Reclamă

4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații

Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 decembrie 2023, 6:02

Nativii care nu sunt statornici în relații, te-ar putea pune într-o situație care să nu-ți placă deloc. În lumea astrologiei, anumite semne zodiacale au o înclinație pentru a se juca cu sentimentele oricui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor

Cu toții știm că pentru o relație de durată este nevoie de iubire, comunicare, respect și altele din această zonă. Cu toate acestea, se pare că anumiți nativi nu pun prea mare preț pe sentimente și la tratează cu superficialitate fără să le pese de consecințe.

De la diverse situații de șantaj emoțional, la strategii în care sentimentele nu sunt deloc apreciate există o graniță foarte mică. Sunt nativi care vor să dețină controlul în relație și o fac sub orice formă. Intențiile lor rănesc, dar ei nu țin deloc cont de aceste detalii pentru că scopul scuză mijloacele în cazul lor.

Din rândurile de mai jos îți poți da seama foarte ușor cum se joacă cu mintea ta, dacă simt că ești îndrăgostită și nu le poți refuza nimic.

Gemeni

Reclamă

Gemenii, simbolizați de Gemeni, sunt cunoscuți pentru natura lor duală. În timp ce carisma lor poate fi irezistibilă, stările lor de spirit în continuă schimbare i-ar putea lăsa pe cei din jur să se simtă nesiguri. Dualitatea Gemenilor poate crea un comportament jucăuș care, neintenționat, rănește și manipulează emoțiile celor din jur.

Scorpion

Scorpionii sunt adesea asociați cu intensitatea și misterul. În timp ce pasiunea lor poate fi atrăgătoare, tendința lor de a-și păstra adevăratele sentimente ascunse poate duce la confuzie în relații. Enigmaticul Scorpion ar putea juca, fără să știe, un rol în rollercoaster-ul emoțional al celor apropiați.

Reclamă

Scorpionii nu pun prea mult preț pe cei din jur. Nativii acestei zodii se joacă fără milă cu sentimentele celor din viața lor.

Balanță

Nativii din zodia Balanței sunt indivizi fermecători care caută echilibrul în toate aspectele vieții. Cu toate acestea, nehotărârea și dorința lor de armonie pot duce în mod neintenționat către manipularea celor din jur. Farmecul pe care îl emană Balanța poate fi o sabie cu două tăișuri, lăsându-i pe cei din jur prinși într-o rețea de semnale amestecate. E foarte greu să fii într-o situație cu un nativ din zodia Balanță, dar nimic nu este imposibil.

Pești

Pestii, conduși de Neptun, planeta viselor si iluziilor, tind să trăiască într-o lume a fanteziei. În timp ce creativitatea lor este admirabilă, linia dintre realitate și imaginație se poate estompa. Vei descoperi o adevărată provocare dacă vei vrea să înțelegi impactul emoțional pe care acești nativi asupra celorlalți. Peștii pot crea neintenționat iluzii emoționale care îi afectează pe cei apropiați.

Deși sunt persoane sensibile, empatice și iubitoare, nativii acestei zodii pot fi greu de citit atunci când au un scop pe care vor să și-l îndeplinească.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
2
O femeie care ține în mână un telefon pe care apare un număr de îngeri
Horoscop
Ce înseamnă când vezi numere de îngeri. Află ce mesaje încearcă să-ți transmită Universul
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când vezi numere de îngeri? Universul încearcă să-ți transmită anumite mesaje în acele momente. Nu este întotdeauna o coincidență atunci când vezi numere de îngeri. Ele pot transmite mesaje...
3
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
4
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
5
Bianca Censori, pe străzile din Paris
Divertisment
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Hainele ei sunt minuscule sau lasă la vedere mult din...
PARTENERI
×