Reclamă

A fost confundată cu un om al străzii, dar la evenimente e complet schimbată. Cine e vedeta care „se poate transforma peste noapte”

A fost confundată cu un om al străzii în urmă cu ceva timp, dar la evenimente e complet schimbată. Geena Davis, în vârstă de 68 de ani, a venit într-o rochie bleumarin pe covorul roșu de la CinemaCon din Las Vegas și a radiat din toate unghiurile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 aprilie 2024, 8:43

Geena Davis a arătat spectaculos în timp ce a participat la două evenimente în Las Vegas. Câștigătoarea de Premiu Oscar în vârstă de 68 de ani i-a încântat pe fani reunindu-se cu foști colegi. La CinemaCon, vedeta a strălucit într-o rochie bleumarin cu decolteu adânc și crăpătură. Frumusețea ei naturală a fost lăsată să strălucească cu un machiaj minim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost confundată cu un om al străzii, dar la evenimente e complet schimbată

Ulterior, ea a emanat farmec și grație într-un costum elegant la un alt eveniment.

Cele două apariții au loc în timp ce foștii ei co-protagonisti din BeetleJuice, Michael Keaton și Catherine O’Hara, s-au reunit la CinemaCon pentru a promova mult așteptata continuare a producției.

Geena Davis, elegantă, machiată și aranjată, la un eveniment
Geena Davis, în vârstă de 68 de ani, a venit pe covorul roșu de la CinemaCon din Las Vegas / Profimedia Images

Lor li s-au alăturat pentru panel noii colegii Willem Dafoe, Monica Bellucci, Justin Theroux și regizorul Tim Burton.

Reclamă

Beetlejuice Beetlejuice este continuarea mult așteptată a Beetlejuice clasic din 1988, care urmărește povestea unui cuplu mort interpretat de Alec Baldwin și Geena care au titlul de „bio-exorcist”. Ei sunt contactați pentru a speria o nouă familie care s-a mutat în casa lor.

Presa internațională scrie că Geena și Alec nu vor apărea în continuarea filmului.

Deși pe stradă apare îmbrăcată casual, la evenimente radiază

Reclamă

Între timp, Geena le-a oferit fanilor imagini rare în februarie când a prezentat alături de fostul ei soț Jeff Goldblum la Premiile SAG 2024 la peste 30 de ani de la despărțirea lor.

Actrița și faimosul actor, de 71 ani, care au jucat împreună în filmul The Fly din 1986 și s-au căsătorit între 1987 și 1991, au împărțit scena pentru a prezenta cea mai mare onoare a serii, Performanța remarcabilă a unei distribuții într-un film.

„Marea Geena Davis”, a spus Jeff despre fosta lui superbă soție, care a uimit într-o rochie Pamella Roland.

Apoi, perechea le-a amintit fanilor de chimia lor incredibilă. Ei au schimbat cuvinte de încurajare în timp ce anunțau nominalizații. American Fiction, Barbie, The Color Purple, Killers of the Flower Moon și Oppenheimer. Cei doi au acordat în cele din urmă premiul lui Oppenheimer.

Interacțiunile îndrăznețe au stârnit o frenezie pe rețelele sociale, captând atenția unei generații mai tinere care poate nu știa că aceste două vedete erau cândva cuplul care ținea primele pagini la Hollywood.

Cum a decurs viața amoroasă a Geenei Davis de-a lungul anilor

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului Transylvania 6-5000 din 1985 și erau amândoi proaspăt ieșiți din relații.

Geena își finalizase divorțul de restauratorul Richard Emmolo în urmă cu un an, în timp ce Jeff se despărțise recent de soția sa, actrița Patricia Gaul, cu care se căsătorise în 1980.

„Relația noastră a fost fericită. A fost într-adevăr ceva frumos. Acesta a fost un capitol magic din viața mea”, a amintit Geena pentru People în 2022.

Ei s-au căsătorit un an mai târziu și s-au reunit pe ecran în 1988 pentru Earth Girls Are Easy.

În ceea ce îl privește pe Jeff, el a spus pentru GQ că Geena „a făcut dragoste, s-a îndrăgostit, atât de ușor a fost”, numindu-o „pur iubitoare, ademenitoare și irezistibilă”.

Din păcate, căsnicia lor a luat sfârșit în 1990, iar motivele din spatele separării lor au fost un mister. Fostul cuplu atribuind obișnuitele „diferențe ireconciliabile” fără a oferi o explicație mai concretă.

După despărțirea ei de Jeff, Geena a continuat să se căsătorească. Următorul ei soț a fost regizorul Renny Harlin pe 18 septembrie 1993. Ea a cerut divorțul pe 26 august 1997.

În decembrie 2021, ea și-a finalizat divorțul de Reza Jarrahy după despărțirea din 2017.

Ei s-au căsătorit în septembrie 2001 și au trei copii. Pe gemenii în vârstă de 19 ani, Kaiis Steven și Kian William, și pe fiica de 21 de ani, Alizeh Keshvar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×