Reclamă

Bianca Censori a luat masa cu copiii lui Kanye West. Vedeta a purtat o ținută mulată

Bianca Censori a luat masa cu copiii lui Kanye West. Soția artistului a purtat o ținută mulată. Bianca și-a făcut apariția într-un ansamblu în nuanțe de gri metalic. Vedeta a încercat să se simtă bine în compania celor mici.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 aprilie 2024, 6:50

Bianca Censori a ales să poarte o ținută care să-i acopere trupul în totalitate. Vedeta a petrecut timpul liber cu Kanye West și trei dintre copiii săi. Alături de cei doi au fost Psalm, Chicago și Saint West. Întreaga familie a petrecut momente frumoase împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a luat masa cu copiii lui Kanye West

Bianca și Kanye West au mers cu cei mici să ia masa la un restaurant de lux. Ulterior, aceștia au intrat într-un cinema.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori în timp ce poartă un costum mulat în nunațe de gri metalic
Bianca a purtat o ținută mulată / Profimedia Images

Bianca a purtat o ținută cu un design futurist. Chiar dacă piesa vestimentară aleasă de divă pare una extrem de scumpă. PageSix scrie că ținuta divei a costat doar 60 de dolari. Diva și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc.

Reclamă

Pantofii au fost purtați peste costumul său futurist. West a ales să poarte o pereche de pantaloni largi și o jachetă. West l-a ținut de mână pe fiul său Saint, dar și pe Chicago și Psalm. Familiei i s-ar fi alăturat mai târziu și North West.

În cursul zilei, copiii au participat la o petrecere organizată de bunica lor, Kris Jenner. Ulterior, aceștia au fost preluați de tatăl lor pentru a petrece timp împreună. Kanye West și Bianca Censori au încercat să-i facă pe copiii să se simtă cât mai confortabil.

Bianca ar fi respectat și dorința lui Kim Kardashian și a ales o ținută „conservatoare”. În comparație cu ținutele sale obișnuite, Bianca a fost mult mai atentă la cât de mult lasă la vedere.

Reclamă

Diva și-a obișnuit fanii cu ținute transparente, dar de data aceasta a optat pentru un costum care să nu lase foarte multe la vedere.

Ce spun apropiații lui West despre stilul vestimentar al soției sale

Apropiații lui West au vorbit despre alegerile vestimentare ale soției acestuia. Malik Yusef, unul dintre colaboratorii artistului, a oferit mai multe informații.

„Oamenii încurcă creativitatea Biancăi. Este o personalitate fenomenală, un actor fenomenal, care poate distra publicul. Ea este o artistă de predominanță. Bianca este o interpretă la fel de mult ca și Ye” a spus apropiatul artistului.

Totuși, familia Biancăi nu este de acord cu aparițiile sale în public. Tatăl acesteia a declarat în trecut că își dorește să poarte o discuție cu fostul soț al lui Kim Kardashian. Prietenii divei au declarat, de asemenea, că West încearcă să o îndepărteze de familie și cei apropiați.

Bianca a negat toate aceste acuzații și a spus că prietenii sunt „invidioși” pe faima sa. Apropiații Biancăi par să fie îngrijorați pentru aceasta ori de câte ori diva alege să apră în public aproape goala. Unele imagini o surprind pe soția artistului purtând ținute mult prea îndrăznețe.

Bianca pare că nu ține cont de părerile celorlalți și se expune în totalitate pe stradă. Aceasta a fost atenționată în trecut pentru faptul că alege ținute nepotrivite pentru aparițiile în public.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×