Reclamă

Brendan Fraser nu va participa la Globurile de Aur 2023. Actorul refuză să se prezinte chiar dacă va fi nominalizat

Brendan Fraser nu va participa la Globurile de Aur 2023. Actorul refuză să se prezinte chiar dacă va fi nominalizat pentru rolul său din filmul The Whale. Actorul internațional spune că așteaptă scuzele pe care le merită din partea Hollywood Foreign Press Association.

Publicat: 17 noiembrie 2022, 11:09

Brendan Fraser a fost implicat în trecut într-o mică neînțelegere. Acesta ar fi fost agresat sexual de către fostul președinte al asociației, motiv pentru care actorul refuză să se mai prezinte la marele eveniment. Fraser și-a deschis sufletul în cele mai recent interviu pe care l-a oferit despre cariera sa.

Brendan Fraser nu va participa la Globurile de Aur 2023

Nominalizările la Globurile de Aur 2023 încă nu au fost făcute. Totuși, fanii intuiesc care ar putea fi numele care se vor afla pe listă. Printre cele mai apreciate filme ale anului acesta s-a aflat The Whale, cu Brendan Fraser în rol principal.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Brendan Fraser este de nerecunoscut în roul lui Charlie din filmul The Whale
Brendan Fraser este de nerecunoscut în cele mai recente imagini. Actorul a trecut printr-o transformare incredibilă pentru rolul său din filmul The Whale / Profimedia Images

Actorul a trecut printr-o transformare uimitoare, iar acesta a fost ovaționat zeci de minute la premiera producției în cinematografe. În ciuda faptului că este posibil să fie nominalizat pentru marele eveniment, Brenda vrea să boicoteze Globurile de Aur 2023.

Reclamă

Actorul este în continuare foarte supărat pe modul în care a fost tratat în trecut. Într-un interviu recent a vorbit despre suișurile și coborâșurile pe care le-a avut de-a lungul timpului la Hollywood.

”Am o adevărată istorie cu Hollywood Foreign Press Association și am respect pentru ei, dar nu voi participa la Globurile de Aur pe care le organizează. Nu voi participa din cauza trecutului pe care îl am cu ei. Mama nu a crescut un ipocrit. Poți să-mi spui în multe feluri, dar nu așa”.

În 2018, Fraser a oferit un interviu pentru GQ în care a vorbit pentru prima dată despre anii săi de la începutul carierei, inclusiv despre anii în care a făcut cascadorii. Totodată, a împărtășit și o acuzație gravă.

Reclamă

Actorul l-a acuzat pe Philip Berk, președinte și membru al Asociației Presei Străine de la Hollywood, organizația din spatele Globurilor de Aur, că l-ar fi agresat sexual în anul 2003.

Fraser nu a trecut nici până în acest moment peste acel incident, mai ales că nu a primit niciodată scuzele necesare.

Ce spune Brendan Fraser despre incidentul din 2003

La scurt timp după ce articolul din 2018 a fost făcut public, Hollywood Foreign Press Association a făcut primele declarații. Ascoaiția s-a opus vehement acuzațiilor aduse de actor.

Asociația i-a promis actorului că va investiga totuși cazul, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. În cele din urmă, Hollywood Foreign Press Association a venit cu o propunere de declarație comună, lucru care l-a nemulțumit profund pe Fraser.

”S-a ajuns la concluzia că domnul Berk l-a atins necorespunzător pe domnul Fraser, dovezile au arătat faptul că gestul a fost doar o glumă, iar domnul Fraser nu a înțeles sensul acesteia”.

Berk a rămas membru al asociației până în 2021. Fraser și-a declarat nemulțumirea față de investigația făcută la acel moment de Hollywood Foreign Press Association.

”Știam că vor alege să închidă povestea într-un fel și să-I facă pe toți să uite de ce s-a întâmplat. Cred că mi-am dorit prea mult ca oamenii să nu treacă atât de ușor peste acest caz. Au fost momente când am crezut că o să mă retrag din cauza incidentului.”

Actorul a primit și reacții pozitive pentru vulnerabilitatea de care a dat dovadă, dar acest lucru l-a făcut să fie și mai îndoielnic cu privire la cariera sa. Fraser spune că au fost multe momente în care s-a simțit mult prea expus.

Deși au trecut aproape 20 de ani de la acel incident, actorul spune că nu va participa la Globurile de Aur decât în momentul în care i se vor aduce scuzele necesare.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×