Reclamă

Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi. Holden și Leland au fost prezenți la proiecția The Whale din New York

Cu doar câteva săptămâni înainte ca noul său film The Whale să ajungă în cinematografe, actorul a transformat covorul roșu într-o aventură de familie. Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi.

Publicat: 2 decembrie 2022, 12:09

Actorul în vârstă de 53 de ani a ajuns pe covorul roșu alături de fiii săi chipeși Holden, în vârstă de 18 ani, și Leland, de 16 ani, din căsătoria cu Afton Smith. Ei au participat la o proiecție din New York a filmului The Whale. De asemenea, este tatăl unui fiu pe nume Griffin, în vârstă de 20 de ani, care suferă de autism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi

Adolescenții arătau exact ca faimosul lor tată când era un tânăr actor de la Hollywood în filme precum Encino Man, 1992 și George of the Jungle din 1997. Lui i s-a alăturat și partenera sa de lungă durată, make-up artistul Jeanne Moore, scrie DailyMail.com.

Fraser a pășit pe covorul roșu într-un costum albastru închis cu dungi roșii. Acesta a pozat și lângă fiica sa din The Whale, Sadie Sink. Actrița a optat pentru o rochie neagră fără bretele și pantofi negri.

El a purtat, de asemenea, ochelari negri cu rame groase, împreună cu o cămașă albă și o cravată albastru închis, asortată la costum.

Fiii cei mai mici ai lui Fraser au venit pe covorul roșu cu look-uri mult mai casual. Roșcatul Leland optând pentru o cămașă neagr sub o haină neagră cu pantaloni negri și pantofi maro.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Brendan Fraser, alături de doi dintre copiii lui, eleganți, la Premiera The Whale
Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi / Profimedia Images

Holden a optat pentru o maletă gri sub o haină de piele de căprioară albastru închis și pantaloni negri cu pantofi maro.

Reclamă

Ce spune Brendan despre fiul său care suferă de autism

Partenera lui Brendan, Jeanne Moore, a optat pentru o rochie albastră și părul blond strâns într-un coc. Fraser a dezvăluit recent că „înțelege” cum este să fii aproape de cineva care suferă de obezitate. El a vorbit despre fiul său cel mare Griffin, care suferă de autism și e obez.

El a declarat pentru Interview Magazine: „Am trei copii ai mei. Fiul meu cel mai mare Griffin are nevoi speciale, este autist. Tocmai a împlinit 20 de ani, este un copil mare, are un corp mare. Înțeleg foarte bine ce înseamnă să fii aproape de o persoană care se confruntă cu obezitatea”.

Fraser a pozat, de asemenea, cu echipa de creație din spatele The Whale. S-a fotografiat și cu regizorul Darren Aronofsky și scenaristul Samuel D. Hunter.

Povestea urmărește personajul lui Fraser, pe Charlie, care încearcă să reia legătura cu fiica sa, Ellie (Sink), în vârstă de 17 ani, după ce le-a părăsit pe ea și pe mama ei cu ani în urmă.

De asemenea, Fraser joacă în viitorul film Brothers cu Josh Brolin, Glenn Close și Peter Dinklage. Acesta din urmă se află în prezent în post-producție. Actorul are, de asemenea, programate filmele lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon și Behind the Curtain of Night, în 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×