Atunci când vrei să consumi un produs anume, e important să te gândești și la ce ingrediente au fost folosite pentru prepararea acestuia. Ulterior, în cazul în care există situații speciale, unele dintre aceste produse pot fi evitate. Altele însă, pot fi consumate foarte ușor.
Ce fel de pâine să mănânci, în funcție de zodie
Dacă până acum aduceam în discuție personalitatea nativilor și cum aceștia se încadrează în relațiile zilnice, iată că acum specialiștii în astrologie aduc o altă perspectivă asupra zodiilor. Inspirat de trăsăturile personale ale fiecăruia, acest horoscop este unul aparte.
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Pâine cu cereale integrale: Berbecii sunt energici și întotdeauna în mișcare, așa că o pâine bogată în fibre și energie, precum pâinea cu ovăz sau secară, li s-ar potrivi perfect.
Taur (20 aprilie – 20 mai)
Pâine de casă sau pâine cu unt: Taurii iubesc confortul și plăcerile simple ale vieții. O pâine proaspăt coaptă, cu o textură densă și gustoasă, servită cu unt, ar fi ideală.
Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Pâine cu semințe: Gemenii sunt curioși și în căutare de noi experiențe. O pâine cu semințe de dovleac, floarea-soarelui sau susan este o alegere dinamică și plină de surprize, spune Astrology.com.