Reclamă

A plătit peste 20 000 de dolari pentru a-și opera nasul. Cine e fiica de actor de numai 20 de ani care face orice pentru a arăta bine

A plătit peste 20 000 de dolari pentru a-și opera nasul. Ea este fiică de actor, are numai 20 de ani și face orice pentru a arăta bine. După ce a anunțat că s-a înscris cu mama sa pe o platformă pentru adulți, acum uimește din nou.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 septembrie 2024, 7:49
La începutul acestei luni, Sami a uimit fanii când a dezvăluit că a apelat la bisturiu pentru a obține un nas ideal / Profimedia Images

Fiica lui Denise Richards, Sami Sheen, și-a arătat noul nas în Los Angeles, la numai două săptămâni după operația de rinoplastie. Ea a fost fotografiată în timp ce lua masa de prânz la Urth Cafe din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A plătit peste 20 000 de dolari pentru a-și opera nasul

Fiica în vârstă de 20 de ani a lui Denise Richards, în vârstă de 53 de ani, și a lui Charlie Sheen, în vârstă de 58 de ani, a fost văzută cu un prieten, cu nasul ei arătând vizibil schimbat.

Modelul OnlyFans a purtat un look casual pentru ieșire. Ea a optat pentru un maiou negru și pantaloni de trening gri. Părul ei era lăsat liber pe spate, dar coafat cu cărare pe mijloc. Ea a optat pentru un look fără machiaj, etalându-și tenul impecabil.

La începutul acestei luni, Sami a uimit fanii când a dezvăluit că a apelat la bisturiu pentru a obține un nas ideal din punctul ei de vedere. Sami a lucrat cu medicul chirurg din Beverly Hills, Dr. Deepak Dugar, care este specializat în ceea ce el numește „Scarless Nose”.

Această procedură e o rinoplastie închisă care implică efectuarea de incizii în interiorul nasului. În acest fel, niciuna dintre tăieturi nu e vizibilă în exterior și ofere rezultate mai naturale atunci când este făcută corect.

Reclamă

Rinoplastia deschisă poate duce uneori la cicatrici pe partea inferioară a nasului.

O operație la nas fără cicatrice costă aproximativ între 19.000 și 24.000 de dolari, iar vindecarea durează o săptămână.

Reclamă

Mai multe vedete au optat pentru această intervenție

Vorbind despre procedură, dr. Dugar a declarat pentru DailyMail.com că a adoptat o „abordare cu finețe” a rinoplastiei pentru a oferi pacienților cele mai naturale rezultate posibile.

Dr. Dugar estimează că marea majoritate a vedetelor care s-au operat la nas au făcut acest lucru prin procedura de rinoplastie închisă, fără cicatrici.

„Aici, în Beverly Hills, fac operații la nasul celebrităților și vă pot spune că majoritatea a optat pentru o rinoplastie închisă fără cicatrici, pentru discreție”, a explicat el.

„Nu vor ca oamenii să știe că au avut o operație la nas. Este încă un subiect tabu și e un stigmat, indiferent cine ești. Ei vor rezultate foarte naturale, care să pară că așa s-au născut”, a continuat el.

Ce a spus chirurgul celebrităților despre Sami

În legătură cu Sami, dr. Dugar a spus că modelul era destul de emoționată din cauza operației.

„Sammy este o fată frumoasă care a fost afectată de nasul ei de ani de zile”, a spus el.

„A avut mai multe consultații înainte de a se hotărî să-și facă operația cu mine. Știu că era foarte îngrijorată să facă o intervenție chirurgicală pentru că este tânără. De asemenea, este foarte conștientă de stigmatele din jurul chirurgiei plastice. Fiind fiica a doi părinți foarte celebri, bineînțeles că era tensionată să facă asta, dar era și foarte entuziasmată”.

Dr. Dugar a spus că intervenția chirurgicală în sine a fost „fenomenală” și așteaptă cu nerăbdare ca toată lumea să vadă rezultatele finale.

„Va fi uimitor și ea va fi uimită de cât de frumos este”, a mai spus el.

La scurt timp după operație, Sami a postat pe TikTok pentru a-și împărtăși bucuria că a trecut prin această intervenție chirurgicală.

„Sunt atât de fericită că în sfârșit am făcut asta! Mulțumesc pentru tot @deepakdugarmd, ești cel mai bun chirurg!”, a scris ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×