Reclamă

Top 5 zodii care sunt mai active noaptea. Nativii care pot rămâne treji până dimineața

Top 5 zodii care sunt mai active noaptea, potrivit astrologilor străini. Nativii care pot rămâne treji până dimineața, au precizat în cadrul unui interviu oferit recent de specialiști. Scorpionii și Peștii se numără printre semne zodiacale care sunt catalogate drept „bufnițe“, pentru că au o viață activă pe timp de noapte.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 25 august 2023, 6:22

Potrivit experților din domeniul sănătății, este indicat să dormi cel puțin 7 ore pe noapte. Și asta pentru că, atât de mult durează ca organismul uman să se refacă și să își deruleze anumite procese. Dacă vrei ca memoria și atenția ta să funcționeze perfect petru mai mult timp, medicii îți recomandă să dormi între orele 22:00 și 00:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 5 zodii care sunt mai active noaptea

Nu mai este un secret pentru nimeni că somnul joacă un rol esențial în viețile noastre. În timp ce o persoană doarme sunt secretate anumite substanțe de care corpul are nevoie pentru a funcționa optim. Melatonina sau citocinele sunt două dintre ele.

Există oameni care se simt mult mai în viață pe durata nopții, motiv pentru care aleg să facă tot ce le aduce bucurie. Pornind de la această idee, câțiva astrologi de peste hotare au analizat caracteristicile fiecărei zodii și a făcut un top cu cele care sunt mai active noaptea.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pe primul loc în clasamentul zodiilor care au o viață activă noaptea se află Berbecul. Considerat pionierul aventuros al zodiacului, el își găsește adesea energia, puterea pe măsură ce noaptea se adâncește, au scris cei de la Astrotalk.

Reclamă

Energia și entuziasmul lor nemărginite par să atingă apogeul atunci când alții simt că li se termină bateriile. Fie că urmărește un nou hobby, fie se angajează într-o dezbatere plină de viață sau își planifică următoarea escapadă îndrăzneață, el se simte cel mai viu sub strălucirea blândă a lunii.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Curioși și încărcați intelectual, nativii Gemeni progresează atunci când lumea este liniștită și mințile sunt libere să rătăcească. Noaptea le oferă fundalul perfect pentru ca ei să se scufunde în lista lor de interese care se află într-o continuă extindere. De la conversații profunde până la sesiuni de lectură târziu, Gemenii își găsesc alinare în liniștea nopții. Astfel, ei permit personalității lor gemene să exploreze fără reținere.

Reclamă

Află care este organul tău sensibil, în funcție de zodie. Conform astrologilor, Gemeni vor experimenta afecțiuni legate de sistemul respirator, sistemul nervos, umeri și mâini. Iar Capricornii au adesea probleme cu genunchii și sistemul osos.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leul a ocupat cel de-al treilea loc în clasamentul zodiilor care sunt mai active noaptea. Fiind un nativ carismatic și teatral, se bucură adesea de lumina reflectoarelor mult după apusul soarelui.

Esența și puterea creativă a Leilor curg fără efort în timpul nopții, permițându-le să își arate talentele artistice sau să planifice întâlniri extravagante. Noaptea le oferă acestor nativi „pânza“ de care are nevoie pentru a-și picta visele vibrante.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Misterios și intens, Scorpionul își găsește confortul în umbrele nopții. Introspecția înnăscută a acestui semn guvernat de Apă se adâncește pe măsură ce lumea din jurul lor se liniștește.

Scorpionii folosesc adesea noaptea pentru a-și pune ordine în gânduri. Alteori, ei se angajează într-o auto-descoperire profundă sau pentru a împărtăși momente intime cu cercul lor interior.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pe ultimul loc în clasamentul zodiilor care au o viață activă noaptea găsim nativii Pești. Având un suflet visător și intuitiv, ei experimentează de multe ori o inspirație sporită pe măsură ce noaptea îi învăluie.

Imaginația lor nu cunoaște limite în aceste ore de întuneric. Astfel, li se permite să își exploreze înclinațiile artistice sau să se adâncească în natura lor empatică. Liniștea nopții hrănește legătura Peștilor cu tărâmurile lor interioare, potrivit Astrology.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×