Reclamă

Ce să ai mereu în portofel ca să ai noroc la bani. Obiectele care sunt aducătoare de belșug

Banii vin la cei care le cunosc valoarea și modalitățile de a-i atrage. Tot ce este nevoie e să faci diferența între ce e bine și ce nu pentru tine și să știi ce să ai mereu în portofel ca să ai noroc la bani. Fără bani sunt puține lucruri pe care le poți rezolva.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 octombrie 2023, 7:04

Toți oamenii vor să aibă bani ca să țină sub control toate problemele pe care le au. Pentru a-și modifica suma din conturi, cei mai mulți apelează chiar și la superstiți sau sfaturi populare ca să atragă bogăția și norocul de partea lor.

Ce să ai mereu în portofel ca să ai noroc la bani

Există câteva obiecte despre care se spune că aduc energii pozitive. Potrivit specialialiștilor, se pare că e important și cum să le aranjezi pentru un impact maxim. Este uimitor cum, păstrând doar un anumit lucru în geantă sau portofel, sunt șanse mari ca bogăția să fie mereu asupra ta. Se spune că în acest fel nu te vei mai confrunta niciodată cu probleme financiare.

O imagine a zeiței Lakshmi

Conform astrologiei, este considerat de bun augur să păstrezi în portofel sau geantă o imagine a zeiței Lakshmi așezată pe un lotus. Imaginea zeiței Lakshmi atrage bogăția, abundența și tendința de economisire, precum și precizie, claritate și prospețime în viață.

O frunză purificată a arborelui Aashadha

Reclamă

O frunză purificată a arborelui Aashadha poate genera noroc în mai multe moduri. Tot ce trebuie să faci este să purifici frunzele copacului cu o mantră specială și să o păstrezi în portofel la momentul potrivit. Lipsa banilor din viață va dispărea.

Hârtie roșie

De asemenea, se mai spune că dacă scrii dorințele pe o hârtie roșie și o legi cu un fir de mătase roșie și pui hârtia într-un seif unde ții banii sau în portofel, aceasta va atrage bogăția și prosperitatea.

Reclamă

Boabe de orez

Orezul reprezintă o viață bună și abundență. Păstrarea câtorva boabe de orez în portofel va atrage energie pozitivă. Poți schimba boabele de orez în mod regulat pentru a atrage energie proaspătă.

Reclamă

Simbolul infinitului

Un alt simbol care e considerat aducător de bogăție, bani și prosperitate este semnul infinitului. Îl poți purta în portofel sub forma unei bijuterii sau un șnur cu nodul infinitului. Se spune că astfel de obiecte te vor ajuta să multiplici banii pe care îi ai deja.

Monedele chinezești

Se spune adesea că monedele chinezești se numără printre cele mai puternice amulete. Acestea sunt simbolul bogăției și al puterii în tradiția Feng Shui și ar trebui să porți mereu una în portofel, pentru a avea parte mereu de prosperitate și noroc la bani.

De asemenea, e foarte important să știi că atunci când oferi cuiva un portofel trebuie să aibă bani în el. Nu se dă niciodată un portofel gol unei persoane, chiar dacă este un cadou. Dacă nu pui nimic în el, se spune că persoana respectivă va avea parte numai de pagubă în viața ei. Pune o sumă simbolică din monede sau bancnote ca să aibă noroc la bani.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×