Reclamă

Ce prințesă Disney te reprezintă, în funcție de zodie. Semnele de aer sunt reprezentate de Rapunzel, Cenușăreasa și Mulan

Magia nu dispare niciodată, mai ales dacă ai crescut urmărind toate filmele cu prințese Disney. Poate te-ai fi întrebat de mai multe ori ce prințesă Disney te reprezintă. Din fericire, astrologia îți poate oferi răspunsul. Află ce prințesă Disney te reprezintă, în funcție de zodie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 mai 2023, 6:45

În prezent, Disney are douăsprezece prințese oficiale: Merida, Jasmine, Belle, Aurora, Cenușăreasa, Tiana, Moana, Mulan, Pocahontas, Alba ca Zăpada, Rapunzel și Ariel. În timp ce fiecare prințesă Disney are propria poveste, există câteva caracteristici generale pe care unele dintre prințese le au și care se corelează cu semnele astrologice.

Ce prințesă Disney te reprezintă, în funcție de zodie

Semnele de foc sunt personalități luminoase, pline de viață, care nu se dau niciodată înapoi de la o provocare, așa că aceste trăsături oglindesc personalitățile prințeselor Merida, Jasmine și Moana.

Între timp, semnele de aer sunt caracterizate drept oameni deștepți, curioși, cu o înclinație pentru aventură. Așa că, semnele de aer pot rezona cu Rapunzel, Cenușăreasa și Mulan.

Se știe că semnele de apă sunt persoane amabile și empatice care iubesc profund, așa că aceste semne zodiacale se pot regăsi în Alba ca Zăpada, Ariel și Belle.

Apoi, semnele de pământ își împărtășesc atitudinea harnică pentru a crea o viață frumoasă, care să oglindească îndeaproape narațiunile prințeselor precum Aurora, Pocahontas și Tiana.

Reclamă

Berbec: Tu ești Merida

Nimeni nu ar trebui să îndrăznească să-ți stea în cale după ce ți-ai propus ceva. Forța și curajul tău sunt incredibile, deoarece tenacitatea te diferențiază de celelalte semne zodiacale. La fel ca tine, Merida este o prințesă care se răzvrătește împotriva dorințelor părinților ei. Natura dură și sfidătoare a Meridei o face greu de identificat, ceea ce este similar cu spiritul tău liber. Deși tu și Merida puteți fi catalogate drept persoane încăpățânate, încrederea în sine este cea care vă face să treceți peste orice obstacol care vă iese în cale.

Merida, într-o rochie gri, cu fața ușor încruntată
Natura dură și sfidătoare a Meridei o face greu de identificat / Profimedia Images
Reclamă

Taur: Tu ești Aurora

Prințesa Disney care te reprezintă este nimeni alta decât Aurora. Natura ta venusiană îți îmbunătățește grația în timp ce îți sporește înclinația către romantism. Nu numai că tu și Aurora împărtășiți aceeași energie blândă, dar împărtășiți și o dorință profundă de iubire. S-ar putea chiar să visezi să-ți cunoști sufletul pereche în timp ce valsezi prin pădure, la fel cum a făcut Aurora.

Prințesa Aurora, alături de mai multe păsărele, îm pădure
Prințesa Disney care te reprezintă este nimeni alta decât Aurora / Profimedia Images

Gemeni: Tu ești Rapunzel

Ca semn zodiacal inteligent și plin de spirit, natura ta curioasă te va duce mereu spre noi aventuri. Nu poți să nu te răsfeți cu ideile și fanteziile tale, deoarece ai o personalitate atât de dinamică! Similar cu Rapunzel, ai o poftă de viață care te determină să descoperi lumea. Nici ție și nici lui Rapunzel nu vă este frică să ieși din zonele de confort, deoarece energia jucăușă vă va încuraja întotdeauna să încercați ceva nou.

