Reclamă

Hobby în funcție de zodie: ce ți se potrivește

Te-ai gândit până acum că îți poți alege un hobby în funcție de zodie?

Publicat: 19 ianuarie 2021, 23:34 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:19

Dacă încă nu ți-ai descoperit o pasiune, poate e timpul să îți evaluezi opțiunile pornind de la caracteristice semnului zodiacal în care te-ai născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform astrologilor, sunt șanse mari să descoperi că îți place un sport sau o activitate dacă ai în vedere câteva trăsături specifice zodiei tale.

Alege-ți un hobby în funcție de zodie

Astrologul Jim Ventura are câteva sugestii pentru cei care nu și-au descoperit încă marea pasiune. Poți include aceste propuneri de activități în agenda ta încă de astăzi și, cu puțină consecvență, poți să le și pui în aplicare.

Berbec

Semn de foc, Berbecului îi place tot timpul să aibă inițiativa și să vină cu idei noi, inedite. Planeta Marte care îi guvernează îl face să fie puternici, ambițioși și dispuși să accepte orice fel de provocări.

Reclamă

Din acest motiv, cel mai bine te simți atunci când practici activități care îți ridică nivelul de adrenalină, thelisttv.com. Artele marțiale, escalada sau orice alt tip de sport sunt alegerile ideale pentru tine.

Taur

Fiind o zodie de pământ, Taurul are un simț practic extrem de dezvoltat. Guvernat de planeta Venus, nativul Taur surprinde de multe ori cu ideile sale creative. Cu siguranță îți poți dovedi talentul artistic în domenii precum muzica, fotografia, olăritul sau pictura.

Reclamă

Gemeni

Ești un semn de aer, așa că iubești să afli lucruri noi și nu obosești niciodată când vine vorba să gândești și să vorbești. Abilitățile tale comunicaționale îți sunt date de Mercur, planeta guvernatoarea a Gemenilor. Ai nevoie de activități care să te stimuleze din punct de vedere intelectual. Așadar, adori să scrii, să citești sau să înveți noi limbi străine. 

Rac

Racul, semn de apă, are tendința de a se „îneca” în propriile sentimente. Pentru că Luna îl guvernează, acesta s-a născut cu un puternic simț matern. Activitățile care te fac fericită sunt cele în care poți să investești sentimente și emoții. Decorațiunile interioare, colecționarea de antichități sau prelucrarea lemnului îți vor hrăni atât mintea, cât și sufletul. 

Leu

Ești creativă, expresivă și îți place să fii tot timpul în centrul atenției. Soarele îți guvernează zodia, așa că adori să strălucești în lumina reflectoarelor. Ești pasionată cel mai mult de activitățile în care să poți fi un exemplu pentru ceilalți. Să apari în fața oamenilor în rolul de actor sau de pictor este un scenariu mai mult decât satisfăcător pentru tine. 

Fecioară

Tu ai o soluție pentru orice problemă, dar nu strică să îți alegi un hobby în funcție de zodie Pentru că ești perfecționistă, lumea are nevoie de tine și de ingeniozitatea ta. De aceea, te-ai putea implica în cauze sociale, precum lupta pentru drepturile animalelor. De asemenea, îți place să înveți și să îi ajuți și pe ceilalți să se dezvolte. De aceea, nu zici nu contactului cu politica sau scriitura. 

Balanță

Balanțele tind să mențină tot timpul un echilibru în viața lor. Cu Venus planeta guvernatoare, acestea sunt atrase de tot ce înseamnă grație și frumusețe. Pentru că îți place să fii înconjurată de artă pură, poți lua în considerare lectura, pictura sau colectarea de bijuterii. 

Scorpion

Trăiești totul la intensitate maximă. Pluto, planeta guvernatoare a zodiei tale te determină să mergi întotdeauna pe principiul ‘’Totul sau nimic’’. Așadar, nu îți poți investi sentimentele profunde decât în sarcini care să îmbine creativitatea cu puterea. Poți cocheta cu astrologia sau muzica, dar poți, de asemenea, să incluzi în rutina ta zilnică ședințe relaxante de yoga.

Săgetător

Săgetătorul este într-adevăr una dintre semnele zodiacale norocoase. Planeta Jupiter îți oferă șansa de a te putea adapta la orice. Spiritul tău aventurier nu te lasă să stai în loc. Pentru că vrei să fii tot timpul în mișcare, campingul sau evenimentele artistice sunt cele mai bune alegeri pentru tine. 

Capricorn

Capricornii sunt semne de pământ. Sunt practici, muncitori și învață lecții importante din provocările pe care le acceptă zi de zi. Planeta lor guvernatoare, Saturn, îi învață să fie precauți, perseverenți și întemeiați. Capricornul caută hobby-uri care pot fi relaxante, deoarece majoritatea lucrează de obicei prea mult. Yoga, golful, grădinăritul și realizarea de meșteșuguri sunt toate hobby-uri pe care Capricorn le poate încerca. 

Vărsător

Vărsătorii sunt excentrici și foarte prietenoși. Planeta lor guvernatoare, Uranus, îi face nonconformiști și extrem de atrăgători pentru cei din jur. Vărsătorul caută hobby-uri orientate spre îndeplinirea unor obiective. Poate opta spre munca în comunitate, înscrierea într-un club de lectură, rezolvarea de puzzle-uri sau cunoașterea unor noi limbi străine.

Pești

Peștii sunt grijulii, creativi și dispuși să se sacrifice pentru ceilalți. Planeta lor guvernatoare Neptun îi face tot mai empatici pe zi ce trece. Peștii caută hobby-uri care să îi ajute să evadeze din rutina zilnică. Plimbările cu barca, călătoriile, muzica, meditația, astrologia și plimbările în natură sunt activități pe care Peștii trebuie să le ia în considerare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×