Reclamă

Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi. Holden și Leland au fost prezenți la proiecția The Whale din New York

Cu doar câteva săptămâni înainte ca noul său film The Whale să ajungă în cinematografe, actorul a transformat covorul roșu într-o aventură de familie. Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi.

Publicat: 2 decembrie 2022, 12:09

Actorul în vârstă de 53 de ani a ajuns pe covorul roșu alături de fiii săi chipeși Holden, în vârstă de 18 ani, și Leland, de 16 ani, din căsătoria cu Afton Smith. Ei au participat la o proiecție din New York a filmului The Whale. De asemenea, este tatăl unui fiu pe nume Griffin, în vârstă de 20 de ani, care suferă de autism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi

Adolescenții arătau exact ca faimosul lor tată când era un tânăr actor de la Hollywood în filme precum Encino Man, 1992 și George of the Jungle din 1997. Lui i s-a alăturat și partenera sa de lungă durată, make-up artistul Jeanne Moore, scrie DailyMail.com.

Fraser a pășit pe covorul roșu într-un costum albastru închis cu dungi roșii. Acesta a pozat și lângă fiica sa din The Whale, Sadie Sink. Actrița a optat pentru o rochie neagră fără bretele și pantofi negri.

El a purtat, de asemenea, ochelari negri cu rame groase, împreună cu o cămașă albă și o cravată albastru închis, asortată la costum.

Fiii cei mai mici ai lui Fraser au venit pe covorul roșu cu look-uri mult mai casual. Roșcatul Leland optând pentru o cămașă neagr sub o haină neagră cu pantaloni negri și pantofi maro.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Brendan Fraser, alături de doi dintre copiii lui, eleganți, la Premiera The Whale
Brendan Fraser a venit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi / Profimedia Images

Holden a optat pentru o maletă gri sub o haină de piele de căprioară albastru închis și pantaloni negri cu pantofi maro.

Reclamă

Ce spune Brendan despre fiul său care suferă de autism

Partenera lui Brendan, Jeanne Moore, a optat pentru o rochie albastră și părul blond strâns într-un coc. Fraser a dezvăluit recent că „înțelege” cum este să fii aproape de cineva care suferă de obezitate. El a vorbit despre fiul său cel mare Griffin, care suferă de autism și e obez.

El a declarat pentru Interview Magazine: „Am trei copii ai mei. Fiul meu cel mai mare Griffin are nevoi speciale, este autist. Tocmai a împlinit 20 de ani, este un copil mare, are un corp mare. Înțeleg foarte bine ce înseamnă să fii aproape de o persoană care se confruntă cu obezitatea”.

Fraser a pozat, de asemenea, cu echipa de creație din spatele The Whale. S-a fotografiat și cu regizorul Darren Aronofsky și scenaristul Samuel D. Hunter.

Povestea urmărește personajul lui Fraser, pe Charlie, care încearcă să reia legătura cu fiica sa, Ellie (Sink), în vârstă de 17 ani, după ce le-a părăsit pe ea și pe mama ei cu ani în urmă.

De asemenea, Fraser joacă în viitorul film Brothers cu Josh Brolin, Glenn Close și Peter Dinklage. Acesta din urmă se află în prezent în post-producție. Actorul are, de asemenea, programate filmele lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon și Behind the Curtain of Night, în 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×