Reclamă

Brendan Fraser a primit o rundă uriașă de aplauze după proiecția filmului The Whale. Premiera a avut loc la Festivalul de Film de la Veneția

Brendan Fraser a primit o rundă uriașă de aplauze după proiecția filmului The Whale. Actorul a fost ovaționat pentru mai bine de șase minute, scriu publicațiile internaționale. Premiera producției a avut loc la Festivalul de Film de la Veneția.

Publicat: 5 septembrie 2022, 12:22 / Actualizat: 6 septembrie 2022, 10:19

Criticii de film și cei prezenți în sală l-au felicitat pe actor pentru transformarea sa uimitoare Brendan a fost nevoit să ia în greutate până la 270 de kilograme pentru a putea pune în scenă personajul pe care l-a avut de interpretat. Drama psihologică urmărește povestea de viață a unui profesor de engleză care suferă de obezitate, dar i de alte probleme de natură emoțională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brendan Fraser a primit o rundă uriașă de aplauze după proiecția filmului The Whale

Brendan Fraser a știut că rolul din filmul The Whale va fi o adevărată provocare. Actorul a oferit recent un interviu în care povestea despre emoțiile pe care le are înainte de proiecția filmului.

Vezi mai multe imagini cu Brendan Fraser în Galeria Foto!

Brendan Fraser este de nerecunoscut în roul lui Charlie din filmul The Whale
Brendan Fraser este de nerecunoscut în cele mai recente imagini. Actorul a trecut printr-o transformare incredibilă pentru rolul său din filmul The Whale / Profimedia Images

Toate gândurile sale negative au fost spulberate de primirea uimitoare pe care actorul a avut-o din partea publicului. La sfârșitul genericului de film, oamenii s-au ridicat în picioare atunci când au văzut numele lui Fraser pe ecran.

Reclamă

Conform publicației Independent, timp de șase minute s-au auzit ropote de aplauze în sală. Actorul a izbucnit în lacrimi la vederea răspunsului pozitiv pe care l-a primit din partea publicului.

The New York Times spune că actorul ar putea primi o nominalizare la Premiile Oscar de anul acesta pentru interpretarea oferită.

Brendan a declarat că vrea să fie o inspirație pentru alți actori debutanți, motiv pentru care și-a asumat complet transformarea prin care a trecut Actorul și-a dorit să fie contopit în profunzime cu personajul din filmul The Whale.

Reclamă

Brendan Fraser a izbucnit în lacrimi în timpul ovațiilor

Criticii de film sunt de părere că Brendan va intra în cursa pentru unul din Premiile Oscar de anul acesta. Interpretarea din The Whale a fost foarte bine primită de cei prezenți la Festivalul de Film de la Veneția. Pe parcursul celor șase minute de ovații, Brendan l-a îmbrățișat de mai multe ori pe regizorul filmului, Darren Aronofsky.

Fraser a fost vizibil măgulit de cele întâmplate. Acesta a dorit să părăsească sala de proiecții, însă ovațiile au fost mult prea puternice, iar el a izbucnit în lacrimi în fața publicului. Brendan le-a mulțumit celor prezenți printr-o plecăciune lungă. Acorul a făcut și câteva declarații privind rolul pe care l-a avut de interpretat.

”Am descoperit că am anumiți mușchi pe care nu îi cunoșteam. Aveam de multe ori senzația de vertij la sfârșitul zilei. Când aparatele s-au oprit din fotografiat, abia atunci am simțit că am ajuns la Festival. Trebuie să fii o persoană foarte puternică, fizic și mental, pentru a putea interpreta acest personaj. Filmul acesta m-a marcat”.

Brendan a fost vizibil tulburat de ovațiile de la premiera filmului. Actorul s-a bucurat de primirea pozitivă, mai ales că eforturile sale au fost incredibile pentru a aduce în scenă o asemenea interpretare.

După ce a fost aspru criticat pentru că și-a pierdut cea mai mare parte a averii, Brendan pare mai fericit ca niciodată să se reîntoarcă pe marile ecrane și să-și facă meseria de actor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×