Reclamă

Actorul Florian Munteanu ar putea apărea în adaptarea Borderlands alături de Cate Blanchett și Kevin Hart

Actorul Florian Munteanu ar putea apărea în adaptarea Borderlands alături de Cate Blanchett și Kevin Hart. Proiectul va avea coopta si actori din distribuția Avengers.

Publicat: 10 martie 2021, 13:15

Florian Munteanu se află în negocieri finale pentru a lucra la adaptarea cinematografice a jocului video Borderlands. Boxerul devenit actor s-ar putea alătura unei distribuții din care fac parte și Cate Blanchett și Kevin Hart.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocul se bazează pe o călătorie pe o planetă îndepărtată în căutarea tehnologiei extraterestre.

Actorul Florian Munteanu ar putea apărea în adaptarea Borderlands alături de Cate Blanchett și Kevin Hart într-un film

Munteanu va juca rolul lui Krieg, protectorul lui Tiny Tina, experta în explozii de doar 13 ani, interpretată de Greenblatt.

„Florian aduce umanitate sinceră și mai multe straturi unui personaj care la suprafață pare total nebun și brutal de sălbatic”, a spus regizorul Eli Roth într-o declarație. „Krieg a fost de departe cel mai dificil rol de atribuit, iar Florian l-a adus la viață și l-a impersonat într-un mod în care nu credeam că este posibil. Va fi un Krieg genial și se va potrivi perfect cu distribuția noastră incredibilă.”

Munteanu și-a făcut debutul în actorie cu rolul lui Drago în Creed II. Succesul filmului a atras atenția Marvel, care l-a ales apoi în proiectul „ Shang-Chi și Legenda celor zece inele”, potrivit Hollywood Reporter.

Reclamă

Producția filmului, sub egida studiourilor Liongates, va începe la jumătatea lunii Aprilir în Ungaria. Craig Mazin, creatorul celebrului serial Cernobîl, a scris ultima versiune a scenariului pentru Borderlands. 

Actori din distribuția Avengers pentru filmul Borderlands

Ariana Greenblatt o va interpreta pe tânăra expertă în material explozibil introdusă în Borderlands 2. Actrița a jucat-o pe Gamora în Avengers: Infinity War.

Reclamă
Actrița a jucat-o pe Gamora în Avengers: Infinity War / Profimedia Images

Regizorul a vorbit despre Greenblatt la superlativ.

„Ariana este un nou talent spectaculos în cinematografie. A lucrat deja cu mulți dintre colaboratorii mei apropiați și audiția ei ne-a uimit pe toți și abia aștept să o văd aducând-o pe marele ecran pe sălbatica, nebuna și imprevizivila Tiny Tina.”

Jamie Lee Curtis, parte din proiect

Actrița Jamie Lee Curtis va face parte din distribuția viitorului film Borderlands. Curtis va juca rolul lui Tannis, un arheolog care deține un secret important, dar al cărui trecut cu Sirena Lilith poate complica lucrurile pe parcurs. Tannis a apărut în fiecare joc principal Borderlands, dar a revenit cel mai recent ca personaj secundar în Borderlands 3.

Actrița Jamie Lee Curtis va face parte din distribuția viitorului film Borderlands / Getty Images

„Să lucrez cu iconica Jamie Lee Curtis a fost un vis de-a lungul vieții mele și sunt atât de încântat că își va aduce umorul, căldura și strălucirea ei în rolul lui Tannis”, a spus regizorul Eli Roth.

„Jamie este unică prin faptul că personajele ei au profunzime și gravitație, dar sunt, de asemenea, întotdeauna extrem de distractivel”, a declarat președintele Lionsgate Motion Pictures Group, Nathan Kahane. „În acest moment, Jamie este parte din familie după ce a contribuit atât de mult la „ Knives Out” și a prezentat strângerea de fonduri „Lionsgate Live” din vara trecută pentru a ajuta lucrătorii din teatru, nu am putea fi mai încântați să lucrăm din nou cu ea.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×