Reclamă

5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele

Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 14 iunie 2024, 9:39

Adevăruri vor ieși la iveală, astfel că nativii se vor simți tentați să exploreze mai mult. Atunci când nu stagnează, reușesc să descopere valori și principii pe care le credeau pierdute. În plan profesional reușesc să-și strângă sumele de bani dorite și să se bucure de activități alături de cei dragi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta

Astrele îi sfătuiesc să nu rămână blocați în fantomele trecutului și să se bucure de ceea ce prezentul are de oferit. Sufletul lor va fi astfel mult mai împăcat și pacea va domina în viața lor personală.

Aceste 5 zodii vor descoperi noi hobby-uri pe parcurs și se vor implica în activități creative.

Cal ( 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Nativii Cal trebuie să preia frâiele tuturor problemelor în această săptămână. Nu este niciun dubiu că își pot duce munca până la capăt. Trebuie să se asigure că nu se sabotează și că rămân în cadrul grupurilor care le aduc numai fericire. Culori violet și albastru sunt cele norocase, astfel că este important să le poarte.

Reclamă

Bivol ( 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Melodia “The Winner takes it all” a formației Abba se potrivește perfect acestor nativi în perioada aceasta. Plini de putere, Bivolii reușesc să urce pe scara succesului fără prea mare greutate, arată Yourtango.com. Chiar dacă se gândesc pentru o perioadă că ar putea cădea, încredere nu le este zdruncinată atât de ușor. Este indicat să fie ei înșiși, fără să joace jocuri de rol.

Află care sunt cele 3 zodii norocoase în Anul Dragonului. Zodiacul Chinezesc le promite fericire

Reclamă

Cocoș ( 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Acești nativi încearcă pe cât posibil să evite certurile în familie. Fiecare persoană are atât calități cât și defecte, iar ei o știu prea bine. Prietenii îi laudă pentru visele pe care le au. Își doresc suport din partea celor dragi pentru a se simți în siguranță. Este o săptămână dinamică pentru ei, astfel că nimic nu le stă în cale. Vor găsi noroc la fiecare pas. Este indicat să poarte culorile roșu sau verde pentru ca prosperitatea să intre în casa lor.

Porc ( 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Energia cosmică pe care o primesc acești nativi în săptămâna curentă este extraordinară. Ei vor alege care persoane să le stea alături și cui să ofere încrederea necesară. Este indicată să oprească orice activitate care le face rău. Ce nu le aduce noroc, nu trebuie să mai fie probat, spune Astrology.com. Se concentrează asupra zonelor pe care le vor cucerite, indiferent despre ce este vorba. Culorile lor norocoase sunt albastru, verde și violet, la fel ca florile pe care și le doresc atât de mult de fiecare dată.

Capră ( 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Noroc acestora nativi este unic. Nu câștigă la loterie, dar vor simți că au trecut prin această etapă a vieții. Imaginația lor nu are limite. Vor căuta să-și arate cele mai întunecate cotloane ale minții. Curajul este cheia în ceea ce îi privește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×