Reclamă

Slăbiciunile și puterile tale, în funcție de zodie. Ce spun specialiștii

Dacă vrei să știi care sunt slăbiciunile și puterile tale, în funcție de zodie citește horoscopul de mai jos. Fiecare individ are personalitatea sa unică pe care trebuie să o îmbrățișeze întotdeauna. Cu fiecare tip de caracter diferit vin și direcții spre care nativii se îndreaptă fără doar și poate.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 7 septembrie 2023, 9:39

Astrologii spun că puterile și slăbăciunile pot fi îmblânzite, asta dacă se cunosc detalii despre fiecare în parte. Acest horoscop poate ajuta zodiile să-și identifice caracterul și să-l potrivească în funcție de situație. Acestea fiind spuse, iată care sunt caracteristicile fiecăruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Slăbiciunile și puterile tale, în funcție de zodie

La fel ca și puterea, și slăbiciunea se poate manifesta în mai multe moduri. O persoană puternică, nu este neapărat definită de fizic, ci și din punct de vedere mental. Există mult mai multe aspecte ale acestor două caracteristici ce pot fi foarte ușor transpuse în realitate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt foarte determinați și ambițioși. Născuți pentru a conduce, au o personalitate foarte puternică. Încrederea de sine îi ajută fără doar și poate să traverseze cele mai dificile momente în viață. Cu toate acestea, pot fi foarte impulsivi și pot lua decizii fără să se gândească de două ori înainte. Adeseori pot fi văzuți ca aroganți.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt persoane de încredere pe care te poți baza în orice moment. Sunt foarte loiali și pot oferi cele mai bune sfaturi. Încăpățânarea lor este deja foarte cunoscută, ceea ce vine ca o slăbiciune pentru aceștia, spune Yourtango.com. Vor evita întotdeauna conflictele și nu vor dori să comunice pentru a-și rezolva problemele.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni sunt foarte buni comunicatori și pot fi de asemenea prieteni de nădejde. Foarte afectuoși, pot fi confortabili în orice situație. Extrem de indeciși și manipulatori, își pot schimba caracterul foarte ușor. Oamenii din jur nu pot avea încredere în aceștia pe termen lung.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt foarte emotivi și empatici, creînd astfel o personalitate unică. Se pot pune foarte ușor în pielea celorlalți pentru a simți problemele lor. Foarte inteligenți emoțional, pot fi totuși foarte nesiguri pe sine. Nu vor întotdeauna să-și dezvăluie adevăratele sentimente.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt dominanți și loiali. Iubiți de toți, sunt născuți pentru a fi lideri și pot ține lumea în propriile mâini. Sunt unici și pot fi întotdeauna în centrul atenției. De cele mai multe ori sunt înțeleși greșit de cei din jur, fiind de asemenea aroganți și egocentrici, arată Astrology.com. Pot fi foarte rigizi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt cunoscuți pentru perfecționismul lor și foarte atenți la detalii. Organizați, țintesc spre stabilitate și succes. Din această cauza pot fi foarte critci cu propria persoană și pot judeca oamenii din jur extrem de ușor. Vor întoarce întotdeauna o problemă în mai multe moduri până la rezolvarea acesteia.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță preferă să mențină o situație ideală în viața lor, atât pe plan personal cât și profesional. Sunt foarte confortabili și empatici cu cei din jur. Ca și slăbiciune, le este foarte greu să confrunte anumite greutăți din viață și astfel nu ies niciodată din zona de confort.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion pot oferi suport moral și psihologic atunci când este nevoie. Au o personalitate foarte puternică , ceea ce le oferă un plus de putere. Cu toate acestea, printre slăbiciuni se numără și manipularea. Folosesc această armă foarte ușor în viața de zi cu zi.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător pot fi aventuroși și drăgăstoși. Ambițioși din fire, pot ajunge să își piardă răbdarea în cele mai simple situații de viață. Nu reușesc să se organizeze atât de bine pe cât ar trebui. De obicei, pierd timp acolo unde ar trebui să se decidă foarte ușor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt practici și perfecționiști. Personalități de încredere, au o motivație puternică pentru a-și continua planurile de viitor. Își folosesc logica pentru a rezolva problemele. Din cauza încredere exagerate, pot părea aroganți.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt independenți și nu au nevoie de alte persoane în jur pentru a le spune cum trebuie să-și rezolve problemele. Sunt foarte autentici și creativi. Pot fi foarte singuratici și detașați de lume. Lipsa puterii sociale îi face să se închidă în sine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești pot fi foarte intuitivi și drăgăstoși. Empatici și blânzi cu cei din jur, pot ajunge victimele prietenilor sau ale persoanelor care vor să profite în acest sens. Toate calitățile la un moment dat pot fi văzute drept slăbiciuni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×