Rapunzel și Papagheorghe, în tmp ce se privesc
Similar cu Rapunzel, ai o poftă de viață care te determină să descoperi lumea / Profimedia Images

Rac: Tu ești Albă ca Zăpada

Nu este un secret că ești „prietena mamă” a zodiilor. Ești o persoană grijulie, protectivă, care își dorește întotdeauna ceea ce este mai bun pentru ceilalți. Drept urmare, ești întotdeauna prima care ajută atunci când alții au nevoie de un prieten de nădejde. Energia ta parentală se potrivește cel mai bine cu Albă ca Zăpada, deoarece ea își iubește și își acceptă prietenii așa cum sunt. Bunătatea Albei ca Zăpada este ceea ce o leagă de tine, deoarece amândouă aveți o inimă pură și blândă. La fel ca Albă ca Zăpada, trebuie să găsești și un grup de prieteni uniți și un iubit care să nu profite de bunăvoința ta.

Albă ca Zăpada, pe un pat, înconjurată de cei șapte pitici
Energia ta parentală se potrivește cel mai bine cu Albă ca Zăpada, deoarece ea își iubește și își acceptă prietenii așa cum sunt / Profimedia Images

Leu: Tu ești Jasmine

Ca un semn de foc înflăcărat, poți să pari încăpăţânată în ochii celor din jur. Regalitatea este în sângele tău, așa că nu e de mirare că te aștepți doar la ce e mai bun. Dar odată ce zidul tău încrezător și rebel este demolat, partea ta emoțională poate fi puțin surprinzătoare. Ca semn zodiacal cu mai multe fețe, te potrivești perfect cu Jasmine, deoarece împărtășești atitudinea deschisă și încăpățânarea acestei prințese Disney.

Jasmine și Alladin se sărută la balcon
Ca semn zodiacal cu mai multe fețe, te potrivești perfect cu Jasmine / Profimedia Images

Fecioară: Tu ești Elsa

Ca o persoană perfecționistă, ai tendința de a fi puțin prea dură cu tine, deoarece încerci din răsputeri să faci bine și să fii cea mai bună versiune a ta. Povestea Elsei despre încercare și triumf poate rezona cu tine, deoarece această regina de gheață s-a luptat cu autoacceptarea. De-a lungul călătoriei ei, Elsa a trebuit să renunțe la nesiguranța din jurul capacităților ei magice. La fel ca Elsa, s-ar putea să te lupți inițial cu renunțarea la autocritică.

Elsa și Olaf, discută în timp ce pregătesc un tort pentru Ana
Povestea Elsei despre încercare și triumf poate rezona cu tine, deoarece această regina de gheață s-a luptat cu autoacceptarea / Profimedia Images

Balanță: Tu ești Cenușăreasa

Nu există nicio îndoială că poți avea toată răbdarea din lume. La urma urmei, tu ești semnul cântarului, așa că menținerea echilibrului este importantă pentru tine. Ca și tine, Cenușăreasa încearcă din răsputeri să păstreze liniștea, chiar dacă asta înseamnă să facă toate treburile pentru mama ei vitregă și surorile sale. Cu toate acestea, atunci când tu și Cenușăreasa lăsați deoparte diligența necesară pentru a vă concentra asupra voastră, acest lucru poate provoca un pic de agitație în jur. Dar a-ți pune visele pe primul loc ar putea duce la găsirea unui Prinț Fermecător.

Cenușăreasa dansează cu Prințul într-o rochie albastră, în sala de bal
Ca și tine, Cenușăreasa încearcă din răsputeri să păstreze liniștea, chiar dacă asta înseamnă să facă toate treburile / Profimedia Images

Scorpion: Tu ești Ariel

Nu ești străină de transformările intense pentru a deveni persoana care vrei să fii. Intriga și voința puternică sunt tot ce ai nevoie pentru a realiza orice îți propui. Acesta este motivul pentru care Ariel este prințesa Disney care te reprezintă! Atât tu, cât și Ariel împărtășiți o dorință profundă de a vă aventura în necunoscut. Deși ar putea fi înfricoșător, tu și Ariel vă veți simți mai puternice datorită metamorfozei voastre.

Ariel, în adâncuri, în timp ce se distrează cu peștii
Atât tu, cât și Ariel împărtășiți o dorință profundă de a vă aventura în necunoscut / Profimedia Images

Săgetător: Tu ești Moana

Între neliniștea ta și dorința de aventură, lumea este limita ta. Neînfricarea te face incredibil de capabilă, așa că s-ar putea să nu ai nicio teamă atunci când pornești într-o nouă călătorie. Dintre toate prințesele Disney, Moana este cea care îți împărtășește curajul și independența. Moana este o prințesă cu adevărat unică, deoarece este determinată să se dovedească că este mai mult decât o simplă prințesă. La fel ca Moana, ai și o dorință înnăscută de a te întrece mereu asumându-ți noi riscuri.

