Reclamă

Adele și Rich Paul au mers în vacanță în Sardinia. Cum au fost fotografiați cei doi îndrăgostiți

Adele și Rich Paul au mers în vacanță în Sardinia. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați în ipostaze tandre. Publicațiile internaționale spun că artista a dat din nou curs speculațiilor privind o posibilă logodnă cu agentul sportiv.

Publicat: 24 iulie 2022, 6:07

Adele și Rich Paul petrec câteva clipe de neuitat într-o vacanță de vis. Cei doi nu au mers singuri, aceștia au fost însoțiți de un grup de prieteni apropiați. Cântăreața a părut mai fericită ca niciodată în brațele partenerului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele și Rich Paul s-au ținut de mână pe străzile din Sardinia

Adele pare că trăiește una din cele mai frumoase perioade din viața sa. Artista internațională a fost fotografiată de paparazzi în timp ce cobora dintr-o mașină în Sardinia. Ea și Rich Paul se află în stațiunea Porto Cervo, Italia.

Vezi mai multe imagini cu Adele și Rich Paul în Galeria Foto!

Adele și Rich Paul au mers în vacanță în Sardinia
Adele și Rich Paul petrec câteva clipe de neuitat într-o vacanță de vis / Profimedia Images

Agentul sportiv știe cum să-și surprindă partenera cu vacanțe de vis, departe de agitație și de ochii curioșilor. Paparazzi nu au putut rata această ocazie și au plecat pe urmele celor doi îndrăgostiți.

Reclamă

Adele a purtat o rochie colorată la care a asortat o pereche de ochelari de soare. Rich Paul a optat pentru o bluză la fel de colorată pentru a se putea asorta cu partenera sa.

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a fost toată un zâmbet în timp ce se urca pe un iaht de lux alături de partenerul său și de un grup de prieteni. Recent artista a povestit despre relația sa cu Rich Paul și despre faptul că este dornică să-și mărească familia.

Paul a fost și el invitat la un interviu în urmă cu mai multe luni. La fel ca partenera sa, acesta s-a arătat încântat de ideea de a avea mai mulți copii.

Reclamă

Ce spune Adele despre relația sa cu Rich Paul

Adele și Rich Paul au mers în vacanță în Sardinia și s-au distrat alături de cei dragi. Cântăreața este mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul său. Vedeta a declarat recent că visează la o familie mai mare și își dorește să aibă copii alături de Rich Paul.

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a oferit un interviu pentru postul de radio BBC. Interviul a avut loc cu puțin timp înainte ca aceasta să susțină primul concert cu public din ultimii ani.

Adele a declarat că se bucură să-l crească pe Angelo, fiul său din fosta căsnicie, alături de agentul sportiv. Vedeta spune că Rich Paul are o relație foarte bună cu fiul său. Mai mult, artista a declarat că Angelo este deja pasionat de muzică și are  înclinație pentru arte.

”Îmi doresc mai mulți copii. Ar fi minunat dacă eu și Rich am putea avea. Dacă nu, îl am pe Angelo. Vreau doar să fiu fericită. Să fiu mamă m-a schimbat în foarte multe moduri. Cu bune și cu rele, eu ador să fiu o mamă. Angelo este deja îndrăgostit de muzică”.

Cântăreața a pus capăt zvonurile privind o posibilă despărțire de agentul sportiv. Presa internațională a scris că acesta s-ar fi despărțit de Paul după ce și-a anulat concertele din Las Vegas. Artista a dovedit că relația sa este una puternică și în continuă dezvoltare, iar fanii s-au arătat a fi bucuroși pentru aceasta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×