Reclamă

Ce culoare să-ți vopsești părul, în funcție de zodia în care te-ai născut

Ce culoare să-ți vopsești părul în funcție de zodia în care te-ai născut poți afla în doar câteva secunde. Dezvăluirile interesante au fost făcute de o astroloagă renumită peste hotare. Iar mărturiile sale au stârnit multe discuții în rândul celor din social media.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 4 septembrie 2023, 6:46

Solaris, specialista în astrologie, susține că persoanele au ca semn zodiacal Berbecul și Săgetătorul sunt mai dornice să își schimbe look-ul, conform tendințelor din beauty. Și, datorită curajului lor, acestea vor tânji după nuanțe strălucitoare la păr. Altfel spus: culori care captează atenția imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce culoare să-ți vopsești părul în funcție de zodia în care te-ai născut

Doamnele și domnișoarele născute în zodia Taur și Capricorn prețuiesc stabilitatea și tradiția, a subliniat Solaris. Tocmai din aceste motive nativele celor două zodii vor prefera culorile clasice la păr. Și, deși, apreciază blondul Barbie, dar și arămiul în nuanța acelui roșu fierbinte, nu vor îndrăzni să își vopsească astfel podoaba capilară.

„Părul nostru este o parte vizibilă a identității noastre și poate servi ca o modalitate de a ne exprima personalitatea și stilul”, a declarat Solaris pentru publicația Bustle.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Fiind un semn zodiacal guvernat de Foc și Marte, fiecare reprezentant este pasional și încrezător în sine. Aceste detalii îl face pe nativul sau nativa Berbec să prefere să aibă în păr culori îndrăznețe, vibrante, respectiv: roșu și arămiu.

Reclamă

„Aceste culori reflectă natura ta (n.r.: a Berbecului) pasională și energică”, a subliniat Solaris, conform sursei citate.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pe cele născute în această zodie de Pământ nimic nu le face să se simtă mai bine decât o nuanță caldă la păr, respectiv un castaniu.

Reclamă

„Întemeiat și practic, preferați culorile naturale ale părului, cum ar fi maro închis sau un brunet. Aceste culori completează personalitatea ta de încredere și, totodată, te face să fii cu picioarele pe pământ”, a explicat renumita astroloagă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Fiind un semn zodiacal guvernat de Aer, Gemenii încearcă literalmente fiecare tendință în materie de culori la păr. Nu e de mirare că nativii Gemeni au încercat totul: de la roz, la nuanța lavandei, dar și blondul-gheață. În plus, aceste culori îi prind foarte bine.

Și, pentru că își schimbă preferințele la fel de des ca bătăile vântului, nu se atașează de nicio culoare de vopsea de păr. Astrologii le recomandă să folosească și peruci, pentru că, astfel, își vor proteja podoaba capilară.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă cineva își va lăsa părul să devină gri complet, acela va fi o persoană Rac. Având în vedere că este un semn de Apă și este puternic influențat de Lună, îi place să proiecteze o atmosferă confortabilă, reconfortantă, care permite tuturor celor din jurul tău să se relaxeze. Tonurile de argintiu și gri dau energie mamelor Rac și o notă de misticism. Totodată, nativilor acestei zodii de Apă li se potrivesc acele culori care te fac să te gândești la naturalețe.

Leu: 23 iulie – 22 august

Lei, voi vă simțiți mereu cel mai bine când podoaba voastră capilară are acel blond vibrant. Și asta pentru că vă place să fiți în centrul atenției. Iar când nu vă vopsiți în această nuanță, optați pentru o tunsoare îndrăzneață.

„Încrezători în sine, Leii pot îmbrățișa culorile de păr îndrăznețe, dar și pe cele care captează atenția. Poate fi vorba despre blond sau auriu, deoarece reflectă carisma lor naturală și dorința de a ieși în evidență”, a spus Solaris. Dezvăluirile au fost făcute într-un interviu care a avut drept subiect culoarea în care să îți vopsești părul în funcție de zodia în care te-ai născut.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ca semn de Pământ, cea născută în zodia Fecioară trăiește pentru o culoare a părului simplă, șic și ușor de întreținut. În plus, au precizat astrologii de peste hotare, o astfel de nuanță se potrivește cu a ta garderobă neutră. Iar dacă în urmă cu ceva ani, ai îndrăznit să își vopsești părul cu albastru, în prezent, ești gata să te întorci la o nuanță naturală. Pe lângă negru, castaniu, blondul care te face să te gândești la miere este și el în topul preferințelor tale.

Descoperă cele mai dezirabile zodii cu care să ai o relație. Cu ultimele două poți să te căsătorești, au precizat experții în astrologie.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cunoscute pentru diplomație și bun gust, Balanțelor li se potrivesc în păr culori care te fac să te gândești la o lume fantastică. Este vorba despre roz, verde deschis și albastru pal, au precizat unii dintre astrologii străini.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Enigmatic, intuitiv și rezervat sunt doar trei dintre trăsăturile asociate acestui semn zodiacal guvernat de Apă. Și, pentru că au o personalitate atât de dinamică, nativilor Scorpion le sunt recomandate ca nuanțe la păr: maro închis, negru și roșu intens.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Fiind un semn zodiacal guvernat de Foc, persoanele născute în zodia Săgetător au un spirit liber și sunt dornice de aventură. „O aventură” își doresc ori de câte ori se privesc în oglindă sau ies în public. Astfel, specialiștii susțin că acestor nativi li se potrivesc în păr nuanțele de albastru electric, verde vibrant, dar și roșu aprins.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cunoscuți pentru că sunt siguri pe ei înșiși, rezervați și liniștiți, culorile închise sunt ideale pentru cei născuți în acest semn zodiacal guvernat de Pământ.

„Practici și disciplinați, Capricornii pot prefera culorile de păr clasice și atemporale, cum ar fi negru sau maro închis”, a mărturisit Solaris.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Influențat de elementul Aer, acest semn zodiacal este definit de sensibilitatea și abilitățile sale sociale. Și, au mai spus astrologii, nativilor Vărsător nu le este frică de schimbare și tind să fie excentrici. Un negru în tonuri de albastru ar putea fi o alegere perfectă, au scris cei de la publicația Hola.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astrologii le recomandă celor care sunt născute în această zodie de Apă să opteze pentru un blond. Și, în același timp, să îndrăznească să își facă șuvițe roz, verzi, albastre, mov dar și în alte nuanțe pe care le preferă la un moment dat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×