Reclamă

Top 5 zodii care sunt mai active noaptea. Nativii care pot rămâne treji până dimineața

Top 5 zodii care sunt mai active noaptea, potrivit astrologilor străini. Nativii care pot rămâne treji până dimineața, au precizat în cadrul unui interviu oferit recent de specialiști. Scorpionii și Peștii se numără printre semne zodiacale care sunt catalogate drept „bufnițe“, pentru că au o viață activă pe timp de noapte.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 25 august 2023, 6:22

Potrivit experților din domeniul sănătății, este indicat să dormi cel puțin 7 ore pe noapte. Și asta pentru că, atât de mult durează ca organismul uman să se refacă și să își deruleze anumite procese. Dacă vrei ca memoria și atenția ta să funcționeze perfect petru mai mult timp, medicii îți recomandă să dormi între orele 22:00 și 00:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 5 zodii care sunt mai active noaptea

Nu mai este un secret pentru nimeni că somnul joacă un rol esențial în viețile noastre. În timp ce o persoană doarme sunt secretate anumite substanțe de care corpul are nevoie pentru a funcționa optim. Melatonina sau citocinele sunt două dintre ele.

Există oameni care se simt mult mai în viață pe durata nopții, motiv pentru care aleg să facă tot ce le aduce bucurie. Pornind de la această idee, câțiva astrologi de peste hotare au analizat caracteristicile fiecărei zodii și a făcut un top cu cele care sunt mai active noaptea.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pe primul loc în clasamentul zodiilor care au o viață activă noaptea se află Berbecul. Considerat pionierul aventuros al zodiacului, el își găsește adesea energia, puterea pe măsură ce noaptea se adâncește, au scris cei de la Astrotalk.

Reclamă

Energia și entuziasmul lor nemărginite par să atingă apogeul atunci când alții simt că li se termină bateriile. Fie că urmărește un nou hobby, fie se angajează într-o dezbatere plină de viață sau își planifică următoarea escapadă îndrăzneață, el se simte cel mai viu sub strălucirea blândă a lunii.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Curioși și încărcați intelectual, nativii Gemeni progresează atunci când lumea este liniștită și mințile sunt libere să rătăcească. Noaptea le oferă fundalul perfect pentru ca ei să se scufunde în lista lor de interese care se află într-o continuă extindere. De la conversații profunde până la sesiuni de lectură târziu, Gemenii își găsesc alinare în liniștea nopții. Astfel, ei permit personalității lor gemene să exploreze fără reținere.

Reclamă

Află care este organul tău sensibil, în funcție de zodie. Conform astrologilor, Gemeni vor experimenta afecțiuni legate de sistemul respirator, sistemul nervos, umeri și mâini. Iar Capricornii au adesea probleme cu genunchii și sistemul osos.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leul a ocupat cel de-al treilea loc în clasamentul zodiilor care sunt mai active noaptea. Fiind un nativ carismatic și teatral, se bucură adesea de lumina reflectoarelor mult după apusul soarelui.

Esența și puterea creativă a Leilor curg fără efort în timpul nopții, permițându-le să își arate talentele artistice sau să planifice întâlniri extravagante. Noaptea le oferă acestor nativi „pânza“ de care are nevoie pentru a-și picta visele vibrante.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Misterios și intens, Scorpionul își găsește confortul în umbrele nopții. Introspecția înnăscută a acestui semn guvernat de Apă se adâncește pe măsură ce lumea din jurul lor se liniștește.

Scorpionii folosesc adesea noaptea pentru a-și pune ordine în gânduri. Alteori, ei se angajează într-o auto-descoperire profundă sau pentru a împărtăși momente intime cu cercul lor interior.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pe ultimul loc în clasamentul zodiilor care au o viață activă noaptea găsim nativii Pești. Având un suflet visător și intuitiv, ei experimentează de multe ori o inspirație sporită pe măsură ce noaptea îi învăluie.

Imaginația lor nu cunoaște limite în aceste ore de întuneric. Astfel, li se permite să își exploreze înclinațiile artistice sau să se adâncească în natura lor empatică. Liniștea nopții hrănește legătura Peștilor cu tărâmurile lor interioare, potrivit Astrology.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×