Moana, fotografiată neînfricată alături de un alt personaj din desenul animat
Dintre toate prințesele Disney, Moana este cea care îți împărtășește curajul și independența / Profimedia Images

Capricorn: Tu ești Tiana

Ca semn de pământ muncitor, cariera și reputația ta vor fi întotdeauna pe primul loc. La urma urmei, natura ta ambițioasă este admirabilă, deoarece poți realiza atât de multe. Prințesa Disney care are etica ta puternică în muncă și dorința de a face ceva din ea însăși este nimeni alta decât Tiana. Amândouă aveți o statornicie greu de învins, deoarece sunteți perseverente în a onora orice v-ați propus.

Prințesa Tiana, alături de broscoiul ei, într-o cameră de prințesă
Prințesa Disney care are etica ta puternică în muncă și dorința de a face ceva din ea însăși este nimeni alta decât Tiana / Profimedia Images

Vărsător: Tu ești Mulan

Să mergi împotriva curentului este caracteristica ta principală. Ca semn de aer neconvențional, îți place să faci lucrurile în felul tău, ceea ce poate părea puțin ciudat sau excentric pentru alții. La fel ca tine, Mulan face ceea ce crede că este corect, deși riscă să fie izolată. Asumarea unui astfel de risc de a te alătura armatei sub pretexte false dă roade, așa că curajul lui Mulan te poate inspira să fii încrezătoare în ideile tale.

Mulan, fotografiată pe un fundal verde
La fel ca tine, Mulan face ceea ce crede că este corect, deși riscă să fie izolată / Profimedia Images

Pești: Tu ești Belle

Dragostea este mai mult decât ceea ce vezi. Ești cunoscută pentru dragostea și compasiunea ta necondiționată, deoarece intuiția îți va permite să vezi frumusețea înnăscută a celorlalți. Deși poate dura puțin timp, știi întotdeauna când cineva este o persoană cu adevărat amabilă. La fel ca și tine, Belle îți împărtășește capacitatea de a privi dincolo de atributele fizice sau circumstanțe pentru a găsi binele din ele. Tu și Belle nu aveți nicio problemă să cunoașteți pe cineva la un nivel mai profund, deoarece amândouă aveți mintea limpede când vine vorba de dragoste.

Belle în brațele Bestiei, îndrăgostiți, în timp ce dansează
Tu și Belle nu aveți nicio problemă să cunoașteți pe cineva la un nivel mai profund, deoarece amândouă aveți mintea limpede când vine vorba de dragoste / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Lily Rose își sarută cu pasiune iubitul
Divertisment
Lily-Rose Depp îl sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor
Lily-Rose Depp o sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor. Lily-Rose Depp a ieșit din aeroport și...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie lungă, roșie, pentru a ilustra una dintre cele trei zodii ghinioniste în ziua de 29 mai 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor confrunta cu probleme. Trei dintre ei vor fi puși în situații dificile. Ei trebuie să învețe să...
3
O femeie frumoasă, cu părul blond și subțire, care are una dintre coafurile recomandate pentru femeile cu părul rar și subțire
Frumusețe
5 coafuri pe care să le încerci dacă ai părul rar și subțire. Ce look poți să alegi pentru vara aceasta
Coafura poate spune foarte multe lucruri despre o persoană. Chiar dacă pare superficial, prima impresie este extrem de importantă atunci când întâlnești o nouă persoană. Unghiile, machiajul, ținuta și coafura vor ieși imediat în...
4
JLo, fotografiată în timp ce întră cu cei doi copii ai săi într-un magazin
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de...
5
Jennifer Garner în timp ce discută cu Ben Affleck
Divertisment
Ben Affleck și Jennifer Garner au fost surprinși împreună în Santa Monica. Ce relație are actorul cu fosta sa soție
Ben Affleck și Jennifer Garner au fost surprinși împreună în Santa Monica. Actorul a mers să se întâlnească cu fosta sa soție pentru a discuta despre viitorul copiilor lor. Cei doi au o relație...
PARTENERI
×