Reclamă

Ce tip de fursec te reprezintă, în funcție de zodie. Descoperă care sunt semnificațiile

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie, iar platourile cu prăjituri sunt nelipsite de pe masa festivă. Mirosul prajiturilor proaspete va inunda casele de pretutindeni și va bucura gustul invitaților. Descoperă și tu ce tip de fursec te reprezintă, în funcție de zodie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 decembrie 2023, 6:54

Astrologii spun că zodia în care ne naștem influențează cele mai multe aspecte din viața noastră. Astfel, anumite gusturi și preferințe ar putea fi strâns legate de zodia în care ne-am născut. În ceea ce privește prăjiturile de pe platoul festiv, unii specialiști spun că s-ar putea să ne simțim mai atrași de anumite bunătăți în funcție de semnul zodiacal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce tip de fursec te reprezintă, în funcție de zodie

De la fursecuri cu ciocolată, la prăjituri cu creme fine, platoulul festiv va fi plin cu dulciuri pe gustul tuturor. Indiferent de zodia în care te-ai născut, sigur te vei bucura și tu de o prăjitură de pe platoul special pregătit pentru cei dragi. Cei de la TestingTable au întocmit o listă a preferințelor în materie de prăjituri, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sigur vor alege de pe platoul cu părjturi fursecurile cu ciocolată. Acestea sunt nelipsite din lista lor de preferințe. Sunt ușor de făcut și au un gust delicios. Nu se abat de la rețeta clasică, dar în același timp au un gust nou și senzațional ori de câte ori sunt preparate. Fursecurile cu ciocolată nu vor lipsi de pe platoul de prăjituri al nativilor din zodia Berbecului.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt atenți la modul în care se pregătesc de sărbători. În plus, acești nativi sunt cu ochii pe caloriile pe care le consumă. Vor încerca să mănânce responsabil și să nu consume foarte multe dulciuri. Totuși, Taurii au și ei plăcerile lor vinovate.

Cel mai probabil vor alege fursecurile cu un și multă ciocolată. Acestea sunt printre preferatele lor, după cum spun specialiștii de la YourTango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii nu se pot decide dacă vor un fursec cu ciocolată sau nulu cu vanilie. Acești nativi vor încerca să găsească un echilibru și să aleagă o prăjitură care să îmbine ambele arome. O prăjitură ideală pentru ei îmbină armonios ciocolată cu gustul vaniliei.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii preferă fursecuri clasice de pe platourile tradiționale cu părjturi. Cel mai probabil vor opta pentru fursecuri cu gem. Acesta sunt printre preferatele lor și se prepară destul de ușor. Racii preferă să se adune în jurul platoului de prăjituri pentru a putea sta la povești cu cei dragi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Lei își doresc o părjitură cu gust de vară, o prăjitură care să atragă prin aspect și care să te facă să-ți amintești de ea imediat ce ai gustat-o. Cel mai probabil aceștia vor alege fursecurile cu lămâie. Aroma de lămâie îi face pe Lei să se gândească la frumusețea zilelor de vară în timp ce savurează un desert delicios.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt atente la detalii și vor un desert care să le surprindă prin modul complex de preparare. Cel mai probabil acești nativi nu vor opta pentru o prăjitură de pe platoul tradițional. Fecioarele vor alege să se bucure de o porție de macarons. Prepararea acestor prăjituri presupune un proces îndelungat și laborios.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele nu țin cont de aspect, dar pun preț pe gust. Pentru ele este important să simtă gustul copilăriei atunci când aleg o prăjitură. Dacă încă te întrebi ce tip de fursec te reprezintă, în funcție de zodie, află că pentru tine este potrivit un fursec cu unt. Fursecurile cu unt sunt alegerea ideală pentru Balanță.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii preferă deserturile dulci și aromate. Cel mai probabil vor opta pentru o brioșă cu fulgi de ciocolată. Aceștia vor căuta să se bucure de o cană de ceai alături de brioșa lor preferată. Scorpionii vor căuta prăjituri moi, pufoase și dulci.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt mereu pe drum și vor căuta fursecuri care pot fi mâncate rapid și pe care le pot lua cu ei în orice moment al zilei. Cel mai probabil vor alege de pe platoul festiv fursecurile simple. Fie că vorbim de fursecuri cu un sau ciocolată, acești nativi nu vor face alegeri prea complicate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt recunoscuți pentru faptul că petrec ore în șir la muncă. S-ar putea să nu le rămână foarte mult timp pentru a face prăjituri. Aceștia vor alege un desert simplu, rapid și care nu presupune foarte multe ingrediente. Rețele de fursecuri cu fulgi de ovăz par să fie cea mai bună alegere pentru Capricorni.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii vor face alegeri mult mai inventive. Aceștia vor avea nevoie de o prăjitură complexă,care să presupună un proces îndelungat de pregătire. Cel mai probabil vor opta pentru un desert la rece. O prăjitură care se prepară la rece pare să fie alegerea ideală pentru acest nativ.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii iubesc deserturile cu vanilie, spune xperții în astorlogie. Acești nativi vor căuta un fursec care să fie bogat în arome și care să le amintească de copilărie. Vanilia trebuie să fie ingredientul vedetă din rețeta de fursecuri. Peștii își vor da seama imediat dacă ceea ce gustă este făcut cu dragoste sua doar pentru a impresiona.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×