Reclamă

Ce i-a interzis Victoria Beckham fiicei sale să facă atunci când iese din casă. Harper are 12 ani și a început să descopere secretele frumuseții

Un filmuleț cu Harper a scos la iveală ce i-a interzis Victoria Beckham fiicei sale să facă atunci când iese din casă. Deși are numai 12 ani, ea nu a respectat indicațiile mamei sale atunci când a filmat un tutorial pentru Instagram.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 iunie 2024, 8:13

Tânăra de 12 ani a radiat în timp ce dansa pe muzică și își contura sprâncenele cu un gel lichid în valoare de 30 de lire sterline din gama Victoria Beckham Beauty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce i-a interzis Victoria Beckham fiicei sale să facă atunci când iese din casă

Harper s-a uitat în cameră în timp ce a arătat produsul. Ea l-a aplicat cu atenție și a afișa cu mândrie rezultatele.

Victoria a postat clipul și a scris: „Cineva mi-a furat FeatherFix! Pupici xxx”.

Postarea ei vine după ce designerul, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit că lui Harper i-a fost interzis să iasă din casă machiată, în ciuda faptului că este foarte talentată la asta.

Ea a recunoscut că fiica ei a reușit să „se perfecționeze de ceva timp” și a dezvăluit că împărtășește pasiunea ei pentru machiaj. După succesul mărcii ei de îmbrăcăminte pentru femei, Victoria și-a lansat propria linie de frumusețe, Victoria Beckham Beauty, în 2019.

Reclamă

Harper chiar s-a alăturat mamei sale în călătorii de cercetare și de afaceri pentru companie.

Victoria, care o are pe fiica Harper și pe cei trei fii ai săi Brooklyn, Romeo și Cruz cu soțul David, a declarat pentru Times: „Ea a fost capabilă să facă un machiaj complet de ceva timp. Se pricepe să o facă foarte natural”.

Reclamă

Soția fostului fotbalist a dezvăluit, de asemenea, că dragostea lor comună pentru frumos înseamnă că merg împreună la cumpărături pentru produse cosmetice.

Victoria a spus: „Să mergem la Space NK este răsfățul ei preferat după școală. Dacă se descurcă bine la un test, o voi duce de fiecare dată, este lucrul ei preferat. E obsedată”.

Harper Beckham este o mini-fashionistă

Harper a dovedit că se transformă într-o mini fashionista. Ea a uimit la premiera documentarului despre tatăl său care a fost lansat anul trecut.

Ea a primit atunci o mână de ajutor din partea mamei ei. Tânăra purta o geantă din piele cu lanț de 890 de lire sterline din colecția Victoriei.

Harper era drăguță într-o rochie lungă personalizată Victoria Beckham. Ținuta a fost asortat-o cu un colier delicat din aur. Ea a pozat pe covorul roșu de la The Curzon Mayfair cu multă încredere.

Harper a purtat o rochie personalizată de la brand VB al mamei la aniversarea de 12 ani. Ținuta combinat-o cu pantofi sport și o versiune strălucitoare a unei genți de la Prada de 2.100 de lire sterline, precum și un colier cu pandantiv zodiacal de la Astrid & Miyu.

Cu doar câteva zile înainte de ziua ei oficială de naștere, Harper a primit și un cadou scump de la părinții ei. Ea a fost fotografiată cu o pungă Prada în mână chiar de către mama sa.

Tânăra a fost văzută de asemenea în compania tatălui ei și mereu a fost foarte atentă la felul în care era îmbrăcată și accesorizată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×