Reclamă

6 membri ai Familiei Regale care seamănă ca două picături de apă cu frații lor. Puțini știu că Regina Camilla are o soră

6 membri ai Familiei Regale care seamănă ca două picături de apă cu frații lor. Puțini știu că Regina Camilla are o soră pe care o cheamă Annabel Elliot și cu care are o relație extraordinară.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 aprilie 2024, 8:19

Asemănările dintre frați sunt destul de comune și nu e nimic anormal la acest lucru. Cu toate acestea, există câțiva membrii ai Familiei Regale care aproape că ar putea fi confundați cu frații lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

6 membri ai Familiei Regale care seamănă ca două picături de apă cu frații lor

Regina Camilla, Kate Middleton sau Zara Tindall sunt doar câteva nume din lumea caselor regale care au frați ce le seamănă izbitor. Ai mai jos o listă cu 6 membri ai Familiei Regale și frații sau surorile lor.

Regina Camilla și Annabel Elliot

Majestatea Sa Regina Camilla seamănă izbitor cu sora ei mai mică Annabel Elliot. Atât de mult încât multe dintre fotografiile în care apar împreună te pot face să crezi că vezi dublu.

Annabel este al doilea copil al maiorului Bruce Shand și al fiicei celui de-al treilea baron Ashcombe, Rosalind Cubitt. Annabel lucrează ca designer de interior și dealer de antichități și își conduce propria afacere în Dorset, numită Annabel Elliot Limited.

Reclamă

Ea are o legătură strânsă cu Regina Camilla și a fost angajată de mai multe ori pentru a lucra ca designer de interior la unele dintre reședințele regale ale Regelui Charles din Insulele Scilly, Devon și în Llwynywermod din Țara Galilor.

Regina Camilla și sora sa, în tribune, la un meci de tenis
Majestatea Sa Regina Camilla seamănă izbitor cu sora ei mai mică Annabel Elliot / Profimedia Images

Prințesa Kate și Pippa Middleton

Reclamă

Prințesa de Wales, 42 de ani, și sora ei Pippa Middleton, 40 de ani, seamănă atât de mult! Pe lângă părul bogat și zâmbetul larg, surorile au amândouă și gropițe în obraji.

Cele două pot fi ușor confundate și pentru că au un stil vestimentar asemănător.

Pippa a participat la încoronarea Regelui Charles într-o rochie galbenă Sherbert și o pălărie asortată, care reflectă perfect ținuta Prințesei Kate de la Trooping of the Color în 2019.

Pippa Middleton și Kate Middleton, fotografiate împreună, în timp ce discută
Pippa Middleton, care este însărcinată pentru a doua oară, a fost fotografiată din nou pe străzile din Londra / Profimedia Images

Regina Elisabeta a II-a și Prințesa Margaret

În numeroasele fotografii alb-negru din copilăria lor, Regina Elisabeta a II-a semăna cu sora ei mai mică, Prințesa Margareta. Cele două, care s-au născut la patru ani distanță, erau mereu împreună în copilărie și purtau adesea ținute asortate.

Regina Elisabeta într-un costum albastru alături de sora sa, Pprințesa Margaret, ntr-un costum orange
Prințesa Margaret a avut o relație strânsă cu sora sa, Regina Elisabeta / Profimedia Images

Zara Tindall și Peter Phillips

Cei doi copii ai Prințesei Anne, Zara Tindall și Peter Phillips, au exact același zâmbet. Chiar și când erau tineri, ei semănau izbitor unul cu celălalt. În numeroasele instantanee din copilăria lor, Zara și Peter aveau amândoi aceleași gesturi.

Zara și Mike Tindall, la un eveniment monden, îmbrăcați elegant, în anul 2019
Zara și Mike Tindall mai au împreună două fete, Mia, de 7 ani și Lena, de doi ani / Getty Images

Andrea și Pierre Casiraghi

Cei doi fii ai Prințesei Caroline, Andrea și Pierre Casiraghi, seamănă enorm datorită părului și a simțului estetic. Frații regali monegasci au crescut pe moșia franceză a familiei lor din St Remy de Provence, împreună cu sora lor Charlotte.

Andrea și Pierre au dat din nou dovadă de un simț estetic ieșit din comun când au ieșit pentru a participa la Ziua Națională a Monaco în costume elegante.

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella

Gemenii Prințesei Charlene, Jacques și Gabriella, nu aveau cum să lipsească de pe această listă. În timp ce ei sunt în mare parte ținuți departe de lumina reflectoarelor, atunci când sunt fotografiați împreună la evenimente regale, cei doi copii de opt ani seamănă izbitor. De la părul lor blond și până la ochii albaștri, gemenii Jacques și Gabriella seamănă ca două picături de apă.

În ciuda asemănărilor lor, mama lor, Prințesa Charlene, a dezvăluit că copiii ei au propriile lor caracteristici, descriindu-și fiica ca fiind „spontană” și „încrezătoare”, în timp ce fiul ei este mai rezervat.

Familia Prințesei Charlene, la balconul Palatului din Monaco
Ziua Națională a Principatului Monaco este cunoscută și ca Ziua Prințului Suveran / Getty Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×