Reclamă

Cameron Diaz și Benji Madden au ieșit la distracție după ce au devenit din nou părinți. Cei doi soți sunt în culmea fericirii

Cameron Diaz și Benji Madden au ieșit la distracție după ce au devenit din nou părinți. Cei doi soți sunt în culmea fericirii după ce familia lor s-a mărit. Ei au devenit recent părinți pentru un băiețel pe nume Cardinal.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 martie 2024, 12:49

Actrița în vârstă de 51 de ani și Benji Madden în vârstă de 45 de ani, au fost văzuți participând la aniversarea de 60 de ani a actorului Rob Lowe în Santa Barbara, California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cameron Diaz și Benji Madden au ieșit la distracție

Ținutele lor au fost lejere. Diaz a purtat un look complet negru, format dintr-o jachetă, top și pantaloni. Și-a accesorizat ținuta cu o poșetă neagră de umăr. În ceea ce îl privește pe Madden, acesta a îmbrăcat o jachetă de blugi neagră asortată cu o șapcă.

Alături de ei s-au distrat și alte nume mari din industria divertismentului. La eveniment au mai fost prezenți Katy Perry, Orlando Bloom, Ellen DeGeneres și Gwyneth Paltrow.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cameron Diaz și Benji Madden, la o petrecere aniversară
Cameron Diaz și Benji Madden au fost văzuți participând la aniversarea de 60 de ani a actorului Rob Lowe în Santa Barbara / Profimedia Images
Reclamă

Cameron Diaz și Benji Madden au devenit părinți în secret. Cu o mare discreție, ei doi au păstrat doar pentru inimile lor acest moment, cel al venirii pe lume al celui de-al doilea copil al lor: „Suntem binecuvântați și entuziasmați”.

Ieșirea cuplului vine la doar o zi după ce au anunțat sosirea celui de-al doilea copil printr-o postare comună pe Instagram, scriind: „Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinal Madden❤️🙏”.

„Este minunat și suntem cu toții atât de fericiți că este aici!”

Reclamă

Ei au explicat că nu vor publica o fotografie cu băiețelul. Au luat această decizie „pentru siguranța și confidențialitatea copiilor”. Cu toate acestea, ei au dezvăluit că el este „foarte drăguț”.

Ce spune Cameron Diaz despre rolul de mamă

Cei doi, care s-au căsătorit în 2015, mai au împreună o fiică pe nume Raddix, în vârstă de 4 ani. Micuța a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat în ianuarie 2020.

În timp ce cuplul și-a ținut ascunse veștile despre copiii lor, o sursă apropiată lor a declarat anterior pentru Us Weekly în iulie 2022 că ei își doresc să-și mărească familia.

„Cameron și Benji au discutat despre a avea un alt copil și chiar au căutat de ceva vreme opțiunile de surogat”, a declarat o sursă pentru presă la acea vreme.

„Benji și-a dorit întotdeauna o familie mare, iar Cameron nu a avut nevoie să fie convinsă după sosirea fiicei lor.”

În ceea ce privește felul în care artistul se descurcă în rolul de tată, actrița a povestit anterior despre el ca fiind un „tată uimitor”.

„După ce facem baie cu bebelușul nostru, Benji o culcă, este atât de bun”, a spus actrița în timpul unei sesiuni Instagram Live cu Katherine Power în aprilie 2020.

„Este un tată atât de uimitor. Sunt atât de norocoasă că este tatăl copilului meu”, a continuat ea.

„O pune în pat și eu intru în bucătărie și îmi torn un pahar de vin roșu. Încep să gătesc, îmi pun un film, serial, orice ar fi.”

Se pare că Cameron Diaz este mai fericită ca oricând în rolul de mamă și este extrem de entuziamată de tot ceea ce trăiește acum. Actrița e o femeie fericită în brațele lui Benji Madden.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×