Reclamă

Lucruri mai puțin știute despre melodia All I Want for Christmas is You. Cum a devenit o piesă de succes

În anul 1994, Mariah Carey a surprins publicul din lumea întreagă atunci când lansat melodia All I Want for Christmas is You. Cântecul a ajuns rapid în radiourile din întreaga lume, iar de atunci continuă să se audă an de an în preajma sărbătorilor de iarnă.

Publicat: 26 decembrie 2021, 7:26

All I Want for Christmas is You a devenit un hit al sărbătorilor de iarnă. Deși nimeni nu s-a așteptat ca melodia să aibă un asemenea succes, aceasta a continuat să-și facă drumul prin sufletul tuturor. Mariah era încă o artistă tânără atunci când a lansat acest cântec de sărbători. Totuși, vocea sa unică a cucerit rapid inimile tuturor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucruri mai puțin știute despre melodia All I Want for Christmas is You

Mariah Carey a lansat melodia All I Want for Christmas în anul 1994. Succesul cântecului i-a adus recunoaștere la nivel internațional. La mai bine de 20 de ani de la acel moment, cântecul continuă să fie ascultat de mii de persoane în fiecare an în timpul sărbătorilor de iarnă.

În 1993, Carey se bucura de succesul celui de-al treilea album al său. Vedeta avea deja în plan câteva proiecte noi, printre care s-a numărat și un album special de Crăciun. Decizia inițială a echipei de management a fost ca artista să interpreteze mai multe colinde deja existente.

În ciuda sfaturilor pe care le-a primit de la echipa sa, Carey și-a dorit o melodie proprie pentru sărbători. Vedeta a povestit într-un interviu din trecut cum și-a decorat casa de sărbători, deși Crăciunul era departe, doar pentru a intra în spiritul sărbătorilor și a putea scrie un cântec potrivit.

Reclamă

”Am decorat casa și mi-am împodobit un brad. Mi-am notat toate lucrurile care mă fac să mă gândesc la Crăciun. Am vrut ca această melodie să-mi trezească amintiri din copilărie, să fie ceva pe care l-aș fi ascultat de-a lungul anilor.”

Cei mai mulți sunt de părere că melodia are influențe din stilul anilor 1960. Înainte să fie lansat videoclipul pe care îl cunoaștem toți în prezent, acesta a avut o versiune alb-negru în care Mariah Carey purta o ținută în stilul anilor 1960 și o coafură similară acelei perioade. 

Cum a atins cântecul All I Want for Christmas is You succesul internațional

Reclamă

Pentru a putea scrie melodia All I Want for Christmas is You actrița și-a decorat casa de sărbători. Ulterior, aceasta și-a împodobit și studioul unde urma să înregistreze pentru a intra mai bine în spiritul de Crăciun. În ciuda faptului că sărbătorile erau departe, Carey nu a ținut cont de aceste aspecte.

Melodia a fost înregistrată în luna august. Producătorul muzical, Randy Jackson a fost cel care a descris perfect atmosfera într-un interviu pe care l-a acordat în trecut. Conform declarațiilor sale, în studio se afla un brad, ornamente de Crăciun și foarte multe lumânări ornamentale.

După ce a fost lansat pe internet, cântecul a devenit cea mai descărcată melodie din toate timpuriile, conform Tech Times. Mariah a explicat chiar și felul în care a ales versurile potrivite pentru cântec. Aceast a încercat să pună în melodie cât mai multe lucruri care îi aduceau aminte de copilăria sa.

În anul 2019, cântecul a reușit să doboare mai multe recorduri, iar în prezent continuă să fie la fel de ascultat de mii de persoane din lumea întreagă. Tot în anul 2019, cântecul a ajuns pe locul unu în topul celor mai bune melodii de sărbători din Billboard 100.

Melodia All I Want for Christmas is You va continua să dăinuiască în locuințele din întreaga lume și va bucura oamenii de sărbători. În cadrul filmului de animație care poartă același nume ca melodia celebră, Mariah Carey a prezentat-o pe fiica sa, Monroe, care apare în producție. Artista se mândrește cu realizările sale și încearcă să-și încurajeze copiii să-și urmeze visul. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×