Reclamă

Cameron Diaz s-a relaxat alături de familia sa în Santa Barbara. Cum arată actrița atunci când renunță la machiaj

Cameron Diaz s-a relaxat alături de familia sa în Santa Barbara. Actrița a fost însoțită de mama sa, Billie Early, dar și de micuța Raddix. Fiica actriței are jena trei anișori. Micuța s-a distrat alături de mama și bunica ei. Ulterior, celor trei li s-a alătura și Benji Madden, soțul vedetei internaționale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 octombrie 2023, 11:39

Printre vedetele de la Hollywood circulă un nou trend. Cele mai multe dintre ele au decis să nu se mai ascundă în spatele produselor de make-up. Paparazzi au surprins-o pe Cameron cu un look complet natural. Vedeta internațională nu s-a sfiit să-și lase la vedere trăsăturile naturale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cameron Diaz s-a relaxat alături de familia sa în Santa Barbara

Actrița, în vârstă de 51 de ani, s-a bucurat de o zi însorită alături de familia sa. Fanii au recunoscut-o cu greu pe vedeta din The Mask.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cameron Diaz și Billie Early în timp ce o țin de mână pe Raddix, fiica actriței de 51 de ani
Cameron Diaz și fiica sa au fost însoțite de mama actriței, Billie Early / Profimedia Images

Îmbrăcată într-o ținută lejeră, Cameron a trecut neobservată pe străzile din Santa Barbara. Vedeta a optat pentru o cămașă din denim la care a asortat o pereche de pantaloni negri. Pe cap a ales să poarte o pălărie neagră.

Reclamă

Din ținuta sa nu a lipsit și perechea de ochelari, un accesoriu de care vedeta cu greu se desparte. Actrița sa bucurat de ajutorul mamei sale pe parcursul plimbării. Alături de cele două femei a fost micuța Raddix. Fiica actriței a purtat un costum colorat cu imprimeu cu fructe.

Micuța a mers pe jos alături de mamă și de bunică, iar ulterior a cerut să fie dusă în brațe. Cameron și-a asumat această responsabilitate, iar ulterior pe micuță a luat-o în brațe tatăl său, Benji Madden. Întreaga familie s-a relaxat la o cafenea, iar apoi și-a continuat ziua cu o plimbare.

Camaron și soțul ei dețin o casă impresionantă în Montecito. Tot în această zonă dețin o casă și Ducii de Sussex. Meghan Markle și Prințul Harry au luat în considerare posibilitatea de a se muta pentru a fi mai aproape de Hollywood.

Reclamă

Cameron Diaz și Benji Madden trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Cameron Diaz a fost văzută mai rar pe marile ecrane. Aceasta a preferat să-și dedice cea mai mare parte a timpului familiei sale. Actrița, în vârstă de 51 de ani, a adus pe lume o fiică în luna decembrie a anului 2019.

Cameron și Benji au așteptat mult timp înainte de a reuși să aducă pe lume primul copil. Diaz și Madden s-au căsătorit în luna ianuarie a anului 2015.

Actrița și soțul său au fost extrem de încântați de rolul de părinți. Într-un interviu pentru People, Cameron declara că Raddix este „cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat”. Vedeta s-a bucurat de tot sprijinul soțului său pe parcursul sarcinii, dar și după venirea pe lume a micuței.

Diaz a preferat să-și dedice timpul pentru a putea fi aproape cât mai mult timp de fiica ei. În cea mai mare parte a timpului, Cameron a preferat să-și țină fiica departe de lumina reflectoarelor. Micuța Raddix apare rareori în public alături de familia sa.

Diaz nu este singura vedetă care a luat această decizie. Multe personalități de la Hollywood încearcă să-și ferească micuții de lumina reflectoarelor. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×