Reclamă

Adele a publicat fotografii cu Rich Paul. Artista a pus capăt speculațiilor apărute pe seama relației lor

Adele a publicat mai multe fotografii cu Rich Paul. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a vrut să-și asigure admiratorii de pe rețelele sociale că relația sa este una puternică. Recent s-a zvonit că vedeta și Paul s-ar fi despărțit.

Publicat: 13 mai 2022, 7:02 / Actualizat: 13 mai 2022, 10:27

Adele și-a asigurat fanii că Rich Paul încă se află în viața sa, iar ea este mai fericită ca niciodată. Vedeta este în general o artistă discretă, motiv pentru care nu împărtășește deseori imagini din viața sa personală. Aceasta a preferat întotdeauna să se bucure de momentul prezent alături de persoanele dragi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele a publicat fotografii cu Rich Paul

Pe data de 5 mai 2022, Adele a împlinit vârsta de 34 de ani. Cântăreața a postat abia acum mai multe fotografii cu iubitul său care nu a luat parte la petrecerea pe care a dat-o. Conform publicației Page Six, Adele a ținut o petrecere restrânsă cu unele dintre prietenele sale apropiate.

Vezi mai multe imagini cu Adele și Rich Paul în Galeria Foto!

Fanii s-au îngrijorat cu privire la relația vedetei atunci când au aflat că aceasta nu s-a putut bucura de prezența partenerului său. Pentru a demonta zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit de iubit, Adele a publicat mai multe fotografii cu Rich Paul.

Reclamă

În prima fotografie Adele și Paul apar în fața unei case impresionante în timp ce iubitul vedetei ține în mână o pereche de chei. Cea de-a doua imagine îi surprinde pe cei doi îndrăgostiți în timp ce se distrează în interiorul unui fast-food.

Caruselul cu fotografii continuă cu Adele și Rich în timp ce iau parte la un meci, apoi cu cei doi care se sărută în culisele de la BRIT Awards.

În descrierea fotografiilor Adele a postat mesajul emoționant ”timpul zboară”. Se pare că artista internațională este mai fericită ca niciodată în brațele iubitului său.

Reclamă

Recent, artista a declarat că ”este mai fericită ca niciodată”. Interpreta melodiei Easy on Me a mai spus că este nerăbdătoare să vadă ce îi rezervă viitorul și că în prezent iubește vârsta pe care a împlinit-o și lecțiile pe care le-a  învățat până la 34 de ani.

Cum decurge relația dintre Adele și Rich Paul

Relația dintre Adele și Rich Paul a intrat încă de la început în atenția presei. Vedeta nu a vrut să ofere foarte multe informații despre partenerul său. Cu toate acestea, pe măsură ce relația lor a avansat, Adele a fost tot mai dispusă să-și dezvăluie sentimentele adevărate.

La începutul lunii februarie a anului acesta, cântăreața s-a afișat pe covorul roșu de la BRIT Awards. Acolo, vedeta a purtat un inel superb cu diamant pe degetul inelar. La scurt timp au început să circule zvonurile potrivit cărora artista s-ar fi logodit cu Rich Paul.

Adele nu a dorit să facă nicio declarație oficială, iar iubitul său a rămas la fel de tăcut. La scurt timp după apariția de la BRIT Awards, s-a speculat că Rich Paul și iubita sa s-ar fi despărțit.

Adele a fost fotografiată la un meci de baschet cu Rich Paul, însă de data aceasta nu a mai purtat inelul cu diamant. Fanii nu au știut ce să mai creadă despre relația celor doi, mai ales că Paul nu a luat parte la cea mai recentă petrecere aniversară a vedetei.

Totuși, cântăreața a ținut să-i asigure pe admiratori că povestea sa de dragoste decurge minunat. Fotografiile cu Rich Paul demonstrează că cei doi se simt foarte bine unul în preajma celuilalt. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×