Reclamă

Zilele săptămânii în astrologie. Care e cea mai bună zi pentru dragoste

Nu este de mirare faptul că zilele săptămânii în astrologie au legătură profundă cu cele șapte planete conducătoare. Această tradiție antică vine din vremea babilonienilor și are o însemnătate profundă, dată fiind prima organizare a unui horoscop adevărat. Știind ce planetă guvernează fiecare zi este ca și cum am avea un cod de acces la tot ce ne-ar putea lua prin surprindere.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 octombrie 2023, 9:00

Să ne gândim la ce zi este astăzi. Apoi la ce planetă guvernează această zi. Cum este acea planetă? Ce are de oferit? Ce provocări ne oferă? Planeta care conduce fiecare moment al săptămânii influențează fără doar și poate cele 24 de ore. Dacă reușești să găsești un punct comun în toată această ideea, vei vedea că energia va fi de partea ta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zilele săptămânii în astrologie

Este important să ne ghidăm după fiecare planeta care conduce ziua săptămânii respective pentru că astfel nu vor lipsi energia și puterea atât de necesare vieții. De la începutul astrologiei, planete ca Uranus, Neptun sau Pluto, nu au fost descoperite. Acest lucru s-a întâmplat din cauză că telescopul nu era încă inventat la acea vreme. Pe atunci, astrologii puteau lucra doar cu planetele vizibile ochiului liber. În articolul acesta vom vedea ce planetă guvernează fiecare zi a săptămânii.

Luni – Luna

Luna în astrologie reprezintă grija și emoțiile intense. Luna guvernează zodia Rac, cea pe care o aociem cu schimbările frecvente de comportament, dar și cu grija maternă. Într-adevăr, Luna este acea planetă care are direcții diferite. Dacă îți dorești ceva permanent în viață, nu începe de luni, arată Yourtango.com. Excepție fac toate treburile casnice. Lunea este momentul oportun pentru curățenie, reorganizare și reîntinerire, dat fiind faptul că Luna înseamnă cămin și suflet.

Marți – Marte

Reclamă

În astrologie, planeta Marte simbolizează energia asertivă. Berbec este semnul condus de acest astru. Mulțumită neînfricatei planete, asociem întotdeauna acest semn zodiacal cu tehnici de conducător și mai ales curaj nemăsurat. Folosește aceste resurse pentru a iniția activități care necesită putere. Dacă îți dorești începerea unor activități care presupun tact, alege o altă zi. Dacă organizezi o competiție, marți este ziua ideală pentru a fi motivată.

Miercuri – Mercur

Planeta Mercurs ne conduce gândurile și faptele. De asemenea, Gemenii și Fecioarele sunt cele care se învârt în jurul acestui astru. Au parte de gândire rațională și rapiditate în mișcări. Mercur analizează, discerne și comunică. Orice moment care necesită gândire clară, dialog sau luarea unor decizii, trebuie inițiat miercuri. Dacă ești studentă sau scriitoare, îți poți îndrepta atenția către lucru în ziua de miercuri, spune Stylecaster.com.

Reclamă

Citește despre planeta Mercur în astrologie. Află totul despre semnificația și influența ei.

Joi – Jupiter

Planeta Jupiter este reprezentanta abundenței, prosperității și a expansiunii. Conduce nativii Săgetător și îi ajută pe aceștia să-și atingă idealurile și principiile din viață. Cu principii morale și juste, Jupiter tinde să-și lărgează orizonturile prin călătorii, educație și spiritualitate. Ca rezultat, Joi este ziua perfectă pentru călătorii, învățare și filosofie. De asemenea, este ziua perfectă pentru a începe un proiect care îți dorești să prospere.

Vineri – Venus

Venus este planet iubirii, armoniei, a banilor și posesiunilor. Conduce nativii Taur și Balanță și este senzuală, socială și fermecătoare. Vineri este ziua perfectă pentru a începe orice activitate care are ca punct de pornire sufletul. O nuntă ar fi perfectă în această zi! De asemenea, este momentul ideal pentru achiziții extravagante sau investiții.

Sâmbătă – Saturn

Această planetă este legată de angajamente, responsabilitate, dar și restricții și întârzieri. Saturn ne oferă spațiu și limite, iar Capricornul profită de acestea. Printr-o structură clară, putem obține succesul, iar ziua de sâmbătă este perfectă pentru acest gând. Cu toate acestea, munca trebuie realizată temeinic. Este important să începi sâmbătă anumite proiecte care îți dorești să treacă testul timpului cu succes.

Duminică – Soare

În astrologie, Soarele este cel care oferă viață și vitalitate. Soarele conduce nativii Leu, considerați generoși și nobili. Poate că de aceea duminica este considerată ziua perfectă pentru împrospătarea energiei. Orice ai începe în această zi are șanse mari de reușită. Nu este indicat să muncești pentru altcineva, această zi fiindu-ți rezervată. Folosește duminica pentru a-ți spori încrederea de sine și independența.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×