Reclamă

Ce avere are Mariah Carey la finalul anului 2023. Interpreta melodiei „All I Want For Christmas Is You” a reușit să strângă o sumă impresionantă

Presa de peste hotare a dezvăluit ce avere are Mariah Carey la finalul anului 2023. Interpreta melodiei „All I Want For Christmas Is You” a reușit să strângă o sumă impresionantă. Piesa de Crăciun continuă să-i aducă venituri substanțiale în fiecare an. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 decembrie 2023, 7:09

În anul 2019, cântecul „All I Want For Christmas Is You” a reușit să ajungă pe locul întâi în topul celor mai bune melodii de sărbători realizat de Billboard 100. Piesa este un adevărat dar pentru cântăreața internațională. Oricine a ascultat această melodie știe că ea redă perfect spiritul sărbătorilor de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce avere are Mariah Carey la finalul anului 2023

Piesa cântăreței se aude an de an în casele oamenilor. Averea interpretei vine dintr-o mulțime de surse, însă o bună parte din câștigurile sale continuă să vină din piesa lansată în anul 1994.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Maryah Carey în videoclipul pentru melodia All I Want for Christams is You
În anul 1994, Mariah Carey a surprins publicul din lumea întreagă atunci când lansat melodia All I Want for Christmas is You / Profimedia Images

Cântecul artistei a devenit sinonim cu perioada sărbătorilor de iarnă. Presa de peste hotare scrie că Mariah Carey are o avere de aproximativ 350 de milioane de dolari. Mariah face aproximativ 2.5 milioane de dolari în fiecare an de la lansarea piesei de Crăciun, conform unui studiu publicat de The Economist în anul 2016.

Reclamă

Cântecul a adus aproximativ 8.5 milioane de dolari în venituri globale și redevențe de publicare, în anul 2022. Cântăreața a luat acasă o redevență de aproximativ 1.86 milioane de dolari anul trecut.

Potrivit unui raport al Associate Press, cântecul ar putea depăși 100 de milioane de dolari în câștiguri totale în anul 2023.

Cântecul celebru a atins un miliard de stream-uri pe o platformă celebră în luna decembrie a anului 2021 și a devenit numărul unu pe lista Billboard Hot 100 în ultimii patru ani la rând.

Reclamă

Mariah are doar motive de fericire în ceea ce privește cântecul celebru și veniturile sale care continuă să crească anual.  

Detalii mai puțin cunoscute despre piesa „All I Want For Christmas Is You”

Mariah era la începutul carierei sale atunci când a lansat piesa care avea să devină un real succes. La mai bine de 20 de ani de la lansarea cântecului, piesa continuă să fie ascultată de milioane de persoane în pragul sărbătorilor de iarnă. Există câteva detalii mai puțin cunoscute despre melodia celebră.

Carey se bucura de succesul celui de-al treilea album în anul 1993. Artista își dorea să lanseze un album special de Crăciun. Ideea inițială a echipei artistei a fost aceea de a cânta mai multe colinde deja existente.

Cu toate acestea, Mariah și-a dorit să aibă un cântec propriu de Crăciun. Artista a povestit într-un interviu din trecut cum a reușit să compună melodia celebră. 

„Mi-am decorat toată casa și am împodobit un brad. Mi-am notat pe o foaie toate lucrurile care mă duceau cu gândul la Crăciun. Am vrut ca melodia asta să-mi trezească amintiri din copilărie”. 

Cântăreața a declarat că a avut nevoie de doar 15 minute pentru a realiza structura melodiei și a scrie o parte din versuri. După ce a fost lansată în mediul online, melodia cântăreței a devenit cea mai descărcată piesă din toate timpurile, scrie Tech Times.

Melodia a fost înregistrat în luna august, iar Marha a declarat că a împodobit studiul unde a înregistrat pentru a aduce spiritul Crăciunului mai aproape.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×