Reclamă

Ascendentul în Scorpion. Ce trăsături aduce fiecărei zodii

Pentru fiecare nativ din zodiac, ascendentul în Scorpion vine cu noi trăsături de personalitate și atitudini complet diferite. Acest semn de apă este misterios și nu se deschide prea ușor atunci când vine vorba despre sentimente puternice față de cei din jur. Înțelege lumea într-un fel propriu și își dorește să cunoască oameni noi.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 septembrie 2023, 8:27

Planeta guvernantă este Marte și acest lucru ne poate duce cu gândul către foc, însă un vulcan este cu atât mai potrivit pentru ceea ce vedem de fapt în realitate. Scorpionul reușește să-și îngroape sentimentele atunci când este nevoie, fără nicio jenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ascendentul în Scorpion

Ca orice alt semn fix, Scorpionul este foarte încăpățânat. Îi este foarte greu să decidă asupra unui singur lucru și nu își recunoaște greșelile atunci când le creează. Nu poate rămâne blocat într-un singur loc. Se cunoaște deja ideea că persoanele cu ascendent în Scorpion știu să-și rezolve problemele într-o manieră cu mult diferită.

Cei care au ascendent în Scorpion, se potrivesc cel mai bine cu zodiile de apă. Ascendenții în Taur, dar și Fecioara sau Capricornul sunt la fel de potriviți. Ascendentul se stabilește în funcție de ora nașterii.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec cu ascendent în Scorpion sunt ambițioși, plin de forță și fermitate. Au autoritate la locul de muncă și cunosc modalități potrivite pentru a lua cele mai bune decizii în momente critice. Sunt agresivi și tranșanți.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt pasionali, plini de voință și dornici să se dezvolte pe plan financiar.

Au o putere sexuală nemaiîntâlnită. Știu să-și construiască o imagine corectă și se afirmă față de cei din jur.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni cu ascendent în Scorpion au o minte ascuțită și intuitivă. Sunt foarte lucizi și cu tendințe spre nevroză. Sunt foarte greu de citit, mai ales în relații amoroase. Pot ascunde cu ușurință secrete majore.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au un simț psihologic nemaiîntâlnit. Sunt plini de emoție și spiritualitate. Pot dezvălui mistere și enigme într-un stil propriu. Au pasiuni complicate ce le pot schimba viața într-un timp scurt.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt fascinanți, plini de pasiuni greu de stăpânit. Se impun prin forță și inițiativă. Dornici de muncă, reușesc întotdeauna ceea ce își propun, atât pe plan personal cât și profesional, arată Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară cu ascendent în Scorpion sunt foarte inteligenți și practici. Au un spirit analitic și sunt foarte critici în general. Pot fi foarte complicați, dar și plini de inhibiții. Au pasiuni secrete ce nu se vor lăsa foarte ușor descoperite.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt plini de farmesc și forță de seducție. Sunt diplomați și au o voință de nestrămutat. Emotivi și sentimentali, stau foarte bine la capitolul dragoste și relații. Se căsătoresc repede și acest lucru sei nfluențează viețile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt plini de forță și rezistență. Au pasiuni intense și orgolii ce cu greu pot fi distruse. Pot ține secrete pentru o perioadă lungă de tine, însă au înclinații ce le pot distruge viețile. Sunt depresivi și anxioși.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt plini de forță creatoare, dar ajung să fie dedublați de ascendentul în Scorpion. Au idealuri mărețe și reușesc să le îndeplinească, dat fiind tenacitatea de care dau dovadă. Sunt independenți., spune Yourtango.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt ambițioși și perseverenți. Plini de diplomație și luciditate, se pot dedica în profunzime vieții de familie. Sunt responsabili și profesioniști.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător cu ascendent în Scorpion sunt neliniștiți și au originalitate și nevoie permanentă de libertate. Generozitatea este punctul lor forte, iar convingerile îi pot duce departe.

Află totul despre nativii Vărsător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești cu ascendent în Scorpion vin cu mister și emoție, dar și intuiție. Firi creatoare și cu abilități psihologice, pot transforma orice idee într-un business de viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×