Reclamă

Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024

Astrele aduc surprize incredibile în viața nativilor. Află ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024 și vezi cum să te pregătești. În acest sens, cu toții se vor simți speciali dintr-un motiv sau altul.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 23 iulie 2024, 9:09

Lucrurile devin din ce în ce mai interesante cu Soarele care intră în Leu pe 22 iulie și Mercur care intră în Fecioară pe 25 în aceeași lună. Planeta comunicării va fi mult mai liniștită, făcând acest tranzit mult mai primitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024

Se așteaptă provocări din partea planetelor Marte și Saturn în următoarele săptămâni. Mercur îi provoacă pe nativi să se reîntoarcă la responsabilitățile lor. Astfel vor manifesta idei mult mai bogate în următoarele zile.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se îndreaptă către sfera romantică în această perioadă. Noi aventuri îi așteaptă, mai ales după ce Soarele intră în zodia Leu. Explorează și în următoarele săptămâni vor analiza iubirea și cum așteaptă îi ajută să fie introduși într-o lume nouă. Sezonul Leului îi ajută la muncă, la plănurilea vacanțelor, dar și în cazul încrederii de sine. E o perioadă plină de abundență, iubire și bucurie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se simt într-o perioadă spirituală. Vor să petreacă mai mult timp în confortul propriei case. Învață din greșelile trecutului pentru a nu le mai repeta. Caută acțiunea, pentru că doar așa se pot transforma în noi persoane cu altfel de așteptări.

Vor găsi inspirație de la cei din jur, mai ales de la persoanele pe care le admiră.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se găsesc într-o perioadă în care nimic nu-i va putea opri. Caută să analizeze unde se află din punct de vedere intelectual, iar acest lucru nu-i va opri prea curând. Sunt încrezători, mai ales în condiții de conducere. Se implică în proiecte pentru a-și exprima personalitatea și a rămâne mai mult timp în luminile reflectoarelor.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Gemeni, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se înconjoară de oamenii și comunitățile care îi ajută să crească. Soarele în Leu le oferă uneltele necesare pentru dezvoltare. Poate fi un moment în care își vor onora limitele și le vor respecta. Faza în care se află acum îi poate face să accepte ajutorul celor din jur. Învață să fie mult mai răbdători cu ei înșiși. Își oferă de asemenea dragostea de care n-au avut parte niciodată.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se găsesc într-o nouă epocă din viața lor. Sunt plini de speranță și deloc temători. Găsesc o metamorfoză personală de care să se agațe, iar acest lucru îi va ajuta să crească și să-și găsească adevărata natură. Vechile relații îi vor ajuta să vadă ceea ce vor de la viitor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au parte de claritate și optimism. Energia pe care o simt acum este doar a lor. Se simt pregătiți să înceapă noi proiecte și să fie mai disciplinați. De asemenea, chiar dacă mai au momente dificile, motivația îi ajută să continuie pe același drum. Se simt pregătiți să câștige orice bătălie, spun cei de la Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Odată ce nativii Balanță își creează drumul în viață, răspunsurile la întrebări nu vor fi atât de greu de găsit. Se simt în elementul lor în această perioadă. Se pot conecta cu cei din jur mult mai ușor și își pot duce la îndeplinire sarcinile. Vor triumfa atunci când vor întâlni oameni care să-i ajute în carieră.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion intră într-o perioadă în care au putere. Cei din jur observă munca pe care au depus-o, astfel că le vor oferi merite. Sunt pregătiți să-și ceară premiul pentru a putea continua pe acest drum, arată Yourtango.com. Vor fi puși în luminile reflectoarelor pentru o vreme, astfel că energia lor îi va ajuta să nu se schimbe.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt extrem de entuziasmați în această perioadă. Caută să fie în călătorii pentru extinderea orizontului personal și au mecanismele necesare pentru a face acest lucru. Rutina zilnică îi menține într-o balanță perfectă. Dacă lucrurile nu funcționează în ceea ce îi privește, vor schimba regulile.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se află într-o perioadă în care își cunosc propriile defecte și calități. Mercur în Fecioară îi va ajuta să caute următoarea fază pe care să o depășească în viață. Pentru cei care au avut momente mai puțin plăcute, astrele sugerează să se concentreze pe succes.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de iubire odată ce Soarele intră în zodia Leu. O nouă energie va fi pusă în relații, ceea ce le va extinde orizonturile. Se vor afla în cadrul mai multor întâlniri care le vor deschide mintea. Astrele le recomandă să adopte o atitudine metodică.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt pregătiți să-și deschidă inima către noi povești de iubire. Vor păși într-o realitate pe care nu au mai cunoscut-o până în prezent, datorită faptului că Mercur se află în zodia Fecioară. Vor distinge între pozitiv și negativ, astfel încât optimismul să nu îi părăsească.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×