Reclamă

Actorul Florian Munteanu ar putea apărea în adaptarea Borderlands alături de Cate Blanchett și Kevin Hart

Actorul Florian Munteanu ar putea apărea în adaptarea Borderlands alături de Cate Blanchett și Kevin Hart. Proiectul va avea coopta si actori din distribuția Avengers.

Publicat: 10 martie 2021, 13:15

Florian Munteanu se află în negocieri finale pentru a lucra la adaptarea cinematografice a jocului video Borderlands. Boxerul devenit actor s-ar putea alătura unei distribuții din care fac parte și Cate Blanchett și Kevin Hart.

Jocul se bazează pe o călătorie pe o planetă îndepărtată în căutarea tehnologiei extraterestre.

Actorul Florian Munteanu ar putea apărea în adaptarea Borderlands alături de Cate Blanchett și Kevin Hart într-un film

Munteanu va juca rolul lui Krieg, protectorul lui Tiny Tina, experta în explozii de doar 13 ani, interpretată de Greenblatt.

„Florian aduce umanitate sinceră și mai multe straturi unui personaj care la suprafață pare total nebun și brutal de sălbatic”, a spus regizorul Eli Roth într-o declarație. „Krieg a fost de departe cel mai dificil rol de atribuit, iar Florian l-a adus la viață și l-a impersonat într-un mod în care nu credeam că este posibil. Va fi un Krieg genial și se va potrivi perfect cu distribuția noastră incredibilă.”

Munteanu și-a făcut debutul în actorie cu rolul lui Drago în Creed II. Succesul filmului a atras atenția Marvel, care l-a ales apoi în proiectul „ Shang-Chi și Legenda celor zece inele”, potrivit Hollywood Reporter.

Reclamă
Reclamă

Producția filmului, sub egida studiourilor Liongates, va începe la jumătatea lunii Aprilir în Ungaria. Craig Mazin, creatorul celebrului serial Cernobîl, a scris ultima versiune a scenariului pentru Borderlands. 

Actori din distribuția Avengers pentru filmul Borderlands

Ariana Greenblatt o va interpreta pe tânăra expertă în material explozibil introdusă în Borderlands 2. Actrița a jucat-o pe Gamora în Avengers: Infinity War.

Actrița a jucat-o pe Gamora în Avengers: Infinity War / Profimedia Images

Regizorul a vorbit despre Greenblatt la superlativ.

„Ariana este un nou talent spectaculos în cinematografie. A lucrat deja cu mulți dintre colaboratorii mei apropiați și audiția ei ne-a uimit pe toți și abia aștept să o văd aducând-o pe marele ecran pe sălbatica, nebuna și imprevizivila Tiny Tina.”

Jamie Lee Curtis, parte din proiect

Actrița Jamie Lee Curtis va face parte din distribuția viitorului film Borderlands. Curtis va juca rolul lui Tannis, un arheolog care deține un secret important, dar al cărui trecut cu Sirena Lilith poate complica lucrurile pe parcurs. Tannis a apărut în fiecare joc principal Borderlands, dar a revenit cel mai recent ca personaj secundar în Borderlands 3.

Actrița Jamie Lee Curtis va face parte din distribuția viitorului film Borderlands / Getty Images

„Să lucrez cu iconica Jamie Lee Curtis a fost un vis de-a lungul vieții mele și sunt atât de încântat că își va aduce umorul, căldura și strălucirea ei în rolul lui Tannis”, a spus regizorul Eli Roth.

„Jamie este unică prin faptul că personajele ei au profunzime și gravitație, dar sunt, de asemenea, întotdeauna extrem de distractivel”, a declarat președintele Lionsgate Motion Pictures Group, Nathan Kahane. „În acest moment, Jamie este parte din familie după ce a contribuit atât de mult la „ Knives Out” și a prezentat strângerea de fonduri „Lionsgate Live” din vara trecută pentru a ajuta lucrătorii din teatru, nu am putea fi mai încântați să lucrăm din nou cu ea.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kim Kardashian într-un costum din două piese, alb, în Santa Monica în anul 2018
Divertisment
Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți au mers la o întâlnire romantică
Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o cină romantică în Los Angeles. Fotografii i-au urmărit la fiecare pas și i-au pozat din toate...
2
Keanu Reeves, la costum, în cadrul unui interviu din anul 2013
Divertisment
Keanu Reeves a cerut autografe altor vedete. Ce declarații a făcut actorul din Matrix
Keanu Reeves a oferit recent un interviu în care a dezvăluit faptul că a cerut autografe altor vedete. Actorul care interpretează rolul personajului Neo din seria celebră ”Matrix” nu s-a sfiit să recunoască acest...
3
Geena David, la decernarea unor premii pentru scriitori, în Beverly Hills
Divertisment
Geena Davis a spus că un actor a refuzat să lucreze cu ea pe motiv că e prea bătrână: „Eram cu 20 de ani mai tânără decât el”
În momentul în care actrița Geena Davis a filmat filmul „Thelma & Louise”, în 1991, era deja cunoscută pentru rolurile din filme precum „Beetlejuice” și „Tootsie”. Ea câștigase chiar și un Oscar pentru interpretarea...
4
Julia Fox, fotografiată la ieșirea dintr-un restaurant, într-o ținută neagră
Divertisment
Cine este Julia Fox, noua iubită a lui Kanye West. Stilul ei vestimentar a evoluat mult în ultimii ani
Cine este Julia Fox, noua iubită a lui Kanye West, s-au întrebat mulți după ce au văzut-o alături de rapper în camera de hotel. De la apariții delicate pe covorul roșu, vedeta a făcut...
5
Selena Gomez cu o pereche de căști pe cap în fața unui microfon la un interviu din 2011
Divertisment
Selena Gomez a dezvăluit semnificația tatuajului său cu trandafiri. Cara Delevingne a fost cea care a inspirat-o
Selena Gomez a dezvăluit semnificația tatuajului său cu trandafiri. La începutul lunii decembrie au apărut primele informații privind desenul permanent pe care vedeta l-a ales. Artista are mai multe desene pe corp, iar cele...
PARTENERI
×