Reclamă

Actorul Florian Munteanu ar putea apărea în adaptarea Borderlands alături de Cate Blanchett și Kevin Hart

Actorul Florian Munteanu ar putea apărea în adaptarea Borderlands alături de Cate Blanchett și Kevin Hart. Proiectul va avea coopta si actori din distribuția Avengers.

Publicat: 10 martie 2021, 13:15

Florian Munteanu se află în negocieri finale pentru a lucra la adaptarea cinematografice a jocului video Borderlands. Boxerul devenit actor s-ar putea alătura unei distribuții din care fac parte și Cate Blanchett și Kevin Hart.

Jocul se bazează pe o călătorie pe o planetă îndepărtată în căutarea tehnologiei extraterestre.

Actorul Florian Munteanu ar putea apărea în adaptarea Borderlands alături de Cate Blanchett și Kevin Hart într-un film

Munteanu va juca rolul lui Krieg, protectorul lui Tiny Tina, experta în explozii de doar 13 ani, interpretată de Greenblatt.

„Florian aduce umanitate sinceră și mai multe straturi unui personaj care la suprafață pare total nebun și brutal de sălbatic”, a spus regizorul Eli Roth într-o declarație. „Krieg a fost de departe cel mai dificil rol de atribuit, iar Florian l-a adus la viață și l-a impersonat într-un mod în care nu credeam că este posibil. Va fi un Krieg genial și se va potrivi perfect cu distribuția noastră incredibilă.”

Munteanu și-a făcut debutul în actorie cu rolul lui Drago în Creed II. Succesul filmului a atras atenția Marvel, care l-a ales apoi în proiectul „ Shang-Chi și Legenda celor zece inele”, potrivit Hollywood Reporter.

Reclamă

Producția filmului, sub egida studiourilor Liongates, va începe la jumătatea lunii Aprilir în Ungaria. Craig Mazin, creatorul celebrului serial Cernobîl, a scris ultima versiune a scenariului pentru Borderlands. 

Actori din distribuția Avengers pentru filmul Borderlands

Ariana Greenblatt o va interpreta pe tânăra expertă în material explozibil introdusă în Borderlands 2. Actrița a jucat-o pe Gamora în Avengers: Infinity War.

Reclamă
Actrița a jucat-o pe Gamora în Avengers: Infinity War / Profimedia Images

Regizorul a vorbit despre Greenblatt la superlativ.

„Ariana este un nou talent spectaculos în cinematografie. A lucrat deja cu mulți dintre colaboratorii mei apropiați și audiția ei ne-a uimit pe toți și abia aștept să o văd aducând-o pe marele ecran pe sălbatica, nebuna și imprevizivila Tiny Tina.”

Jamie Lee Curtis, parte din proiect

Actrița Jamie Lee Curtis va face parte din distribuția viitorului film Borderlands. Curtis va juca rolul lui Tannis, un arheolog care deține un secret important, dar al cărui trecut cu Sirena Lilith poate complica lucrurile pe parcurs. Tannis a apărut în fiecare joc principal Borderlands, dar a revenit cel mai recent ca personaj secundar în Borderlands 3.

Actrița Jamie Lee Curtis va face parte din distribuția viitorului film Borderlands / Getty Images

„Să lucrez cu iconica Jamie Lee Curtis a fost un vis de-a lungul vieții mele și sunt atât de încântat că își va aduce umorul, căldura și strălucirea ei în rolul lui Tannis”, a spus regizorul Eli Roth.

„Jamie este unică prin faptul că personajele ei au profunzime și gravitație, dar sunt, de asemenea, întotdeauna extrem de distractivel”, a declarat președintele Lionsgate Motion Pictures Group, Nathan Kahane. „În acest moment, Jamie este parte din familie după ce a contribuit atât de mult la „ Knives Out” și a prezentat strângerea de fonduri „Lionsgate Live” din vara trecută pentru a ajuta lucrătorii din teatru, nu am putea fi mai încântați să lucrăm din nou cu ea.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×