Reclamă

Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață

Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în favoarea sa.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 3 iulie 2024, 9:13

Dacă nu se întâmplă asta, totul devine un dezastru. Poate că știi pe cineva care nu lasă pe nimeni să ia inițiativa. O astfel de persoană are nevoie de multă atenție și efort pentru a rămâne fericită și liniștită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care sunt cele mai pretențioase zodii

Indiferent că fac tot ceea ce-și doresc sau se așteaptă ca ceilalți să le pice în plasă, este foarte dificil să ai de-a face cu astfel de personalități. Au nevoie de puțin mai multă atenție la detalii pentru a se bucura de timpul lor. Potrivit astrologilor, este de așteptat să ai pretenți dacă ești născut într-una dintre aceste zodii.

Berbec

Nativii Berbec sunt conducătorii curajoși ai zodiacului. Întotdeauna își asumă riscuri pentru a primi premii uriașe. Nu îi lasă pe ceilalți să le distrugă visele și fac orice pentru a-și duce la îndeplinire planurile.

Cu o viziune clară asupra a ceea ce își doresc, pot fi foarte pretențioși. Vor face tot ce este necesar dacă nu au ajutor. Unii pot vedea asta ca pe o aroganță. Berbecii își cunosc valoarea și sunt pregătiți să câștige în orice situație.

Reclamă

Rac

Nativii Rac sunt printre cei mai pretențioși, dat fiind faptul că sunt și emoționali. Stereotipul despre Raci spune că sunt romantici incurabili, ceea ce este adevărat. Se așteaptă de la partener să-i învăluiască cu sentimentele lor. De aceea, au o reputație pentru că-și schimbă starea de spirit instant, arată Yourtango.com. Sunt foarte greu de citit atunci când devin emoționali. În loc să comunice ceea ce îi deranjează, așteaptă ca partenerul să ghicească. Sunt loiali, însă își doresc să fie întreținuți.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Reclamă

Balanță

Nativii Balanță reprezintă definiția întreținutului în astrologie. La suprafață proiectează o atitudine nepăsătoare. În realitate, nevoia de perfecțiune îi poate obseda. Dacă lucrurile nu funcționează așa cum vor ei, caută fiecare detaliu pentru a găsi o soluție.

Fiindcă doresc să mulțumească pe toată lumea vor face comentarii pasiv-agresive despre ceea ce nu le convine. Astrele spun că ar trebui să explice direct prin ceea ce trec. Pot influența oamenii să facă ceea ce vor ei într-un mod foarte subtil. Ceilalți pot realiza asta sau nu.

Capricorn

Nativii Capricorn își doresc să fie în centrul atenției. Chiar dacă nu pare astfel la început, este clar că trebuie ca ceilalți să aibă un standard înalt pentru a se ridica la așteptările lor. Poate că sunt greu de mulțumit, însă se gândesc că și-au meritat acest drept, arată Parade.com. Nu cer niciodată de la ceilalți mai mult decât o fac pentru ei. Nevoia de control este ridicată, de aceea vor să aibă un loc de muncă în care să-și exercite puterea.

Vor ca toată lumina să fie îndreptată asupra lor. De asemenea, se așteaptă ca toți să le îndeplinească așteptările. Le place să audă povești dramatice și să se implice în acestea cât mai multă vreme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×