Cea mai lungă zi din an

Reclamă

Din punct de vedere astrologic, Soarele iese din zodia Gemeni și aduce grijă, confort și protecție în viața nativilor. Aceste idei vin odată cu intrarea Soarelui în zodia Rac, fiind aici vorba despre reconectarea cu sine, cu nevoile emoționale.

Energia care apare acum se poate manifesta pe o perioadă mult mai lungă de timp. Sezonul Racului este propice pentru acțiune, dar și dorințe în continuă schimbare, arată Astrology.com. Patru semne cardinale marchează începutul unui alt anotimp.

Astfel avenim Berbecul care marchează echinocțiul de primăvară, Racul pe cel de vară, Balanță marchează echinocțiul de toamnă, iar Capricornul pe cel de iarnă.

Reclamă

Lucrurile și planurile de viitor trebuie acum puse în mișcare. Chiar dacă pentru fiecare nativ există câte un moment cheie, sunt două zodii care vor fi profund afectate de ceea ce se întâmplă în această perioadă.

Citeșe despre Soarele care intră în zodia Rac pe 21 iunie 2023. Ce spune specialiștii

Solstițiul de vară în astrologie. 2 zodii sunt profund afectate

Nativii Taur sunt nevoiți acum să-și tempereze expansivitatea. Sunt sfătuiți să găsească locuri și oameni care îi fac să se simtă în largul lor, fără a fi nevoiți să se mai ascundă.

O cafenea preferată, un eveniment în cartier sau chiar o activitate care să le aducă liniște sunt printre punctele cheie pe care trebuie să le bifeze pentru a depăși acest solstițiu de vară pregătiți. Luna aceasta există șansa ca lucrurile să ia o întorsătură cu totul nouă.

De asemenea, Gemenii își evidențiează acum dorința de confort și siguranță. Dacă până acum și-au gândit anumite planuri, acum este momentul să le pună în aplicare. Achizițiile pe care le faci de acum înainte vor fi gândite mult mai mult. Cu toate acestea, nu ești atât de emoțional pe cât ți-ai dori, iar acest lucru pare să-i afecteze și pe cei din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×