Reclamă

Adele își dorește mai mulți copii. Ce a declarat artista despre viața de familie pe care o visează

Adele și-a deschis sufletul în cel mai recent interviu și a declarat faptul că își dorește mai mulți copii. Artista în vârstă de 34 de ani a fost invitată la postul de radio BBC pentru a povesti după ce a susținut primul concert cu public din ultimii cinci ani.

Publicat: 9 iulie 2022, 6:00

Interpreta melodiei Hello a povestit despre modul înc are decurge viața sa personală, dar și planurile de viitor pe care le are pe partea profesională. Adele a discutat deschis cu Lauren Laverne despre dorința de a avea mai mulți copii, dar și despre spectacolele din Las Vegas pe care a fost nevoită să le amâne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele își dorește mai mulți copii

Cântăreața în vârstă de 34 de ani s-a întors pe scenă într-un concert cu public pentru prima dată în ultimii cinci ani. Evenimentul din Londra a ținut primele pagini ale presei internaționale. Cu această ocazie, Adele a oferit mai multe interviuri unde a povestit despre modul în care s-a schimbat viața sa în ultima vreme.

Vezi mai multe imagini cu Adele în Galeria Foto!

Adele îmbrăcată într-o rochie neagră cu un microfon în mână în timp ce aplaudă la primul său concert cu public din ultimii cinci ani
Artista a urcat pe scena din Hyde Park spunând că este ”încântată” să poată performa în fața unui public atât de numeros / Getty Images

Cea mai arzătoare întrebare a fost cea legată de relația cu Rich Paul și de viitorul familiei sale. Adele trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste și se bucură să-l crească pe fiul său Angelo, din fosta căsnicie cu Simon Konecki.

Reclamă

Angelo are deja nouă ani și jumătate și pare că îi calcă pe urme mamei sale. Adele a declarat că își dorește mai mulții copii în cadrul interviului pentru BBC.

”Îmi doresc mai mulți copii. Ar fi minunat dacă am putea avea. Dacă nu, îl am pe Angelos. Vreau doar să fiu fericită. Să fiu mamă m-a schimbat în foarte multe feluri. Cu bune, cu rele, eu ador să fiu o mamă. Angelo este deja îndrăgostit de muzică.”

Vedeta a încercat să fie cât mai discretă, însă le-a oferit fanilor și câteva informații din viața sa personală. Aceasta speră ca fiul său să-i urmeze cariera.

Reclamă

Ce spune Adele despre relația pe care o are cu fiul său, Angelo

Nu doar Adele a declarat că își dorește mai mulți copii. Rich Paul, iubitul vedetei, a făcut aceleași declarații în cadrul unui interviu din trecut. Vedeta se bucură să aibă un copil talentat și iubitor. Asttista spune că are o legătură foarte specială cu Angelo.

”Angelo a fost pasionat de jocuri video o perioadă, acest lucru este în domeniul tatălui său, nu al meu. În același timp e pasionat de muzică. Stăm împreună și avem conversații foarte intense despre muzică. Ascultăm împreună melodii, apoi le alegem pe cel care ne plac cel mai mult.”

”Mă întreabă deseori ce înseamnă versurile pieselor pe care le preferă. Eu îi explic de fiecare dată că un vers poate avea înțelesuri diferite. Este înduioșător pentru mine.”

Adele spun că perioada divorțului nu a fost deloc ușoară, însă faptul că a avut mereu o relație de prietenie cu fostul soț a ajutat-o foarte mult. Vedeta și-a dorit ca fiul său să nu simtă ruptura dintre ea și Simon Konecki.

Venirea lui Rich Paul în viața artistei i-a schimbat complet perspectiva, iar aceasta spune că este mai fericită ca niciodată. Totodată, Adele spun că a încercat să aibă o discuție sinceră cu fiul său, Angelo, pentru a-l ajuta să înțeleagă transformările din viața sa și a fostului său soț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×