Reclamă

Adele a susținut primul concert cu public din ultimii cinci ani. Cum a apărut artista pe scena din Londra

Adele a susținut primul concert cu public din ultimii cinci ani. Evenimentul a fost ținut în Hyde Park, Londra. Artista internațională a urcat pe scenă în fața unui public de peste 65.000 de persoane. Vedeta a început spectacolul cu o rugăminte pentru fanii prezenți. Aceasta a rugat mulțimea să o ajute să cânte primele versuri ale celebrei sale melodii, Hello.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 iulie 2022, 12:59

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a fost vizibil emoționată să se întoarcă pe scenă. După aproape cinci ani aceasta a ținut un spectacol legendar. Așa cum și-a obișnuit admiratorii a dat dovadă de profesionalism pe tot parcursul spectacolului. Artista nu a putut să încheie noaptea fără să-și bucure admiratorii din întreaga lume cu vestea că va relua concertele pe care le-a amânat din Las Vegas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele a susținut primul concert cu public din ultimii cinci ani

Adele este una dintre cele mai cunoscute și apreciate voci din lumea întreagă. Talentul său nu poate fi contestat, iar fiecare apariție pe scenă este de fiecare dată o încântare pentru admiratorii săi. Artista a urcat pe scena din Hyde Park spunând că este ”încântată” să poată performa în fața unui public atât de numeros.

Vezi mai multe imagini cu primul concert al artistei Adele din ultimii cinci ani în Galeria Foto!

Adele a susținut primul său concert cu public din ultimii cinci ani și a purtat o rochie neagră cu paiete și cu umerii goi
rtista internațională a urcat pe scenă în fața unui public de peste 65.000 de persoane / Getty Images

Au fost nenumărate momente când artista a izbucnit în lacrimi în timpul spectacolului pe care l-a susținut. Aceasta și-a întrerupt de mai multe ori momentele muzicale pentru a purta discuții sincere cu admiratorii săi. Aceasta a glumit pe seama faptului că înaintează în vârstă și a povestit pe alocuri despre durerile de spate pe care le are în ultima vreme.

Reclamă

Pe parcursul spectacolului aceasta a interpretat unele dintre cele mai cunoscute și apreciate piese ale sale. Hello, One and Only, Easy on me, Someone Like You, acestea sunt doar câteva dintre titlurile care au adus-o pe vedetă în lacrimi. Adele a susținut primul său concert cu public din ultimii cinci ani și a ținut să le amintească acestora de ce este una dintre cele mai apreciate cântărețe din întreaga lume.

Vedeta și-a cerut scuze și pentru decizia de a anula concertele pe care le avea programate în Las Vegas. Artista a anulat atunci în ultimul moment toate spectacolele.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru BBC, Adele a explicat de ce anume a luata ceastă decizie. Fanii au trecut peste incidentul din luna ianuarie și s-au arătat bucuroși să o revadă pe vedetă în fața microfonului.

Reclamă

Ce declarații a făcut Adele înaine de concertul din Hyde Park

Adele a susținut primul concert cu public din ultimii cinci ani, însă înainte a ținut să explice motivul pentru care a anulat spectacolele din Las Vegas. Arsita a acordat un interviu pentru postul de radio BBC. Vedeta spune că a simțit luni la rândul ”dezamăgirea” fanilor.

Adele spune că a fost ”devastată” și că a dus ”o lungă bătălie” pentru a trece peste acel moment. Cântăreața în vârstă de 34 de ani spune că nu a fost niciodată vorba de bani. Nu banii au stat la baza decizie sale de a amâna cocnertele din Las Vegas.

”Nu mă poți cumpăra. Nu mă poți cumpărăa cu nimic. Nu o să țin un spectacol doar pentru că trebuie sau pentru că altfel vom pierde o mulțime de bani. Spectacolele trebuie foarte bine puse la punct. Am fost o altă persoană pentru multe luni. Am deplâns cele întâmplate, a fost brutal.”

Vedeta a mai adăugat faptul că va relua concertele din Las Vegas, datele vor fi anunțate în momentul în care spectacolele vor fi pregătite așa cum își dorește cântăreața. În timpul concertului pe care l-a susținut la Hyde Park aceasta și-a întrerupt un moment din cauza unor probleme în public.

Se pare că un admirator al divei a avut nevoie de ajutor. Adele s-a oprit din cântat și a cerut securității să intervină imediat în public. Ulterior vedeta și-a reluat momentul. Adele este o profesionistă, motiv pentru care este foarte atentă cu modul în care își organizează concertele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×