Reclamă

Bărbatul Berbec îndrăgostit. Care sunt semnele când iubește și cum se comportă în relație

Bărbatul Berbec îndrăgostit este întotdeauna plin de emoție și reușește să se identifice foarte ușor. Este alături partenerei la bine și la greu, indiferent de situație. Astrologia ne ajută fără doar și poate să înțelegem de cine ne îndrăgostim, cum să-i avem aproape pe cei mai buni nativi, dar și alte detalii interesante.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 14 iunie 2023, 9:42

Există câteva lucruri de bază pe care oricine trebuie să le cunoască atunci când începe o nouă relație sau este la începutul acesteia. Este important de aflat care sunt istoriile partenereului, cu ce se ocupă pentru a-și câștiga existența, dar și mai important când este ziua lui. Să-i cunoștia zodia este ca și cum ai știi deja foarte multe despre comportamentul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul Berbec îndrăgostit

Dacă ești pe cale să intri într-o relație cu un nativ Berbec este important să afli despre personalitatea sa atunci când este îndrăgostit. Poate fi foarte competitiv, dar nu te lăsa intimidată de aparițiile sale surprinzătoare.

De fiecare dată va încerca să te convingă de faptul că merită să-l ai aproape. De asemenea, are și o parte a personalității foarte bine ascunsă, dar la fel de surprinzătoare. Este important de știut la ce anume trebuie să fii atentă dacă ai aproape un astfel de bărbat.

Bărbatul Berbec este născut între 21 martie și 19 apriilie. Semnul lui este focul și este condus de planeta Marte. Este reprezentat de berbec în sine și cele mai potrivite cristale pentru el sunt quartzul și diamantele.

Este curajos, ambițios, nerăbdător, energic, competitiv, curios, pasionat, jucăuș, asertiv și are foarte multe alte calități pe care nu le vei găsi la alți bărbați. Dacă urmăriți împreună filmul “Ten things i hate about you” ( 1999 ) îi vei descoperi imediat latura sensibilă.

Reclamă

Printre faimoșii bărbați născuți în zodia Berbec se numără Lil Nas X, Paul Rudd, Chance the Rapper, David Oyelowo, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Pharell Williams, Conan O’Brien, Eddie Murphy, Seth Rogen, Hayden Christensen, Robert Downey Jr, Big Sean.

Timpul petrecut alături de un nativ Berbec nu este niciodată pierdut, întotdeauan va exista loc pentru distracție.

Există ceva în natura lui care-l face să pară că întotdeauna are energie.

Reclamă

Prima întâlnire cu bărbatul Berbec

Nativii Berbec sunt foarte activi în mod natural. Acest lucru nu înseamnă că cel pe care îl placi te va duce la sală într-o primă întâlnire.

Cu toate acestea, poate că se vor gândi la această posibilitate. Înseamnă totuși că filmele și lucrurile statice sunt plictisitoare pentru ei, spune Yourtango.com. Vor să facă orice care le aduce adrenalină. Poate fi vorba despre ieșit în oraș, vizitat mai multe atracții sau chiar practicarea unui sport.

Așa că pregătește-ți lista de idei surprinzătoare pentru o astfel de întâlnire. Trebuie să ai în vedere că nu suportă să facă același lucru de două ori. Pentru aceștia, casa reprezintă doar un loc în care ajung să doarmă. Asta înseamnă că nu-i vei vedea stând prea multă vreme în confortul pe care singuri și l-au creat.

Cum este femeia ideală pentru bărbatul Berbec

Dacă ești îndrăgostită de un nativ Berbec trebuie să ții cont că are anumite compatibilități pe care le preferă.

Din perspectiva astrologică, femeia ideală este zodia Leu sau Săgetător. Motivul este simplu: cele născute sub aceste semne au la fel de multă dorință de competiție și iubesc personalitatea unică a nativului Berbec.

De asemenea, toate fiind semne de foc se vor completa fără doar și poate. În particular, Berbeci sunt atrași de Săgetător fiindcă aceste femei sunt extrem de dorince de aventură, arată Cosmopolitan.com. Iubesc și personalitatea dramatică a celor care sunt zodia Leu. Alte compatibilități ar fi cu Gemeni, Balanță și Vărsător.

Trebuie menționat faptul că nativii Berbec nu reușesc să creeze o legătură cu oricine intră în vorbă, atât ca relație amoroasă cât și ca prietenie. Nu se înțeleg deloc cu Racii, dar fac echipă bună cu Capricornii.

Află adevăruri dure despre Berbeci. Cum să îi iubești pentru ceea ce sunt, potrivit astrelor

Semne că un bărbat Berbec este îndrăgostit

Dacă nu știai cum arată un bărbat Berbec atunci când este îndrăgostit, trebuie să ții cont de faptul că atunci când o face este implicat cu totul.

Dorește să-și petreacă tot timpul alături de tine și poate deveni obsedat, într-un sens bun. Nu-i este teamă să-și arate latura romantică, dar nu face acest lucru în public. Așteaptă-te la flori primite în miez de noapte, cafea la pat dimineața, dar și foarte multe momente pasionale în dormitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×