Reclamă

Actorul care nu a mai suportat presiunea și a reacționat nervos în fața fotografilor. Cine este bărbatul care a făcut un adevărat spectacol în fața casei

El este actorul care nu a mai suportat presiunea și a reacționat nervos în fața fotografilor. Bărbatul care a făcut un adevărat spectacol în fața casei este chiar Ben Affleck. Soțul lui Jennifer Lopez a ajuns viral în online după ce s-a certat minute în șir cu un bărbat care se afla în fața casei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 iunie 2024, 6:47

Ben Affleck i-a lăsat pe toți fără cuvinte cu cea mai recentă apariție a sa. Soțul lui JLo și-a pierdut calmul cu paparazzi care au apărut în fața casei sale și a lui Jennifer Lopez. Affleck i-a avertizat pe fotografi că „îi pun viața în pericol”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorul care nu a mai suportat presiunea și a reacționat nervos în fața fotografilor

Actorul, în vârstă de 51 de ani, nu a mai suportat presiunea din exterior. De câteva săptămâni se zvonește că el și Jennifer Lopez ar urma să divorțeze.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck în timp ce țipă la un fotograf din fața casei
Ben Affleck s-a certat minute întregi cu un fotograf în fața casei / Profimedia Images

Totul se întâmplă la doi ani după ce s-au căsătorit. Necazurile lui Ben Affleck s-au agravat atunci când a întâmpinat camere de fotografiat după ce a ajuns la conacul său din Beverly Hills.

Reclamă

Luminile puternice l-au împiedicat pe actor să aibă vizibilitate în timp ce conducea. Affleck a avut un răspuns plin de furie în fața fotografilor.

În imaginile video publicate de TMZ, Affleck poate fi auzit spunându-i unuia dintre cameramani: „Ascultă, omule, mă poți pune în fața unui accident. Nu aprinde luminile când conduc pe alee”, ar fi spus Affleck.

Starul de la Hollywood, cunoscut pentru comportamentul său intens și privat, a fost vizibil deranjat de incident și a fost surprins țipând în repetate rânduri la fotografi.

Reclamă

Affleck s-a certat cu fotograful în timp ce încerca să-i explice cum blițul camerei sale i-ar fi putut pune viața în pericol.

„Nu face asta. E periculos. Nici măcar nu știi dacă ăsta sunt eu. Ai putea provoca un accident. Este periculos ceea ce faceți voi, băieți. Înțelegeți? Nu văd când conduc. O să rănești pe cineva făcând asta. Iisuse Hristoase, fiica mea vine aici. Dacă îți aprinzi luminile pe ea, o pui în pericol, înțelegi asta?”, le-a spus Affleck fotografilor.

Comportamentul lui Affleck ar avea legătură cu problemele din căsnicia cu Lopez

Ben Affleck a fost surprins gesticulând furios și certându-se cu fotografii.

Furia actorului a fost sporită atunci când un alt fotograf a început să-l pozeze în timp ce se certa. Incidentul a evidențiat încă o dată presiunea de a trăi în ochii publicului, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere că dificultățile relației dintre Affleck și Lopez au fost mediatizate pe scară largă în ultimele luni.

Cuplul a fost sub lumina reflectoarelor de când a apărut vestea că ar putea exista un posibil divorț. În ciuda zvonurilor constante despre divorț, nu există nimic oficial care să sugereze că documentele au fost depuse la o instanță.

Ulterior, Lopez și-a anulat turneul muzical în Europa și a declarat că vrea să lupte pentru familia sa. Cu toate acestea, speculațiile sugerează că ea și Affleck se confruntă în continuare cu unele provocări.

Cei doi par să trăiască vieți complet separate. Jennifer s-a aflat în această perioadă la Săptămâna Modei de la Paris, iar Affleck și-a petrecut timpul cu copiii în Los Angeles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×