Reclamă

Ce pot manifesta zodiile până pe 22 septembrie. Luna Plină vine cu surprize

Luna Plină în Pești aduce surprize pentru toți nativii din zodiac. Află ce pot manifesta zodiile până pe 22 septembrie și ce le rezervă astrele. Această săptămână aduce energie intensă, perfectă pentru vise de tot felul.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 septembrie 2024, 8:59

Mulți nativi își vor recunoaște durerea și o vor simți în alte moduri. Vor învăța din greșelile trecutului, iar transformarea va fi completă acum. Vor explora diferite aspecte și vor descoperi cum anume pot să trălucească în viața personală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce pot manifesta zodiile până pe 22 septembrie

Schimbările astrale se vor vedea atât în viața personală cât și în cea profesională. Zodiile vor fi mult mai deschise la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Experiențele din viitor le vor aduce claritate și discuții interminabile cu cei dragi.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt legați de visele și dorințele pe care le aveau deja de ceva vreme. Este o perioadă excelentă pentru a vedea cu ce oameni vor rămâne în jurul lor. Alegerile din viitor se bazează pe prieteniile de care vor avea parte. Lecțiile trecutului se vor vedea și în prezent.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Modificările astrale schimbă situația prieteniilor și în viața nativilor Taur. Astrele spun că este important să fie răbdători cu oameni din jur. Se vor concentra asupra lucrurilor care chiar contează cu adevărat.

Nu e cazul să mai fie încăpățânați, însă pot încerca diplomația.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni este vorba despre creștere pe plan personal. Astrele le recomandă să continue extinderea pe plan profesional și să-și caute locul care îi reprezintă cu adevărat. Poate fi vorba de colaborări sau anumite situații benefice pentru viitor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au nevoie de încredere pentru a merge mai departe. Odată cu schimbările astrale își vor da seama și de talentele pe care le posedă. Vor crea lucruri noi de care vor fi foarte mândri. Luna Plină le aduce un proces de vindecare. Vor continua să comunice cu cei dragi și să ajungă aproape de oamenii care îi interesează.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor triumfa pe toate planurile. Vor încheia anumite capitole din viața lor care nu le mai servesc, însă vor vedea beneficiile acestei decizii. Impactul pe care îl are comunitatea din care fac parte este unul uriaș. La locul de muncă vor obține totul prin disciplină.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor vedea viața într-un mod mult mai clar. Sezonul Balanței se va reflecta asupra deciziilor lor. Vor fi mult mai convinși de credințele lor și nu se vor lăsa influențați de cei din jur. Vor lua fiecare provocare în parte și o vor transforma în succes. Uneori vor avea nevoie de încurajări din partea celor dragi.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se simt mai puternici ca niciodată. Se simt mai protectori cu cei din jur. Vor să deschidă capitole noi în viața lor, mai ales pe plan personal. Visele și ambițiile le sunt acum diferite, arată Yourtango.com. Vor experimenta sentimente inedite în relații, iar asta le va oferi încrederea de sine pe care au pierdut-o.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își deschid inima către noi posibilități și vor rezona cu schimbările astrale. Energia nativilor Pești le reamintește că trebuie să se vindece de anumite traume din trecut. Maturitatea emoțională îi surprinde pe cei dragi, însă sunt la fel de mulțumiți. Vor încerca să fie mai amabili în situații stresante.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor avea parte de schimbări majore în plan personal. Vor discuta lucruri intense cu apropiații, ceea ce îi va duce într-un trecut unde au avut de suferit. Vor schimba dinamica relațiilor familiale și vor primi vindecare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricon găsesc dificilă ideea de a se exprima într-un mod cât mai profund. Cu toate acestea, experiențele pe care le trăiesc în ultima vreme îi ajută în acest sens. Energia relațiilor amoroase îi face să își dea seama ceea ce vor cu adevărat, spune Astrology.com. Pentru cei singuri vor apărea oportunități inedite.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt foarte responsabili, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Vor avea parte de schimbări și își vor crea noi talente. Soarele în Vărsător va aduce o adevărată evoluție în gândirea lor. Vor vedea lumea cu alți ochi, ceea ce nu poate însemna decât că se vor bucura de ceea ce trăiesc.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor avea parte de o vindecare ușoară. Tot ceea ce au trăit în trecut îi vor ajuta să-și dea seama ceea ce au nevoie în prezent. Responsabilitățile familiale îi fac să simtă o presiune imensă. Vor reuși să strălucească în cele din urmă și își vor da seama cine le este aproape.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fată care zâmbește și ține bani în mână și aruncă cu ei pe un fundal roz
Horoscop
Zodii norocoase până pe 22 septembrie. Nativii care au parte de miracole
Toamna vine cu vești bune pentru trei dintre nativi. Află care sunt acele zodii norocoase până pe 22 septembrie și vezi dacă te numeri printre ele. Datorită anumitor poziționări ale astrelor, se vor întâmpla...
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Două borcane și un pahar cu compot de struguri
CaTine
Compot de struguri. Cea mai simplă metodă de a conserva aroma strugurilor
S-au copt strugurii de toamnă și te gândești să le conservi aroma pentru iarnă, dar nu ai idei de rețete? Nimic mai simplu decât rețeta de compot de struguri pe care ți-o oferim mai...
5
Jennifer Lopez și Matt Damon se țin de mână și povestesc la Festivalul de Film de la Toronto
Divertisment
Jennifer Lopez s-a ținut de mână cu cel mai bun prieten al lui Ben Affleck. Cântăreața a purtat o conversație intimă la premiera filmului Unstoppable
Jennifer Lopez s-a ținut de mână cu cel mai bun prieten al lui Ben Affleck. Cântăreața a purtat o conversație intimă la premiera filmului Unstoppable. Totul s-a întâmplat în cadrul Festivalului Internațional de Film...
PARTENERI
×