Reclamă

Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi. Holden și Leland au fost prezenți la proiecția The Whale din New York

Cu doar câteva săptămâni înainte ca noul său film The Whale să ajungă în cinematografe, actorul a transformat covorul roșu într-o aventură de familie. Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi.

Publicat: 2 decembrie 2022, 12:09

Actorul în vârstă de 53 de ani a ajuns pe covorul roșu alături de fiii săi chipeși Holden, în vârstă de 18 ani, și Leland, de 16 ani, din căsătoria cu Afton Smith. Ei au participat la o proiecție din New York a filmului The Whale. De asemenea, este tatăl unui fiu pe nume Griffin, în vârstă de 20 de ani, care suferă de autism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi

Adolescenții arătau exact ca faimosul lor tată când era un tânăr actor de la Hollywood în filme precum Encino Man, 1992 și George of the Jungle din 1997. Lui i s-a alăturat și partenera sa de lungă durată, make-up artistul Jeanne Moore, scrie DailyMail.com.

Fraser a pășit pe covorul roșu într-un costum albastru închis cu dungi roșii. Acesta a pozat și lângă fiica sa din The Whale, Sadie Sink. Actrița a optat pentru o rochie neagră fără bretele și pantofi negri.

El a purtat, de asemenea, ochelari negri cu rame groase, împreună cu o cămașă albă și o cravată albastru închis, asortată la costum.

Fiii cei mai mici ai lui Fraser au venit pe covorul roșu cu look-uri mult mai casual. Roșcatul Leland optând pentru o cămașă neagr sub o haină neagră cu pantaloni negri și pantofi maro.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Brendan Fraser, alături de doi dintre copiii lui, eleganți, la Premiera The Whale
Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi / Profimedia Images

Holden a optat pentru o maletă gri sub o haină de piele de căprioară albastru închis și pantaloni negri cu pantofi maro.

Reclamă

Ce spune Brendan despre fiul său care suferă de autism

Partenera lui Brendan, Jeanne Moore, a optat pentru o rochie albastră și părul blond strâns într-un coc. Fraser a dezvăluit recent că „înțelege” cum este să fii aproape de cineva care suferă de obezitate. El a vorbit despre fiul său cel mare Griffin, care suferă de autism și e obez.

El a declarat pentru Interview Magazine: „Am trei copii ai mei. Fiul meu cel mai mare Griffin are nevoi speciale, este autist. Tocmai a împlinit 20 de ani, este un copil mare, are un corp mare. Înțeleg foarte bine ce înseamnă să fii aproape de o persoană care se confruntă cu obezitatea”.

Fraser a pozat, de asemenea, cu echipa de creație din spatele The Whale. S-a fotografiat și cu regizorul Darren Aronofsky și scenaristul Samuel D. Hunter.

Povestea urmărește personajul lui Fraser, pe Charlie, care încearcă să reia legătura cu fiica sa, Ellie (Sink), în vârstă de 17 ani, după ce le-a părăsit pe ea și pe mama ei cu ani în urmă.

De asemenea, Fraser joacă în viitorul film Brothers cu Josh Brolin, Glenn Close și Peter Dinklage. Acesta din urmă se află în prezent în post-producție. Actorul are, de asemenea, programate filmele lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon și Behind the Curtain of Night, în 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×