Reclamă

Cate Blanchett a avut o apariție neașteptată la Festivalul de Film de la New York 2024. Actrița a fost criticată pentru alegerea vestimentară pe care a făcut-o

Cate Blanchett a avut o apariție neașteptată la Festivalul de Film de la New York 2024. Actrița a fost criticată în mediul online pentru alegerea vestimentară pe care a făcut-o. Fanii nu s-au așteptat ca diva să pozeze într-un top nonconformist din păr blond.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 septembrie 2024, 12:49

Cate Blanchett și-a exprimat simțul unic al stilului în timp ce a pozat pe covorul roșu la Festivalul de Film de la New York. Actrița australiană, în vârstă de 55 de ani, s-a asigurat că atrage atenția tuturor celor prezenți. Diva a participat la premiera noului ei film Rumors. Cate Blanchett a fost alături de alte celebrități la Alice Tully Hall din Centrul Lincoln.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cate Blanchett a avut o apariție neașteptată la Festivalul de Film de la New York 2024

Cate Blanchett a pozat într-un top uni alcătuit din păr blond fals. Diva a ales un top cu umeri căptușiți pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni din piele neagră.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cate Blanchett într-o bluză din păr artificial și o pereche de pantaloni din piele
Cate Blanchett a impresionat la Festivalul de Film de la New York / Profimedia Images

Vedeta a ales să poarte și o pereche de pantofi cu toc ascuțit. Întregul ansamblu a fos asortat cu un colier statement din aur masiv. Vedeta este cunoscută pentru aparițiile ei îndrăznețe.

Reclamă

Vedeta are apariții neașteptate pe covorul roșu, iar cele mai multe îi lasă pe toți cei prezenți fără cuvinte. Cate Blanchett a sărbătorit lansarea noului ei film de comedie neagră, Rumours, relatează DailyMail.

Filmul este regizat de Guy Maddin. Care a fost ocupată în ultimele săptămâni cu promovarea filmului în care joacă. Premierea este programată pentru data de 11 octombrie.

În ultimele zile, Cate Blanchett a fost surprinsă și în compania fiului ei, Dashiell, în vârstă de 22 de ani. Ea și Dashiell au mers la un eveniment caritabil din New York.

Reclamă

Fiul actriței a purtat atunci o ținută elegantă și a pozat mândru la brațul mamei sale. Pe lângă Dashiell,

Cate mai are doi fii, Roman, în vârstă de 19 ani, și Ignatius, în vârstă de 16 ani, și o fiică Edith, în vârstă de 8 ani, cu soțul ei de lungă durată, Andrew Upton.

Cuplul este căsătorit de aproape 30 de ani și s-a căsătorit într-o ceremonie romantică în decembrie 1997, scrie PageSix.

Cate Blanchett a jucat în filmul Beetlejuice 2

Cate Blanchett are un program încărcat în această perioadă. Pe lângă nenumăratele evenimente caritabile la care a participat în ultimele luni, vedeta a fost invitată la mai multe premiere de film.

Diva a pozat la sfârșitul lunii august pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția 2024.

Actrița a fost prezentă la marele eveniment și s-a bucurat de compania colegilor de platou. Ea, Monica Bellucci și Jenna Ortega au strălucit pe covorul roșu la premiera filmului Beetlejuice 2.

Vedeta a strălucit într-o rochie mulată fără umeri. Timpul nu și-a lăsat amprenta asupra siluetei sale sau a chipului  fără imperfecțiuni.

Cate a emanat o aură plină de glamour într-o rochie aurie. Ansamblul fără bretele a fost împodobit cu nenumărate perle care i-au pus în valoare frumusețea naturală. Filmul, regizat de Tim Burton, rulează în prezent și în cinematografele din România.

Cate Blanchett a declarat atunci că este o perioadă plină de surprize. Vedeta le-a promis fanilor o interpretare de excepție, iar recenziile pozitive ale filmului au demonstrat că diva nu a mințit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de alivancă moldovenească
Rețete
Alivancă moldovenească. Rețetă de prăjitură cu mălai
Rețeta de alivancă moldovenească este rețeta unui desert tradițional românesc, cu rădăcini adânci în zona Moldovei. Prăjitura este foarte populară și apreciată pentru simplitatea și gustul său autentic. Este un fel de prăjitură cu...
2
O femeie care poartă o rochie albă și una neagră pentru a ilustra zodiile care își schimbă viața drastic pe 30 septmebrie 2024
Horoscop
3 zodii își schimbă viața radical începând cu 30 septembrie 2024. Ce surpriză le rezervă astrele
Astrologii dezvăluie care sunt cele 3 zodii care își schimbă viața radical începând cu 30 septembrie 2024. Acești nativi vor avea parte de multe surprize pe parcursul zilelor ce urmează. Destinul lor este pe...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2024. Zodiile vor avea parte de surprize pe plan personal
Viața amoroasă a nativilor Rac este pusă la grea încercare. Citește horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2024 și vezi ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie. Schimbări semnificatve au loc pe plan personal, iar...
4
Merdenele cu brânză în coș împletit
Rețete
Merdenele. Rețetă tradițională de plăcinte cu brânză
Merdenele este denumirea unor plăcinte tradiționale balcanice, foarte populare în România și Bulgaria, dar și în alte țări din sud-estul Europei. Ele sunt preparate dintr-un aluat foietaj subțire, umplut în mod tradițional cu brânză...
5
Brenda și Macaulay Culkin, alături de unul dintre copiii lor, la mașină
Divertisment
Imagine rară cu fiul adorabil al lui Macaulay Culkin. Actorul și soția sa, Brenda Song, au fost fotografiați la plimbare în Los Angeles
Imagine rară cu fiul adorabil al lui Macaulay Culkin. Actorul și soția sa, Brenda Song, au fost fotografiați la plimbare în Los Angeles. Actorul în vârstă de 44 de ani și actrița în vârstă...
PARTENERI
×