Reclamă

Adele și Rich Paul au luat o cină romantică în Santa Monica. Cântăreața și iubitul său au optat pentru ținute casual

Adele și Rich Paul au luat o cină romantică în Santa Monica. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi purtând ținute casual. Diva a încercat să se ascundă de camerele de fotografiat, însă nu a avut prea mare succes. De fiecare dată când iese în oraș ea este urmărită la fiecare pas.

Publicat: 23 octombrie 2022, 7:18

Rich Paul a încercat să fie atent și grijuliu cu partenera sa. Acesta a ferit-o pe Adele de luminile aparatelor de fotografiat în timp ce a condus-o la mașină. Conform publicațiilor internaționale, Adele ar fi în căutarea unei noi locuințe în Las Vegas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele și Rich Paul au luat o cină romantică în Santa Monica

În ciuda programului încărcat pe care îl are, Adele își găsește întotdeauna timp pentru partenerul său. Ea și Rich Paul sunt văzuți deseori împreună. Atunci când nu petrec timp în vacanțe exotice, aceștia se bucură de cine romantice la restaurantele de lux. De data aceasta s-au oprit în Santa Monica.

Vezi mai multe imagini cu Adele și Rich Paul în Galeria Foto!

Adele într-o ținută casual la întâlnire cu Rich Paul
Diva a purtat o ținută casual / Profimedia Images

Diva a purtat o ținută casual, la fel și partenerul său. Fotografii au remarcat faptul că aceasta nu a renunțat încă la măștile de protecție. La întreaga ținută a ales să asorteze și o mică poșetă albă. Rich Paul s-a aflat tot timpul în spatele său și a încercat să o ajute să ajungă la mașină fără să fie deranjată de luminile aparatelor de fotografiat.

Reclamă

Publicațiile internaționale spun că Adele a fost nevoită să facă naveta între Los Angeles și Las Vegas. Ea și Paul mpart o casă în Los Angeles, însă diva are mai multe repetiții pentru concertele din Las Vegas pe care a fost nevoită să le anuleze din cauza pandemiei. Fanii artistei o urmăresc la fiecare pas, în special atunci când se afișează alături de partenerul său.

Pentru multă vreme s-a speculat faptul că diva ar fi logodită. Zvonurile au început să circule atunci când s-a afișat cu un inel cu diamant pe degetul inelar.

Bijuteria superbă a atras imediat atenția celor din jur. Adele nu a dorit să comenteze aceste aspect din viața sa. Totuși, diva a decis să rupă tăcerea în cele din urmă.

Reclamă

Cum decurge relația dintre Adele și Rich Paul

Relația dintre Adele și Rich Paul este tot mai puternică. Cei doi îndrăgostiți se iubesc și se susțin reciproc. Chiar dacă Adele a pus capăt speculațiilor și a declarat că nu s-a logodit, ea și Paul continuă să construiască relația pe care au început-o.

De altfel, în vara acestui an, diva a făcut câteva declarații despre viitorul la care aspiră. Aceasta spune că își dorește mai mulți copii. Iubitul divei nu a stat nici el foarte multe pe gânduri. În primul interviu pe care l-a avut după declarațiile făcute de Adele, Rich a admis faptul că este dornic să fie din nou tată.

Adele are deja un băiețel din fosta căsnicie, pe Angelo. Se pare că micuțul împărtășește deja pasiunea mamei sale pentru muzică. Paul are și el trei copii din relația anterioară. Adele este dornică să devină pentru a doua oară mamă alături de partenerul ei.

Totuși, cântăreața are un program foarte aglomerat în această perioadă. Diva și-a obișnuit deja fanii cu dezvăluirile uimitoare. Chiar dacă preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, Adele nu ezită să vorbească despre dorințele sale de viitor, mai ales despre cele care au legătură cu familia la care visează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×