Reclamă

Adele a mers la un meci de baschet cu Rich Paul. Vedeta nu a purtat „inelul de logodnă”

Adele a mers la un meci de baschet cu iubitul său, Rich Paul. Este prima apariție a celor doi împreună după ce în presa internațională s-a speculat că vedeta a fost cerută în căsătorie. De data aceasta, cântăreața nu a purtat inelul masiv cu diamant pe care l-a afișat prima dată pe covorul roșu la BRIT Awards 2022.

Publicat: 22 februarie 2022, 7:14

La începutul lunii februarie, Adele a dat curs speculațiilor privind o posibilă logodnă între ea și Rich Paul. Apariția vedetei a ținut primele pagini ale tabloidelor din întreaga lume. Mai ales că speculațiile apăreau la scurt timp după ce în presă se afirmase că Adele și Rich Paul au probleme în relația de cuplu. De data aceasta, fotografii i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți mai fericiți ca niciodată în timp ce priveau meciul de baschet din Cleveland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele a mers la un meci de baschet cu Rich Paul

Adele a impresionat din nou cu o apariție strălucitoare. Cântăreața le-a oferit admiratorilor săi o lecție de stil și eleganță. Aceasta a mers la un meci de baschet alături de iubitul său, Rich Paul. Pentru seara evenimentului diva a purtat o rochie mulată cu imprimeu de leopard. Peste aceasta a asortat o haină călduroasă cu un imprimeu asemănător.

Vezi mai multe imagini cu Adele și Rich Paul în Galeria Foto!

Adele și Rich Paul în timp ce privesc împreună un meci de baschet din Cleveland
Adele a mers la un meci de baschet cu iubitul său, Rich Paul / Profimedia Images

Vedeta în vârstă de 33 de ani a ales un machiaj de seară, în timp ce părul l-a ondulat în bucle lejere. Iubitul său, Rich Paul a opta pentru un look mult mai relaxat. Acesta a ales o pereche de blugi și o jachetă sport. Cei doi s-au ținut tot timpul de mână, s-au îmbrățișat și au glumit unul cu celălalt.

Reclamă

Fotografii au fost tot timpul cu aparatele asupra lor. Au încercat să-i surprindă din fiecare unghi. Detaliul pe care l-au căutat a fost tocmai inelul cu diamant al vedetei. Dacă la BRIT Awards 2022 a ales să expună bijuteria superbă, de data aceasta Adele nu a purtat niciun inel de logodnă.

În locul bijuterie superbe s-a aflat un simplu inel de aur. Admiratorii vedetei sunt curioși să afle dacă aceasta s-a logodit. Nu a existat niciun semn privind o posibilă logodnă între cei doi, meciul de baschet a decurs normal, iar perechea nu a lăsat loc interpretărilor.

Daily Mail scrie că Adele nu a oferit încă nicio declarație privind o posibilă logodnă. De altfel, diva este în general foarte discretă cu viața sa personală. De cele mai multe ori preferă să lase loc interpretărilor atunci când oferă declarații.

Reclamă

Adele a dat curs speculațiilor privind logodna cu Rich Paul

Adele a făcut o adevărată impresie la începutul lunii februarie pe covorul roșu. După ce presa internațională a speculat că ea și Rich Paul ar avea probleme în cuplu, diva s-a decis să-i inducă pe admiratori în eroare. Cântăreața pare că se distreze să alimenteze în prezent zvonurile privind o posibilă logodnă cu Paul.

”Dacă aș fi fost logodită, oare aș fi spus vreodată cuiva dacă sunt sau nu sunt cu adevărat logodită?”

Adele, pe covorul roșu de la Brit Awards 2022, într-o rochie lungă, neagră, cu trenă
Cântăreața a anunțat la sfârșitul lunii ianuarie că își va amâna concertele în Las Vegas, programate inițial să se desfășoare între 21 ianuarie și 16 aprilie / Profimedia Images

Diva este în general foarte discretă cu viața sa personală. La BRIT Awards 2022 aceasta a purtat un inel masiv cu diamant de la Lorraine Schwarts. Inelul strălucitor în formă de lacrimă s-a aflat chiar deasupra tatuajului său cu mesajul ”Paradise”. Presa internațională a început să speculeze rapid logodna dintre divă și Paul.

Fanii entuziasmați au postat și ei o mulțime de mesaje pe toate platformele de socializare. În ciuda curiozităților apărute în întreaga lume, vedeta nu a dorit să ofere nicio informație concretă privind un eveniment atât de important în viața sa. Rămâne de văzut dacă inelul purtat la BRIT Awards a fost cu adevărat unul de logodnă oferit din partea iubitului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×