Reclamă

Andie MacDowell nu și-a lăsat copiii în industria cinematografică. De ce nu le-a permis să apară în filme la o vârstă fragedă

Andie MacDowell nu și-a lăsat copiii în industria cinematografică. Actrița nu a vrut să le permită acestora că joace în filme de la o vârstă fragedă. Vedeta a făcut mai multe dezvăluiri în cel mai recent interviu pe care l-a oferit.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 martie 2024, 6:57

Andie MacDowell a luat decizia fermă de a nu-și lăsa niciunul dintre cei trei copii să înceapă să lucreze în industria divertismentului până când vor deveni adulți. Andie a reflectat asupra alegerii sale. Riney și Margaret Qualley, fiicele artistei, au vrut să calce pe urmele mamei lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andie MacDowell nu și-a lăsat copiii în industria cinematografică

Andie spune că s-a simțit onorată atunci când a aflat că fiicele sale vor să-i calce pe urme. Cu toate acesta, actrița internațională nu le-a permis copiilor să lucreze în industria cinematografică de la o vârstă fragedă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Andie MacDowell și Margaret Qualley în timp ce pozează împreună
Andie MacDowell și Margaret Qualley au o relație strânsă ca mamă-fiică / Profimedia Images

„Ar fi însemnat că nu am fost o mamă bună pentru că ei ar alege să facă aceleași lucruri pe care le-am făcut și eu. Ar fi însemnat că nu am făcut nimic distractiv pentru ei”.

Reclamă

„Desigur, mi-a fost emru greu să fiu o mamă și să lucrez în această industrie. Am făcut multe sacrificii. Am pierdut mult timp la muncă, timp pe care l-aș fi putut petrece cu copii mei”, a spus actrița.

„Copiii mei erau cu adevărat mândri de mine. Cred că asta mi-a dat ocazia să le arăt că a putea lucra și a fi o mamă de succes este ceva ce poți realiza. Le place să lucreze, le place să facă ceea ce fac eu”, a mai adăugat actrița.

Vedeta a mai declarat că fiul ei, Justin Qualley, a fost singurul care nu și-a dorit o carieră în industria cinematografică. Acesta a ales să lucreze ca agent imobiliar. Andie se numără printre actrițele care sunt mândre de realizările sale.

Reclamă

Cu ce se ocupă cei trei copii ai actriței

MacDowell a dezvăluit că este mândră de cei trei copii ai săi. Actrița spune că s-a bucurat indiferent de alegerile pe care copiii ei le-au făcut.

Cea mai tânără fiică vedetei, Margaret, și-a făcut debutul în actorie în filmul de dramă Palo Alto din 2013. Margaret avea atunci vârsta de 19 ani.

Ea a continuat să joace, iar ulterior a ajuns în serialul The Leftovers. Fiica vedetei a mai jucat în producții precum The Nice Guys, Death Note, One Upon a Time in Hollywood și multe altele.

Margaret a început să urmeze cursurile Școlii de Artă din Carolina de Nord la vârsta de 14 ani. Acolo a studiat teatrul, dansul și baletul. Între timp, Rainey, în vârstă de 35 de ani, și-a făcut debutul ca Miss Golden Globe în 2012, în același an în care a jucat alături de MacDowell în filmul Mighty Fine, scrie PageSix.

Fiica actriței mai este cunoscută și pentru cariera ei muzicală. Justin, singurl fiul al actriei, a ales o viață departe de lumina reflectoarelor. Spre deosebire de surorile sale, Justin a preferat o carieră diferită. Acesta a început să lucreze ca agent imobiliar și a preferat să-și facă un drum în această industrie.

Copiii vedetei par să fie fericiți cu alegerile pe care le-au făcut, iar Andie se declară și ea o mamă mândră și împlinită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×