Reclamă

Brendan Fraser nu va participa la Globurile de Aur 2023. Actorul refuză să se prezinte chiar dacă va fi nominalizat

Brendan Fraser nu va participa la Globurile de Aur 2023. Actorul refuză să se prezinte chiar dacă va fi nominalizat pentru rolul său din filmul The Whale. Actorul internațional spune că așteaptă scuzele pe care le merită din partea Hollywood Foreign Press Association.

Publicat: 17 noiembrie 2022, 11:09

Brendan Fraser a fost implicat în trecut într-o mică neînțelegere. Acesta ar fi fost agresat sexual de către fostul președinte al asociației, motiv pentru care actorul refuză să se mai prezinte la marele eveniment. Fraser și-a deschis sufletul în cele mai recent interviu pe care l-a oferit despre cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brendan Fraser nu va participa la Globurile de Aur 2023

Nominalizările la Globurile de Aur 2023 încă nu au fost făcute. Totuși, fanii intuiesc care ar putea fi numele care se vor afla pe listă. Printre cele mai apreciate filme ale anului acesta s-a aflat The Whale, cu Brendan Fraser în rol principal.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Brendan Fraser este de nerecunoscut în roul lui Charlie din filmul The Whale
Brendan Fraser este de nerecunoscut în cele mai recente imagini. Actorul a trecut printr-o transformare incredibilă pentru rolul său din filmul The Whale / Profimedia Images

Actorul a trecut printr-o transformare uimitoare, iar acesta a fost ovaționat zeci de minute la premiera producției în cinematografe. În ciuda faptului că este posibil să fie nominalizat pentru marele eveniment, Brenda vrea să boicoteze Globurile de Aur 2023.

Reclamă

Actorul este în continuare foarte supărat pe modul în care a fost tratat în trecut. Într-un interviu recent a vorbit despre suișurile și coborâșurile pe care le-a avut de-a lungul timpului la Hollywood.

”Am o adevărată istorie cu Hollywood Foreign Press Association și am respect pentru ei, dar nu voi participa la Globurile de Aur pe care le organizează. Nu voi participa din cauza trecutului pe care îl am cu ei. Mama nu a crescut un ipocrit. Poți să-mi spui în multe feluri, dar nu așa”.

În 2018, Fraser a oferit un interviu pentru GQ în care a vorbit pentru prima dată despre anii săi de la începutul carierei, inclusiv despre anii în care a făcut cascadorii. Totodată, a împărtășit și o acuzație gravă.

Reclamă

Actorul l-a acuzat pe Philip Berk, președinte și membru al Asociației Presei Străine de la Hollywood, organizația din spatele Globurilor de Aur, că l-ar fi agresat sexual în anul 2003.

Fraser nu a trecut nici până în acest moment peste acel incident, mai ales că nu a primit niciodată scuzele necesare.

Ce spune Brendan Fraser despre incidentul din 2003

La scurt timp după ce articolul din 2018 a fost făcut public, Hollywood Foreign Press Association a făcut primele declarații. Ascoaiția s-a opus vehement acuzațiilor aduse de actor.

Asociația i-a promis actorului că va investiga totuși cazul, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. În cele din urmă, Hollywood Foreign Press Association a venit cu o propunere de declarație comună, lucru care l-a nemulțumit profund pe Fraser.

”S-a ajuns la concluzia că domnul Berk l-a atins necorespunzător pe domnul Fraser, dovezile au arătat faptul că gestul a fost doar o glumă, iar domnul Fraser nu a înțeles sensul acesteia”.

Berk a rămas membru al asociației până în 2021. Fraser și-a declarat nemulțumirea față de investigația făcută la acel moment de Hollywood Foreign Press Association.

”Știam că vor alege să închidă povestea într-un fel și să-I facă pe toți să uite de ce s-a întâmplat. Cred că mi-am dorit prea mult ca oamenii să nu treacă atât de ușor peste acest caz. Au fost momente când am crezut că o să mă retrag din cauza incidentului.”

Actorul a primit și reacții pozitive pentru vulnerabilitatea de care a dat dovadă, dar acest lucru l-a făcut să fie și mai îndoielnic cu privire la cariera sa. Fraser spune că au fost multe momente în care s-a simțit mult prea expus.

Deși au trecut aproape 20 de ani de la acel incident, actorul spune că nu va participa la Globurile de Aur decât în momentul în care i se vor aduce scuzele necesare.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×