Reclamă

Ce perioadă din viață te reprezintă, în funcție de zodie. Care este „vârsta reală” a nativilor zodiacului

Astrologii au dezvăluit ce perioadă din viață te reprezintă, în funcție de zodie. „Vârsta reală” a nativilor din zodiac diferă în funcție de semnul sub care s-au născut. Acest lucru dovedește unul dintre motivele pentru care unii nativi sunt mult mai maturi decât ceilalți.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 septembrie 2023, 6:08

Harta ta astrală este întotdeauna o mapă a vieții tale și, în fiecare an, calendarul începe cu Berbecul – copilul – și se termină cu Peștii – înțeleptul zodiacului. Ciclul celor 12 semne zodiacale este o adevărată călătorie de renaștere care se resetează în fiecare an. Înțelegând aceste aspecte vei putea afla mult mai ușor care este categoria ta de vârstă, în funcție de zodia în care te-ai născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce perioadă din viață te reprezintă, în funcție de zodie

Practica astrologiei aprofundează chiar mai mult decât harta astrală și personalitatea ta generală. Vârstele fiecărui nativ pot fi folosite pentru a rezolva mistere ce țin de viața acestuia. Dacă ar fi să calculezi o diagramă pentru un eveniment, atunci cei avea nevie de „vârsta reală” a nativilor pentru a lua cele mai bune decizii de viitor. Descoperă ce vârstă ai, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecul este primul semn zodiacal. El reprezintă tot ceea ce simțim și exprimăm pentru prima dată. De asemnea, înseamnă că Berbecul guvernează primii șapte ani ai vieții noastre, spun specialiștii pentru StyleCaster.com. Berbecul este adesea pasional, impulsiv și rapid la minte, ceea ce reflectă atracția intensă a dorinței unui copil mic de a cunoaște lumea.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul reprezintă copilăria târzie, până în anii preadolescenție. Taurul este un semn de pământ care caută stabilitatea condusă de Venus, planeta iubirii și a posesiunilor materiale.

Este, de asemenea, asociat cu vârstele cuprinse între 7 și 14 ani.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt considerați adolescenții zodiacului. Între 14 și 21 de ani începi cu adevărat să stabilești un cerc social și un stil de comunicare. Gemenii navighează în ciclurile de liceu și cele ale universității. Gemenii sunt, de asemenea, semnul zodiacal care descrie natura oamenilor și în timpul adolescenței.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În timpul celor douăzeci de ani începi să-ți dezvolți propria înțelegere a căminului, separat de mediul în care ai crescut. Perioada vieții asociată cu cea a Racului durează de la 21 la 28. Acesta este momentul în care mulți oameni se mută din casa părinților și încep propriul lor drum în viață. Racii sunt asociați cu această perioadă a vieții.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leul este considerat semnul zodiacal al dramei, dar și a creativității și a încrederii în sine. Între 28 și 35 de ani începi cu adevărat să culegi recompensele muncii tale grele pe care ai depus-o în structurarea vieții. Un proces elaborat necesită multă răbdare, însă Leii se bucură de tot ce e mai bun.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt asociate cu o perioadă a vieții extrem de importantă, după cum relatează Astrology.com. Fecioarele sunt adulți responsabili, concentrați și muncitori. Între 35 și 42 de ani, sănătatea ta devine o preocupare mai mare. Fecioarele sunt asociate cu această perioadă a vieții.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În ani tăi ai avut nenumrărate relații. Între 42 și 49 de ani ai învățat cu cine poți face o echipă adevărată și în cine te poți încrede. Balanțele sunt asociate cu această perioadă de vârstă. Ele sunt calculate, echilibrate și hotărâte în ceea ce privește drumul lor în viață.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionul este semnul zodiacal al transformării, al intimității, precum și al morții și al renașterii. Între 49 și 56 de ani, adesea ne reevaluam viața și direcția ep care aceasta o ia. Poate că unele dintre deciziile și obiectivele tale din viață au nevoie de o schimbare. Astfel această perioadă din viață este asociată Scorpionilor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

După ce ai trecut prin criza de mijloc, atunci începi cea mai interesantă perioadă din viața ta. Între 65 și 63 de ani, în sfârșit, încetezi să-ți pese de ceea ce gândesc ceilalți și trăiești viața așa cum îți dorești. Săgetătorii sunt asociați cu această perioadă din viață. Acest lucru se întâmplă tocmai datorită curajului lor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt asociați cu perioada de vârstă cuprinsă între 63 și 70 de ani. Ți-ai petrecut întreaga viață construind la ceea ce ai dorit. Ai reușit să ai o familie frumoasă, dar și o carieră de succes. Dorința ta de a te afirma pe toate planurile te face să te încadrezi cu ușurință în această categorie de vârstă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Există un motiv pentru care vezi atât de multe persoane în vârstă făcând tot felul de alegeri creative. Vârsta cuprinsă între 70 și 77 de ani este cunoscută ca „vârsta Vărsătorului”. Vărsătorul este un semn zodiacal al comunității, inovației și excentricității.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Anii tăi sunt cei mai spirituali, introspectivi și imaginativ. Când ajungi la vârsta de 77 de ani este inițiată perioada Peștilor. Aceste semne de apă sunt profunde, spirituale și creative. Nivelul tău de empatie este crescut și reușești să te conectezi mult mai ușor cu oamenii din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×